Eylül dostluğumuza burada devam (:

Doğru diyorsun canım benimde korkum o aslında aldığım kiloları brde doğumdan sonra veremezsem diye
Olabildiğince hamilelik öncesi vermek iyi ama hamile kaldım herşeyi yemeliyim gibide bakılmamalı yoksa o verilen kilolar hamilelik döneminde cddi kilo alımı olabiliyor, bende beriyim diye uğraştım beceremedim ama biliyorumki şu an o kiloları verseydim nasılsa vermiştim oh dengeler diyip kesin daha fazla alırdım
Doktorların kimisi şu kilo kısmına çok dikkat ediyor kimisi ise sen kendini bilirsin diyor bende bu işte ortası ne anlamadım
Ama kendini bilmek en güzeli

kızlar ben geldim son mesajı okudum sadece

hamilelikte vücud yağ depoluyor süt üretimi için
sü üretiminde o yağlar kullanılıyor ve bebeğe besin oluyor

yani hamilelikte alınan kiloları vermek için emzirmek çok çok önemli

ben hamile kalmadan önceki kilomdayım şuan
hem de ilk ayda verdim, 10 kilo almıştım

hoşgeldin ahsen

ayy çok gerildim dün kdv ödemelerinin son günüydü banka talimatıyla hesaptan ödüyorum patron şehir dışında diye geçen haftadan imzalatmıştım o yokken aksamasın diye dün bankaya göndermeyi unutmuşum sabah aklıma geldi gönderdim ama günü geçince bankadan ödenmiyo mecburen patrona söyledik telefon açıp zaten açığımı arıyodu eline koz verdim kızıyorum kendime nasıl atladım böyle bşyi gelince ne diyecek acaba

aynen öyle daha önce gittiğim dr 55 ideal verme demişti ama dikkate almadım ne kadar az kilo ile kalırsam o kadar iyi sonrası da önemli tabiki.
sen rahatlıkla verirsin canım doğumda 10 kg yakın gidiyor bebek+eşi+kanı+suyu derken gider toplam 12 kg alırsan fazlası 2 kg kalır sana işte canım.
ilk zaman bebek bakımı derken o 2 kg verirsin.

benim en büyük korkum kayınvalidem zaten çok istiyor. bide et yemiyorum diye ne zaman gitsek biliyorum çeşit çeşit yapacak onu da ye bunu da ye diye falan artık ortasını bulurum inşallah

ahsen hoşgeldin canım.

Son düzenleme:
JELO ile konuştum devamlı misafiri varmış yarın oğluşunun mevlüdü olacakmış..
kızlara söyle giremiyorum diye darılmasın dedi herkese selamı var misafirden kurtulursa gelecekl

ohh ohh doğmuş bebecikler büyüyüp kocamn olurlar
spedycm nasılsın,anne olmaya mı karar verdin:13:

Dun odedim bende bileydim hatirlatirdim.kdv gelince hemen teline hatirlatma koy yada ajandana yaz o gune

Dun odedim bende bileydim hatirlatirdim.kdv gelince hemen teline hatirlatma koy yada ajandana yaz o gune

hiç unutmazdık ilk defa böyle oluyo zaten ben hazırlayıp müdüre veririm 2 gün önceden yinebugün son gün diye hatırlatırdım bu sefer ona vermedim direkt gönderecektim bankaya heralde alışkanlık meselesi aklımdan çıktı onunda aklına gelmedi demek

pingu hala geçmişi okuyosan eğer oku oku bitmez yine batuş çağırır konuşamadan gidersin

hanzade alerji testin ne oldu senin

alerjimin neye karşı olduğunu bulamadılar ama bi şeye alarjim olduğu kesinmiş tabi onlar belli başlı olabilecek şeylere karşı test yapıyolar sprey ve hap verdi 1 ay kullanıcam bakalım etki edecek mi tekrar gidicem dr.a

ayy geçmişi okuyup yazayım dedim ama oku oku bitmedi kızlar maşallahh.

chitlenbik eviniz hayırlı olsun Allah bizlerde nasip etsin işallah

aydasuuu adaşımmı olucak benim oyy yerim onu ben. elifler iyidir çok sewerim ismimi. sağlıklı bi kızın olucak ben inanıyorum içinde hiiiç şüphe olmasın.

melis göbüş kocaman olmuş kız maşallah yaa

eee nasılsınız bakalım

ihmal etme canım mutlaka 1 ay sonra git hatta bu arada mesela sende takip et.

ben aferin forta alerjim olduğunu takip ederek buldum.

amin canım inşallahh bakalım bizi neler bekliyor..

kuzucuk kocaman olmuş ya maşallah yaz geliyor yavaş yavaş gezersiniz artık bol bol

güzel olur inşallah herşey
bu arada kilo konusu konuşulmuş ben doğumdan önce 58 kiloydum
70 kiloyla doğuma girdim,yani toplam 12 kilo aldım sez olmama rağmen 8 kilo gitti doğumla beraber
4 kilo uzun süre benimle kaldı emzirdiğim için hiç birşeyden kısmadım
yaklaşık 2 aydır doğumdan önceki halime döndüm
sıpam büyüdü teyzesi üst dişleri çıkarıyoruz

biz iyiyiz sen nasılsn asıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…