- 18 Ağustos 2011
- 3.181
- 303
- 363
- Konu Sahibi landfloves
-
- #25.781
ne utanacaksın canım benim bana göre bir bayan olarak kilon harika ya ahsenden önce doğum yapan arkadaşım şuanda 3 aylık bebişi face resmini falan yüklemiştim.
doğumdan 75 kilo ile çıkmış şimdi 76 kilo tamam ilk 6 ay rejim yapmamalı bebeği herşeyden önemli ama hiç verecek gibi de değil inan onu görünce çok korkuyorum kilo almaktan.
şimdi elimden geldiği kadar vermeye çalışıyorum. 55 kiloydum 53 oldum. olana kadar 1/2 kilo daha gitse ne güzel olurdr ile biz hiç kilo durumunu konuşmamıştık ta.
amin canım inşallah Rabbim isteyen herkese nasip eder
Doğru diyorsun canım benimde korkum o aslında aldığım kiloları brde doğumdan sonra veremezsem diye
Olabildiğince hamilelik öncesi vermek iyi ama hamile kaldım herşeyi yemeliyim gibide bakılmamalı yoksa o verilen kilolar hamilelik döneminde cddi kilo alımı olabiliyor, bende beriyim diye uğraştım beceremedim ama biliyorumki şu an o kiloları verseydim nasılsa vermiştim oh dengeler diyip kesin daha fazla alırdım
Doktorların kimisi şu kilo kısmına çok dikkat ediyor kimisi ise sen kendini bilirsin diyor bende bu işte ortası ne anlamadım
Ama kendini bilmek en güzeli
ohh ohh doğmuş bebecikler büyüyüp kocamn olurlar
spedycm nasılsın,anne olmaya mı karar verdin:13:
hoşgeldin ahsen
ayy çok gerildim dün kdv ödemelerinin son günüydü banka talimatıyla hesaptan ödüyorum patron şehir dışında diye geçen haftadan imzalatmıştım o yokken aksamasın diye dün bankaya göndermeyi unutmuşum sabah aklıma geldi gönderdim ama günü geçince bankadan ödenmiyo mecburen patrona söyledik telefon açıp zaten açığımı arıyodu eline koz verdim kızıyorum kendime nasıl atladım böyle bşyi gelince ne diyecek acaba
evet canım..
hoşgelsin sen nasılsı ?
hayırlısı olsun canım istediğiniz gibi olur herşey inşallah
iyiyim şükür kuzumla uğraşıyorum
Dun odedim bende bileydim hatirlatirdim.kdv gelince hemen teline hatirlatma koy yada ajandana yaz o gune
hanzade alerji testin ne oldu senin
alerjimin neye karşı olduğunu bulamadılar ama bi şeye alarjim olduğu kesinmiş tabi onlar belli başlı olabilecek şeylere karşı test yapıyolar sprey ve hap verdi 1 ay kullanıcam bakalım etki edecek mi tekrar gidicem dr.a
amin canım inşallahh bakalım bizi neler bekliyor..
kuzucuk kocaman olmuş ya maşallahyaz geliyor yavaş yavaş gezersiniz artık bol bol
ayy geçmişi okuyup yazayım dedim ama oku oku bitmedi kızlar maşallahh.
chitlenbik eviniz hayırlı olsun Allah bizlerde nasip etsin işallah
aydasuuu adaşımmı olucak benim oyy yerim onu ben. elifler iyidirçok sewerim ismimi. sağlıklı bi kızın olucak ben inanıyorum içinde hiiiç şüphe olmasın.
melis göbüş kocaman olmuş kız maşallah yaa
eee nasılsınız bakalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?