- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi landfloves
-
- #25.801
güzel olur inşallah herşey
bu arada kilo konusu konuşulmuş ben doğumdan önce 58 kiloydum
70 kiloyla doğuma girdim,yani toplam 12 kilo aldım sez olmama rağmen 8 kilo gitti doğumla beraber
4 kilo uzun süre benimle kaldı emzirdiğim için hiç birşeyden kısmadım
yaklaşık 2 aydır doğumdan önceki halime döndüm
sıpam büyüdü teyzesi üst dişleri çıkarıyoruz
bugün iyiyim speddycim. 3 gündür çok yorgun ve uykusuzdum şükürki bu gece iyiydi oğluşumda biraz dinlendim. annemlerde kalıyoruz hala h.sonu ewimize geçiyoruz. tek başıma bakmaya cesaretim yok henüz çünkü oğlum hala huysuz ve müdahalesiz uyumuyo
evet canım sende iyi vermişsin maşallah.
şimdiden aslında strese girmeme gerek yok o zaman gelince bizde görücez
oy oy ısırmaya başlar artıksana da bol bol uykusuz geceler
bugün iyiyim speddycim. 3 gündür çok yorgun ve uykusuzdum şükürki bu gece iyiydi oğluşumda biraz dinlendim. annemlerde kalıyoruz hala h.sonu ewimize geçiyoruz. tek başıma bakmaya cesaretim yok henüz çünkü oğlum hala huysuz ve müdahalesiz uyumuyo
anacım sağolsun dinlendiriyo:) birimiz ew işi yaparken diğeri bebişle ilgileniyo. ya aslında düzeliyo artık ama sürekli laf istiyo sıpa ilgi istiyo. yatağına koyup iş yapatyım desen 5 dk sonra mızırdanıyo o yüzden yanlız kalmam şimdilik mümkün değil. yarın aşısı var ateş yapabilirmiş. işallah kolay atlatırız yarını.bu bebişler sizi ne kadar çok yoruyorlar yahuazcık dinlenmenize izin versinler
evet canım hiç stres yapılacak birşey değil birde hamile olunca bebeğim sağlıklı doğsun diye düşünüyorsun sadece
özellikle emerken çok kötü ısırıyor ya,bende onu ısırıyorum amadoğduğu günden beri uykusu iyi maşallah subhanallah tebarekeallah
ama geçen gün çok kötüydü dişi demekki saat başı ağlayarak uyandı
doğum yapmışssın bebeğini Allah analı babalı büyütsün inşallah
ne kadarlık oldu,doğumun nasıl oldu,oğlunun adı ne
birde müdahalesiz uyumuyor derken nasıl uyuyor oğlun merak ettim canım
haklısın canım bi hissedelim de artık sonra planlara geçeriz.
canım maşalllah vallahi inşallah hep böyle olur.
ben bebeklere üzülüyorum diş konusunda biz bi 20 lik diş çıkartırken inliyoruz onlarr yavrum 32 diş birden çıkartıyor.
öyle canım birde bebeklerin acı eşiği daha fazla bizden
doktor bize demşti ki sizin ağzınızda ufacık bir yara olsa nasıl kıvranırsınız
hiç bişey yiyemezsiniz işte bebeklerde böyle ama onların canı daha çok acırmış:26:
çok teşekkür ederimm hejarcım. oğlum bugün 2 aylık oldu ismi batu. doğumum normal doğum çok şükür iyi geçti. babannemiz gelmişti 1 hafta ayakta sallamaya alıştırdı ne yazıkki dinlemedi beni. ayakta hafif bi sallamayla uyuyo ve kıpırdandıkça ya pış pış istiyo poposuna hafif dokunarak yada hafif sallanmak istiyo. öyle yatağına koyayım uyusun diye bi lüksümüz yok. gece uyuyo ama gündüz uyumuyo nedense. geçenlerde 1.5 saat uyudu hayret ettim :)
bizimde yemek yok evde ya hamsi buğulama mı yapsam diye düşünüyordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?