- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi landfloves
-
- #25.821
ben de şu buğulamayı sevemedim balık çok severim ama ya kızartma ya da ızgara olacak en son annem de ızgara palamut yedik
geçmiş olsun canım ne oldu ayağına burktun falan mı ?
Günaydın.
22:30 da evdeydim canım. ancak bitti eve geldiğimde artık gözlerim ekrana bakmaktan küçülmüştü
saol canım yok burkmadım da fel fıtığı çıkmıştı ya geçen gün topuklu ayakkabı giydim giymemem gerekiyomuş sanırım o günden beri bacağım acıyor haftaya doktora gidicem tekrar
speedy inş.bu durumları da atlatıcaz evimizin kadını olucaz
günaydın hanımlar, bugün sabahın köründe uyandım hala kahvaltıda yapmadım açtım tv'yi dalmışım saçma sapan programlara..
valla insanın sevmediği bir işte çalışmasının stresini bende iyi biliyorum, en son çalıştığım yerde biliyorsunuz ki stresten heryerim kızarmıştı gül hastalığı olmuştum. Hiçbirşey sağlığımızdan daha değerli değil, şimdi rahatım. şaka maka 1 yıl oldu evdeyim, çalışmaya başlasam ilk zamanlar baya zor gelir heralde..
smilla ne güzel buzdolabını temizlemişsin benimde temizlemem lazım ne çabuk kirleniyor anlamıyorum,cam raflarında leke leke izler oluyor hemen. hiç sevmiyorum bende buzdolabını boşaltmasını ama yapmam lazım.. acaba raflara örtü mü alsam, komşumda gördüm çok da güzel duruyordu, metreyle satılan raf örtülerinden sermiş, mutfak dolaplarımda var benimde, aynı desenden alsam mı acaba..
benimde canım balık istiyor, markete gidip alsam örtüde alırdım. bakalım keyfim yeterse çıkarım..
Bende baya bi uzun zamanda temizledim.birseyler dokulmus hic farkinda diilim...benim buzdolabinda ortu var.kagit gibi.ruli halinda almistim raf ortusu die gwciyor.yapiskanli olanlardan diil.buzdolabinin raflari cam.uzun sure kaldiginda yapisiyo biraz cikarirken iz birakiyo.silince geciyo..benimde almam lazim..ben direkt rafi kullaninca sevmiyorum hijyenik gelmiyor nedense..ayakkabiliga lazim.yatak odasina lazim...yatak odasina kapitone ortulerden kullanan varmi? Onuda tek tek kestirmek lazim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?