Eylül dostluğumuza burada devam (:

ben de şu buğulamayı sevemedim balık çok severim ama ya kızartma ya da ızgara olacak en son annem de ızgara palamut yedik

bende bayılıyorum. ama patatesli soğanlı olacak harika oluyor :125: genelde fırında palamut levrek yapıyorum ama hep aynı olmasın diye ilk kez yapacağım

ben dün çakma iskender yaptım ama harika olmuş mmmm . daha öncede yapmıştım bikaç kez ama bu daha güzel olmuş. bugünde hamsi var .

Kızlar yoruldum ya şimdi kuaförde oturdum resim için fon çektiriyorum herşey tamam ama sağlık kurulu için geç kalmışım doktor filan araya koyduk inşallah yarın raporu alırım bayağı masraflı ama olsun
balık sosunu sormuş landflowes ben yağ kekik biraz tuz sarmısak karabiber karıştırıp beklettim onunla teflon tavada yağsız kızarttim ben sevdim ama eşim kılçık var diye yemedi mu

Yemek yapmadim pazara gidemedim..kocam dicek tum gun ne yaptin.walla bi buzdolabini bosaltip sildim.birde mutfak fayanslarini citiledim okadar...hamburger koftesi var buzlukta..bugun menude hamburger var :)

Zahtercim çok sevndm canım gözün aydın çok çok güzeli oldu bak okdar işten sonra rabbim yüzüne güldü.çok huzurlu olursun inş.bu işinde kv.den de ağzının payını almış olur böylece
pingu hoşgeldin canım batuşunla ilgileniyosun ne güzel öp minnoşu doya doya benim için de.buarada teşekkür ederim tebriğin için aldık bakalım hayırlısı olsun bugün kaporasını verdik annem,babam.kv.kp götürdük gezdirdik onları da onlarda çok beğendi.içimize sindi çok şükür.darısı sizlerin başıan olur inş.
bide ben bgn dahiiyedeki sonuçlarımı dr.a gösterdim bende şeker yokmuş insülin seviyesi gayet normalmiş troit hormonuna da bakmış hiç birşey yok tertemiz dedi.sen nasıl pkolusun genelde pkoluların insülin dirençleri olur adetlerin düzensizlikleri olur aşırı kilo artışı olur sende hiçbiri yok dedi peki ya ne var da hamile kalamıyorum dedim onu kadın doğumcu bakıcak artık dedi pkodan yana senin bir sorunun gözükmüyo ama orası kesin dedi.bakalım bugün adet oldum yarın sabahtan gidip kan vericem hormon testi yaptrıcak kadın doğumcu,acaba çatlama problemim mi var ya da tüplerle ilgili mi sorunum bilemiyorum ki aklımdan binbir türlü şey geçiyo bakalım nasip ya..ama doktorlardan gayet memnunum olabilcek herşeyi inceliyorlar izmirli kızlar tavsiye edebilirim egepol hastanesini

Son düzenleme:
geçmiş olsun canım ne oldu ayağına burktun falan mı ?

Günaydın.

22:30 da evdeydim canım. ancak bitti eve geldiğimde artık gözlerim ekrana bakmaktan küçülmüştü

saol canım yok burkmadım da fel fıtığı çıkmıştı ya geçen gün topuklu ayakkabı giydim giymemem gerekiyomuş sanırım o günden beri bacağım acıyor haftaya doktora gidicem tekrar

Kızlarrr ne zamandır giremiyorummm

Ama okuyorum hep.Çok yoğunuz bu aralar son harflerdeyiz tam tempo derken 23 nisan dayandı kapıya.

saol canım yok burkmadım da fel fıtığı çıkmıştı ya geçen gün topuklu ayakkabı giydim giymemem gerekiyomuş sanırım o günden beri bacağım acıyor haftaya doktora gidicem tekrar

kötü olmuş canım tamamen iyileşene kadar giyme bari daha fazla ağrımasın.

---------------------

Günaydın ;

GÜne öyle kötü başladım ki anlatamam Bi yerden para çıksa da istifa etsem ya hiç iyi değilim

ahh speedy ben de senin gibiyim canım seni anlıyorum her gün sabah kalkınca isyan ediyorum tabii eşimi de üzüyorum istemeden

Ben 2 isyeri degistirdim.ikisindede insanlarin farkli farkli huylari vardi..hergun agladigimi bilirim...gercekten zordu..simdi evdeyim.ama inanin uretmek.calismak.parani kendin kazanmanin degeri pahabicilemez...

aman sevmediğin bir işe gitmek ne zordur hoş ben işimi sevmeme rağmen zor gidiyorum birde sevmesem kesin 3 5 cocuk yapar evde otururdum

günaydın hanımlar, bugün sabahın köründe uyandım hala kahvaltıda yapmadım açtım tv'yi dalmışım saçma sapan programlara..

valla insanın sevmediği bir işte çalışmasının stresini bende iyi biliyorum, en son çalıştığım yerde biliyorsunuz ki stresten heryerim kızarmıştı gül hastalığı olmuştum. Hiçbirşey sağlığımızdan daha değerli değil, şimdi rahatım. şaka maka 1 yıl oldu evdeyim, çalışmaya başlasam ilk zamanlar baya zor gelir heralde..

smilla ne güzel buzdolabını temizlemişsin benimde temizlemem lazım ne çabuk kirleniyor anlamıyorum,cam raflarında leke leke izler oluyor hemen. hiç sevmiyorum bende buzdolabını boşaltmasını ama yapmam lazım.. acaba raflara örtü mü alsam, komşumda gördüm çok da güzel duruyordu, metreyle satılan raf örtülerinden sermiş, mutfak dolaplarımda var benimde, aynı desenden alsam mı acaba..

benimde canım balık istiyor, markete gidip alsam örtüde alırdım. bakalım keyfim yeterse çıkarım..

Bende baya bi uzun zamanda temizledim.birseyler dokulmus hic farkinda diilim...benim buzdolabinda ortu var.kagit gibi.ruli halinda almistim raf ortusu die gwciyor.yapiskanli olanlardan diil.buzdolabinin raflari cam.uzun sure kaldiginda yapisiyo biraz cikarirken iz birakiyo.silince geciyo..benimde almam lazim..ben direkt rafi kullaninca sevmiyorum hijyenik gelmiyor nedense..ayakkabiliga lazim.yatak odasina lazim...yatak odasina kapitone ortulerden kullanan varmi? Onuda tek tek kestirmek lazim

ben mutfak dolabının raflarına metreyle satılan beyaz dantel görüntülü olanlar var ya onlardan almıştım, buzdolabınada aynısından mı alsam diyorum.. o rulo halinde satılan dediklerinden de mutfak çekmecelerime almıştım.. hala kullanıyorum biraz kalın olduğu için iyi oluyor çok kaymıyor..

yatak odamın çekmece ve tüm dolaplarında o kapitonelerden almıştım.. vaay be ne günlerdi, nişanlıydık daha gittik yatak odası takımı aldığımız yere tek tek çekmeceleri dolap içlerini ölçüp kağıt kalemle not almıştık nişanlımla, sonra kumaşcıya gidip metreyle kapitone aldım, evde babam tek tek kesip kenarlarını dikiş makinesinde dikmişti..smillacım sadece kesmek yetmez sanırım kıvırıp dikmekte lazım kenarlarını..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…