- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi landfloves
-
- #25.841
ahh speedy ben de senin gibiyim canım seni anlıyorum her gün sabah kalkınca isyan ediyorum tabii eşimi de üzüyorum istemeden
Gunaydinlarrr...
Hayirdir spedy noldu
speedy inş.bu durumları da atlatıcaz evimizin kadını olucaz
bıktım artık bu işyerinden ya valla artık tazminattan da bıktım. inanın krediye yetecek kadar paramız olsa alsınlar soksunlar bi taraflarına o tazminatı da onu da bırakacağım. öyle gideceğim.
bizim müdürlerin canı sıkılıyor bize satışıyorlar işte patlamak üzereyim.. çok fena dalasım var
Hanzade inşallah dediğin olur evimin kadını olmak değil niyetim buradan tazminatımı alıp kurtulmak kafamı duvarlara vurucam artık 1 yıllık evliyken çıkmadığım için
bi yasa çıksa yararlansam arkama bile bakmam giderim
ben mutfak dolabının raflarına metreyle satılan beyaz dantel görüntülü olanlar var ya onlardan almıştım, buzdolabınada aynısından mı alsam diyorum.. o rulo halinde satılan dediklerinden de mutfak çekmecelerime almıştım.. hala kullanıyorum biraz kalın olduğu için iyi oluyor çok kaymıyor..
yatak odamın çekmece ve tüm dolaplarında o kapitonelerden almıştım.. vaay be ne günlerdi, nişanlıydık daha gittik yatak odası takımı aldığımız yere tek tek çekmeceleri dolap içlerini ölçüp kağıt kalemle not almıştık nişanlımla, sonra kumaşcıya gidip metreyle kapitone aldım, evde babam tek tek kesip kenarlarını dikiş makinesinde dikmişti..smillacım sadece kesmek yetmez sanırım kıvırıp dikmekte lazım kenarlarını..
valla senin patronun tahmin ettiğin kişi ise işin çok zor zaten o kadınla
tahmin mi benim patronum kadın değil ki ( beynim durdu anlayamadım )
sizin firma sahibi özlem y... değil mi ?
kendisini biraz tanırım da
hayır canımbizim şirkette toplamda 4 büyükbaş var diğerleri çocukları.
yalnız bizimkisi özlem diye değil karıştı sanırım
Speddy devlet aylık 1.000 tl verse bile bırakırım bu işi emin ol ki benim işim çok rahat.
çalışmayı seviyorum zaman geçirmeyi falan da ama şimdi bir yasa çıksa 2 yıllık evlliğe kadar tazminat alabiliyorsunuz diye yemin ederim pazartesi gelmem basar giderim...
tek umudum bebek belki o zaman çıkartırlar inşallah (AMİN)
aaa bu yasa çıkmış mı peki
yok be ikisi de bendeki bir umut işte
hahaha bende inandım hemen, böle bir yasa olsa herkes işten ayrılır sanırım
Ben yatak odasindada raf ortulerinden kulaniyorum.kaymiyo memnunum.ama tabi sik durmuyo.o dantellilerden memnunmusun? Kaymiyorsa yata odasina ondan alayim daha sik durur en azindan
Günaydın kızlar,
Patron geldi bu gün. İşleri toparlayayım falan derken ancak şimdi girebildim. Benim buzdolabımda aşağıdaki fotoğraftaki örtülerden var.
Eki Görüntüle 644140
Mutfak dolaplarının içinede annemin çeyizime koyduğunda ben bunları sermem dediğim kenarları dantelli örtülerim varŞimdi çok seviyorum onları. Güzel duruyorlar.
Ayda bir kere mutlaka temizliyorum mutfak dolaplarımın için ve buz dolabımıda fırsat buldukça. Zaten örtü olduğu için kirlenmiyor.
yeşilli pembeli ne güzel miş öle bunlar sabit duruyor mu acaba bayan ?
yeşilli pembeli ne güzel miş öle bunlar sabit duruyor mu acaba bayan ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?