Eylül dostluğumuza burada devam (:

ahh speedy ben de senin gibiyim canım seni anlıyorum her gün sabah kalkınca isyan ediyorum tabii eşimi de üzüyorum istemeden

Gunaydinlarrr...
Hayirdir spedy noldu

speedy inş.bu durumları da atlatıcaz evimizin kadını olucaz

bıktım artık bu işyerinden ya valla artık tazminattan da bıktım. inanın krediye yetecek kadar paramız olsa alsınlar soksunlar bi taraflarına o tazminatı da onu da bırakacağım. öyle gideceğim.
bizim müdürlerin canı sıkılıyor bize satışıyorlar işte patlamak üzereyim.. çok fena dalasım var

Hanzade inşallah dediğin olur evimin kadını olmak değil niyetim buradan tazminatımı alıp kurtulmak kafamı duvarlara vurucam artık 1 yıllık evliyken çıkmadığım için
bi yasa çıksa yararlansam arkama bile bakmam giderim

Son düzenleme:
Günaydın kızlar,
Patron geldi bu gün. İşleri toparlayayım falan derken ancak şimdi girebildim. Benim buzdolabımda aşağıdaki fotoğraftaki örtülerden var.

Mutfak dolaplarının içinede annemin çeyizime koyduğunda ben bunları sermem dediğim kenarları dantelli örtülerim var Şimdi çok seviyorum onları. Güzel duruyorlar.

Ayda bir kere mutlaka temizliyorum mutfak dolaplarımın için ve buz dolabımıda fırsat buldukça. Zaten örtü olduğu için kirlenmiyor.

valla senin patronun tahmin ettiğin kişi ise işin çok zor zaten o kadınla

Ben yatak odasindada raf ortulerinden kulaniyorum.kaymiyo memnunum.ama tabi sik durmuyo.o dantellilerden memnunmusun? Kaymiyorsa yata odasina ondan alayim daha sik durur en azindan

Karatay i dinliyorum simdi.seker gibi hastaliklar hamile annelerin fazla sekerli yemesinden geciyomus..beslenme cok onemli diyor.koy yumurtasi koy tereyagi.dogal beslenin diyor

Speddy devlet aylık 1.000 tl verse bile bırakırım bu işi emin ol ki benim işim çok rahat.

çalışmayı seviyorum zaman geçirmeyi falan da ama şimdi bir yasa çıksa 2 yıllık evlliğe kadar tazminat alabiliyorsunuz diye yemin ederim pazartesi gelmem basar giderim...

tek umudum bebek belki o zaman çıkartırlar inşallah (AMİN)

Ben yatak odasindada raf ortulerinden kulaniyorum.kaymiyo memnunum.ama tabi sik durmuyo.o dantellilerden memnunmusun? Kaymiyorsa yata odasina ondan alayim daha sik durur en azindan

evet o dantellilerden memnunum canım, tabak, bardak vs altında durduğu için kaymıyor.. temizlemeside kolay, yıkayıp asıyorum hemen kuruyor zaten. ama yatak odasında nasıl olur bilmiyorum ince ya kıyafetlerin altında kayabilir..

buzdolabının içinede o dantellilerden alayım diyordum ama daphnenin paylaştığı resimdekiler var ya rulo ile satılan sen onlar mı yapışıyor iz kalıyor dedin.. aslında onlar çok ucuz onlardan da alabilirim.. diğer dantelliler metreyle satılıyor daha pahalıya geliyor.

yeşilli pembeli ne güzel miş öle bunlar sabit duruyor mu acaba bayan ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…