Eylül dostluğumuza burada devam (:

Ivit.Benim tum evde bundan var :)

bunun sadece görüntüsü mü hasır gibi yoksa dokusuda mı öyle? plastik değil sanırım, hiç görmedim ben bunlardan.. eee güzel olmuş işte elbise dolabınızda daha niye bide kapitone mi kestirsem diyorsun ki ne gerek var.

Buda mutfaktaki..onu ve arkasi...pazarda heryerde var..metresi 2.5 tl fln

Eklentiler

• $2013-02-28 11.34.49.webp
    15,6 KB · Görüntüleme: 18
  • $2013-02-28 11.34.23.webp
    7 KB · Görüntüleme: 18

benimde mutfak raflarımdaki örtü bu.. şekil a-da görüldüğü gibi tabakların altında olan biraz öne doğru fazla gelmiş, bende foto çekerken farkettim :)
işte diyorum buzdolabınada bunlardan mı alsam

Buda guzel duruyor..benimde rafa ihtiyacim var uzun yapmislar.bir sira bardak koydum.ustu bombos

kendin yapabilirsin rafları, hazır raflar satılıyor koçtaş gibi yapı marketlerde, tepesi plastikli çiviler var onlardan çakıp üstüne rafi yerleştirirsin.. bende gardrobumun orta bölmesindeki askılığı kullanmayıp araya raf yaptım iki tane, çok rahat oldu.. genişliğini ölçüp babama vermiştim o ayarlamış rafları.

ben geldim kızlar jet hızıyla sabah bir saatte heyet raporu aldım ama alana kadar yapmadığım şebeklik kalmadı. resmen dktorlara yalvardım. ama şükür aldım. bütün evraklarım tamam. şimdi eksiklerimi alıp valiz toparlama vakti.
ay daha başka şeylerde yazacaktım. şu örtülerden bende mutfaga serdim ama sıcaklarda boyası tabaklarıma geçti. bence dolaplara kıyafetlerin altına sermeyin. biz onun için örtü diktik ama onlarda kayıyor. şu halı kaydırmazlar daha mantıklı :)

Son düzenleme:
biz geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikkkk
Hosgeldinizzzzz.nasilsiniz

Evt esimde bahsetmisti.istedigin olcude kesiyolarmis hatta..mutfagi degistiririm die masraf yapmak istemiyordum ama degistirecegimde yok..birde erzak dolabi gibi bisey alcam.sigamadim gitti su eve

Ben evlendigimden beri kullaniyoru cnm hicbisey olmadu...
Sen nie rapor aliyon?

Hosgeldinizzzzz.nasilsiniz

Evt esimde bahsetmisti.istedigin olcude kesiyolarmis hatta..mutfagi degistiririm die masraf yapmak istemiyordum ama degistirecegimde yok..birde erzak dolabi gibi bisey alcam.sigamadim gitti su eve

hoşbulduk iyiyiz şükür.
malum benim sıpa anneannede durmayı çok seviyor 2 gündür çok iyiyim

kızlar son zamanda kendimi eve kapatıp psikopata bağlamıştım şimdi nerdeyse hergünüme bi gezme programı yaptım öğleden sonra da bi kuaföre gideceğim ohh sefam olsun

pzt doktor teyzemizden randevumuzu da aldık bıdık gösterecekmi bakalım cinsiyetini

smillam dolaplarda bende senin örtülerden kullanıyorum hatta aynı hasır desenli çok rahat yıka yıka ser gardrobumda süslü cicili bicili kapitone dikti halam onlardan da çok memnunum eve gidince resmini eklerim

Bana bu aralar bişeyler oluyor ya dün eve gittim salata yaparken başladım ağlamaya.
ev işlerine yetişemiyorum diye ev darmadağındı yemek yedik eşimde kızdı bunun için mi suratın asık diye kalktık evi temizledik 10 da bitti işimiz
bugünde bu işyeri sıkıntısı olunca kendimi çok kötü mutsuz hissediyorum ben

depresyona mı girdi bunalıma mı bilmiyorum ama sürekli ağlamak istiyorum

sen neşeli kıpır kıpır birisin ne oldu böyle kız hamilelik denemeleri yapıyosunuz onun psikolojisi olmasın tuttu mu acaba

selamlar..
bugün aşıya gittik 3 tane aşı attılar minicik bebeğime 2 bacaktan 1 koldan. çok şükür çok ağlamadı hemen avundu kuzum. ewe gelince huzursuzlandı biraz şimdi uyudu.
5 kilo olmuş boyu 58 cm. kilosuna çok iyi dedi ebemiz hatta fazla bile dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…