- Konu Sahibi landfloves
-
- #25.861
Gorunuyormu??????
evet görünüyor sen giysi dolabına mı koydun
Ivit.Benim tum evde bundan var :)
Eki Görüntüle 644160 Eki Görüntüle 644161
benimde mutfak raflarımdaki örtü bu.. şekil a-da görüldüğü gibi tabakların altında olan biraz öne doğru fazla gelmiş, bende foto çekerken farkettim :)
işte diyorum buzdolabınada bunlardan mı alsam
Buda guzel duruyor..benimde rafa ihtiyacim varuzun yapmislar.bir sira bardak koydum.ustu bombos
Hosgeldinizzzzz.nasilsinizbiz geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikkkk
kendin yapabilirsin rafları, hazır raflar satılıyor koçtaş gibi yapı marketlerde, tepesi plastikli çiviler var onlardan çakıp üstüne rafi yerleştirirsin.. bende gardrobumun orta bölmesindeki askılığı kullanmayıp araya raf yaptım iki tane, çok rahat oldu.. genişliğini ölçüp babama vermiştim o ayarlamış rafları.
ben geldim kızlar jet hızıyla sabah bir saatte heyet raporu aldım ama alana kadar yapmadığım şebeklik kalmadı. resmen dktorlara yalvardım. ama şükür aldım. bütün evraklarım tamam. şimdi eksiklerimi alıp valiz toparlama vakti.
ay daha başka şeylerde yazacaktım. şu örtülerden bende mutfaga serdim ama sıcaklarda boyası tabaklarıma geçti. bence dolaplara kıyafetlerin altına sermeyin. biz onun için örtü diktik ama onlarda kayıyor. şu halı kaydırmazlar daha mantıklı :)
Hosgeldinizzzzz.nasilsiniz
Evt esimde bahsetmisti.istedigin olcude kesiyolarmis hatta..mutfagi degistiririm die masraf yapmak istemiyordum ama degistirecegimde yok..birde erzak dolabi gibi bisey alcam.sigamadim gitti su eve
Bana bu aralar bişeyler oluyor yadün eve gittim salata yaparken başladım ağlamaya.
ev işlerine yetişemiyorum diye ev darmadağındı yemek yedik eşimde kızdı bunun için mi suratın asık diye kalktık evi temizledik 10 da bitti işimiz
bugünde bu işyeri sıkıntısı olunca kendimi çok kötü mutsuz hissediyorum ben
depresyona mı girdi bunalıma mı bilmiyorum ama sürekli ağlamak istiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?