Eylül dostluğumuza burada devam (:

buzdolabına bende örtü istiyodum ama dolabı takarken servistekiler örtü örtersek buzduolabı soğutmak için daha çok enerji harcar örtmeyin dedi. böylede çok kirleniyo. siz memnunsanız bende örteyim bari.

speddycim şimdi sen bebek olayınıda kafaya takmışsındır farkında olmadan stres yapıyosundur olucakmı olmıycakmı eğer olursa nasıl bi hayat bekliyo filan gibilerinden düşünceler vardır kafanda ondandır bu ruh halin bence. uzun sürmez işallah.

miraclecim ananneler iyi varlar

maşallah kilosu çok iyi pingum bizim arkadaşın bebeği bile bu tontonlukla 5 kiloymuş 4 aylık daha albümde foto kız olan gördün mü

pingunun dediği gibi buzdolabı için iyi değil demişlerdi ben de onun için hiş kullanmıyorum örtü ama istiyorum annem hep kullanıyo dantel gibi olanlardan

similla artık iş başlangıcı için detaylı heyet raporu gerekliymiş. birazda devlete para lazım tabi 250 lira verdim. eşim kızdı pazarlık yapsaydın diye ama. yoksa haftaya gel diye atıyorlar başından. mecbur verdim. ay benim evim 3 hafta sonra kimbilir ne halde olacak. baharda komple temizlik var. akşam eşimle konuştum. şubem belli yakın biryere taşınalımmı diye. ev alana kadar olmaz dedi. bende boya yapacağım. mutfak filan feci oldu. halı koltuk yorgan yastık yıkanacak herşey.
kızlar insan kaynaklarının numarasını bulamadım . arayıp kıyafet sormam lazım. klasikmi olmak lazım. öyle topuklu filanmı götürmek gerek.

sipidim kızların dediği çok doğru şimdi kafanda bi sürüüüü düşünce var bebekle hayatla geçimle kendinle ilgili

aynı bende senin gibiydim

o yüzden şimdi yapman gereken kendine zaman ayırman evi falan boşveeeer.

sen benim evi bi görsen insan girecek gibi değil ama doktora gidipte bebişimin pıt pıt pıt kalp atışlarını duyunca başlarım evine parasına geçimine diyorsun ve herşeyden kıymetli bir varlığı içinde taşıyorsun hele bide hoplayıp zıpladığını görünce varyaaaa

neyse dediğim gibi şimdilik hiç bişey düşünme zamanı gelince herşey olur.

aaa nerde o cıvıl cıvıl sipidi yaşam enerjisi veriyordun sen bize

oyyyy yerim yerim ben o paşayı maşallah kilosu çok iyi pingum rabbim sağlık sıhhat versin.

valla anneanneleri rabbim başımızdan eksik etmesin

ee sen nasılsın pingum alıştınız mı batu beyle birbirinize?

merhaba kizlar. gecmisi okuyayim dedim ama gözüm yemedi.
oglum uyuyo su anda uyanmasinda azcik dinleneyim diye dua ediyorum surekli :)
kucagimda oyalamaktan kollarim, ayagimda sallamaktanda bacaklarim tutulduuu:))

hoşgeldin sofişimmmmm

boşver geçmişi siz nasılsınız onu anlat bize

ne kadarlık oldunuz sen nasılsın?

bu arada anneler bi takvim yapında bebişler kaç aylık oldular okuyalım merak ediyoruz

ZYV canımm hoşgeldin

hosbuldum canim benim
biz cok iyiyiz sukur. yorgunluk haricinde bi sıkintimiz yok. oglumun gazlariyla sawasiyoruz:)
bugun 32 gunluguz teyzesi kocaman olduk 0-3 aylik ayakli tulumlar daha olmuyo.
ben teldn girdigm icin takvim yapamiyorum ki

maşallah kilosu çok iyi pingum bizim arkadaşın bebeği bile bu tontonlukla 5 kiloymuş 4 aylık daha albümde foto kız olan gördün mü
gördüm canım maşallah pek şeker fıstık. bizim daha 2 ayıkken o kiloda ama öyle abes durmuyo ya boyu uzun heralde ondan.

amiin Allah uzuuun ömür versin annelerimize babalarımıza.. alıştık canım ya oynaşıp duruyoruz çok oyuncu oldu oğluşum sürekli ilgi istiyo etrafında.

zahter ise basliyomussun canim. hayirli olsun cok sewindim
pingu massallah batuya. mincikla yerime azcik:)

sofişim aynı şeyler bizdede var kollarım artık kas yaptı. geçen ağır bişey kaldırıyodum babam diyo ben kaldırırım yok dedim ben kas yaptım artık kaldırırım ee 5 kilo adam sürekli kollarımda bütün gün. dediğin gibi ayakta sallarkende bacaklarım tutuluyo. ama iyikiii var oğlum bayılıyorum ona yaaaa mıncıklarım tabi teyzesi sende minik hamsini öp kocamaaaan

hosbuldum canim benim
biz cok iyiyiz sukur. yorgunluk haricinde bi sıkintimiz yok. oglumun gazlariyla sawasiyoruz:)
bugun 32 gunluguz teyzesi kocaman olduk 0-3 aylik ayakli tulumlar daha olmuyo.
ben teldn girdigm icin takvim yapamiyorum ki

maşallah canım kocaman olmuşsunuz 8 gün kalmış kırkınızın çıkmasına

o zaman ara ara ne kadar kocaman olduğunuzu yazın bize sofişim

operim pingum. zaten opmelere doyamiyorum annem kiziyo cok opme diyo bende oglumla basbasayken yumuluyorum napiyim:)
miraclem yazarim tabi
ahan oglusum uyandi. optm sizi

Sevgili muhasebeci arkadaşlarım,bir sorum olacak.Tabii sizin yaptığınız işle pek bir alakası olmayabilir ama bir ihtimal sorayım...

Apartman işletme defterinde hangi ibareler yer alıyor acaba.Babam yönetici işletme defteri edinmiş ama bomboş defter diyor,noterede onaylatılmış ama nasıl tutacağını ne yazacağını bilmiyor.Hani sayfa başında isim yada daire no,makbuz vs.. gibi açıklama olmayınca nasıl tutacağınıda bilemiyor.İnternettende bakıyorum ama açıklayıcı bişey bulamadım.Haber bekliyor benden...

selam kızlar bikaç gündür giremiyordum baya bi sayfa birikmişatlaya atlaya okudum inşallah kaçırdığım bişey yoktur.
2 gündür sağ kalçamda batar gibi bi acı var yürürken falan kbacağım kitleniyor resmen. Eşim zorla doktora götürmek isityor ama ben korkuyorum ya bişey çıkarsa diye, şimdide sıcak tu torbasının üstünde oturuyorum
melis maşallah o ne göbüş öyle ya heran doğuracak gibisin maşallah taze anneler bebişlerin ve sizlerin iyi olmanızada sevindim

sofişşşş o hamsiyi yer yer bitiririm ama çk tatlı maşallah
hemde öyle söylenmeyin yorulcaksınız tabi işiniz ne öyle hep öpmeyle olmaz çekiceksiniz nazlarını

siyahdeniz sorma önümde topumla dolanıyorum alıştım artık, asıl doğunca garip gelicek
sende ihmal etme bacak ağrını korkulcak birşey yoktur belki kaslar zorlanıp sıkışmış olablir geçmiş olsun

bende hanımlar anneme geldim 12 de bugn işten kaytarmış
bugün bir çılgınlık yapıp ilk defa bebişimle metrobüse bindim çok garip geldi her an tehlikeye açıkmışım gibi
akşamada eski mahalle arkadşmın kınası var oraya gidicez azcık göbeğimi attıra attıra oynıyım

sen neşeli kıpır kıpır birisin ne oldu böyle kız hamilelik denemeleri yapıyosunuz onun psikolojisi olmasın tuttu mu acaba

HİÇ BİLmiyorum niye böyle oldum aslında inanın bu ay bebeğin olmasını çok istemiyorum. nisan mayıs gibi istiyorum.
belki de deiğiniz gibi farkında olmadan stres yapıyorum bilmiyorum .dün akşam evi toplayınca kendime geldim.
Bugün ise işe geldim böyle salakça şeylerler karşılaşınca allak bullak oldum. şeytan diyor bırak işi gücü anasını satıyım düşünme yat akşama kadar
sinirden tuvalete gittim az önce ağladım akşam olsa da eve gitsem ağlayıp rahatlasam :2::2::2:

bugün bebekle ilgili aklıma şey geldi. keşke hamile olsam gider rapor alır yatardım evde. :2::2::2::2:
çok bunalttılar beni öyle böyle değil.. tüm işleri üzerime atıyorlar uğraşıp duruyorum

kocam aradı eve gitmiş marketten de tavuk fileto almış şnitzel yapacakmış bi de patates kızartacakmış bana bugün ne yapsam diye düşünmüyorum ne güzel

Tatlim yogunluktan stresten arada olur ole.ozellikle biseyden mutsuzken.gecer merak etme
Sikma kendini

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…