Eylül dostluğumuza burada devam (:

speedy belkide düşünmüyordun ya hamileliği bi anda böyle olunca belki alt bilnç ister istemez tepki verdi ama normal şeyler bunlar hamileliğin ilk zmanlarında bile oluyor
o yzden sakın kendini sıkma ve üzme
boşver evin dağınık pis olsun yemek yapama nolcak senden önemli değil
sen yeterki keyfine bak
hem sen çalışıyorsun ne var pis olsa?
ben evdeyim ama anca haftada bi toparlıyorum oldu bitti işte

Kızlar merhaba
speedy seni çok iyi anlıyorum bende buaralar öyleyim geçen akşam yemek yerken durup dururken ağladım eşim şaşırdı.Önce eşim hastalandı sonra ben onları atlatalım derken ev işlerine yetişemedi iş yerinde de öyle ikisi birden yığıldı bir yandan bebiş meselesi bir yandan evi alıcaz stresi hepsi aynı anda çöktü üstüme patladım öyle.ben taşıncam diye iyice saldım kendimi evi .. .götürüyo nerdeyse misafir falan gelsin istemiyorum inanki..
Yeni eve geçince herşey düzene girceğine inanıyorum bebişim yeni evimize gelicek inşşş....
bgn ultrason çekildim sağyumurtalıktaki kistim adetle atılmış dr.bu iyiye işaret dedi,enazından yumurta oluşabiliyo ihtimali var diyebilirz dedi.hormon testlerimde güzel.adetin 21.güne tekrar çağırdı yumurtlayıp yumurtlamadığıma bakılcak çatlama durumunada bakılcak onda da bi sorun çıkmazsa hsg çekilcek tüplere dalış yapılcak :) off ne zor kadın olmak eşim de yanımdaydı siz nasıl bir varlıksınız böyle binbir çeşit sorununuz olabiliyomuş ya diye şaşırıyo

Tatlim yogunluktan stresten arada olur ole.ozellikle biseyden mutsuzken.gecer merak etme
Sikma kendini

ASLINDA ev problemimizi aştık gibi bişey dün temizledik rahatladım.
ama işyerindeki sıkıntımın çözümü yok işte. alttan alıyım diyorum herkes üstüme geliyor.
üste çkıyorum kimse anlamıyor yani ...

sinirden çok fena burnum kanadı bugün :2::2:

dediğiniz gibi bu psikolojiden olmuştur

Çok fazla takma kafayı canım ya kendine zarardan başka bişey olmuyo inanki..çözümü yoksa salla gitsin tazminatını almak için seni işten çıkarmaları gerekmiyo mu takma umursama çok isterlerse çıkarsınlar işten al tazminatını yeni bir iş bak kendine eğer gerçekten ayrılmayı istiyosan tabikiii..

evet canım tazminat sıkıntım olmasa bugün yaptıklarından sonra kesin çıkardım. öyle yapacağım artık kendi sağlığımdan oluyorum yoksa. şuanda hamile olsam bi bahane ile rapor alırdım

evet canım tazminat sıkıntım olmasa bugün yaptıklarından sonra kesin çıkardım. öyle yapacağım artık kendi sağlığımdan oluyorum yoksa. şuanda hamile olsam bi bahane ile rapor alırdım

Hep öyle oluyor zaten ya bende işte sıkılsam kızsam birine sinirlensem hemen şimdi hamile olsaydım b unları çekmezdim otururdum evimde miss gibi diyorum
ama ahtım var hamile olunca hepsine çektircem nazımla niyazımla

bende öyle diyorum. hamile olunca sürekli izin alacağım. Mahvedeceğim bunları

bir anlık aslında canım eşim istemiyor diyordum ya meğer çok istiyormuş konuşunca anladım. inşallah aynı zamanda hamile kalırız

hayırlısı olsun canımcımm çok sevindm gerçekten aynı zamanlarda kalsak ne güzel olur ama sen beni bekleme yaa bizimki hiç belli değil seninki hemen olur inşş..

Speedy tamamen aynı durum,duyguve düşünce içindeyiz
hamile kalınca görürler zırt pırt rapor alıcam kovdurucam kendimi
şimdi bana eleman arıyolar ama 2 hafta olacak 1 kişi bile gelmedi

şimdi böyle konuşuyoruz ama allah korusun zor bi hamilelik geçirmeyelim

Speedy tamamen aynı durum,duyguve düşünce içindeyiz
hamile kalınca görürler zırt pırt rapor alıcam kovdurucam kendimi
şimdi bana eleman arıyolar ama 2 hafta olacak 1 kişi bile gelmedi

biz 3 kişiyiz nedense en ağır yük bende tamam lafım yok şükür altından kalkıyorum ama hala yetmiyor diyorlar 3 müze de
biz sanki burada iş yapmıyormuşuz gibi salak salak davranışları var ama ben kötü davranmaya şimdiden başlayacağım.

7 sene sonrasında akşam çıkarken soracakmışız gidebilir miyiz diye bunlara kızıyorum ben..
5 dk kala gideceğim biraz laf sokmam lazım

Hepimizin bi derdi var işte takma boşver geçecek illa ki kendini yıpratmaya değmez ben de 5 dk geç kalsam laf söylüyolar hatta 8,30 da geliyorum işbaşı saatinden 10-15 dk.önce burda olmalısın diyolar ama akşam 10-11 e kadar kalınca teşekkür eden yok ben 3,5 yıl boyunca mesaim 8,30 da başladığı halde buraya arabayla gelen biri var rahat geliim diye 7,45 de işbaşı yapıyodum şimdi 5 dk nın hesabını yapıyolar ki yemek molam bile yok 5-10 dk içinde yemeğimi yiyip işe devam ediyorum eleman yok tek başıma 2 kişilik çalışıyorum ama maaşımda bi etki göremiyorum üstelik zam konusu açılınca ne iş var ki ne yapıyosun diyolar iş yoksa ben niye burdayım eleman tutma o zaman ben de şimdi artık sabahları umursamıyorum keyfime göre takılıyorum 8,30 dan önce gelmiyorum 5 yılım bitti burda o kadar emeğim var sorumluluklarımı bilen biriyim işim olduğunda mesai yapmayı da biliyorum hala ne bekliyolar anlamıyorum

Arkadaslar bu devirde iyi olmucaksin.deveyi diken insani s..... yaranirmis...ben hep bole gordum.benim agzima almicagim laflari soleyen kisiler hep vazgecilmezdi.

günaydın kızlar yeni geldim işe trafik berbattı dolanmadığımız yer kalmadı sabah sabah dün akşam eski elemanıma oturmaya gittik gece 1 i geçiyodu eve döndük güzel geçti bugün eve gidince hemen yatıcam inş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…