- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi landfloves
-
- #25.921
Günaydın _
bugün cesaretimi toplayabilirsem tazminatımı isteyeceğim :18::18:
gunaydınlar..
ben ofise geldim bugün.itfaiyeden geleceklermiş..tek başıma ne yapacaksam adamlarla
inş.kabul ederler ama kimse durup duruken vermez
inş.kabul ederler ama kimse durup duruken vermez
kolay gelsin kocan yok mu
o çoktaann vınn...
sınırsız interneti özlemişim yaa..yok ona girme buna girme.rahatım sükür..
spedy,tazmiinat vereceğini hiç sanmam.öyle iyi insanlar yok..anca şunu yaptırabilirisn.sen istifa etsende onlar çıkarmış gibi göstersinler.alacağım yoktur diyede kağıt imzalatsınlar...en azından işsizlik maaşı alırsın...bunu yapıyolar
günaydın kızlar
speedy kimse böle bir şeyi kabul etmez
hem işten çıkarmış gibi gözükücek tazminatını verecek hemde seni işe alıcak bence iyi düşün ciddi ciddi çıkarırlar seni sonra işten
kızlar bu arada benim aileden birinin tc kimlik numarasına ihtiyacım var nasıl bulabilirim bilgisi olan var mı
kızlar bu arada benim aileden birinin tc kimlik numarasına ihtiyacım var nasıl bulabilirim bilgisi olan var mı
yok canım o eskidendi
daphne aferin devam et böyle
daphne senin bu temizlik aşkın hiç bitme mi ya haliları sandalyeye koyup çırpmak nasıl bir iştir:)
ben valla doğru düzgün temizlik yapmıyorum bile
bu arada kızlar dün eşimle tartıştık ve ben dün gece kayınvalidemlere gittim
cok anlatamıycam ama kısaca özetmiyim
dün pınarın doğum günüydü dedim ki bir pasta alıp gidelim oda dediki annem balık yapacak yarın gidelim bende annene yarın gideriz doğum günü bugün dedim , hem doğum gününden ziyade bu cocuk 6 martta hastaneye yatacak moralde olurdu ona ilker kabul etmedi akşamda eve gelmedi annesine gitmiş yemeğe gece 11:30 da eve geldi ben her hafta annesine gidiyorum hiç sesim cıkmıyor o bir doğum gününden istediğimi yapmadı sonra eve gelince tartıştık zaten moralim bozuk biliyorsunuz bu ameliyat konusu yüzünden . eşim hala kendini savunuyor mantıklı değildi gitmedim diyor neresinden mantık arıyor bilmiyorum bende artık dayanamadım cıktım evden bırakmadı beni tabi bende annene gideceğim sadece dedim sonra ben seni bırakırım dedi ve yola cıktık ben tabi hüngür hüngür ağlıyorum sonra gittik yazık onlarda uyuyordu , anlattım herşeyi bana dediklerini burada yazamıyorum maalesef tabi kızdılar oğullarına hep beni savundular sonra tabi oda hatasını anladı ...
sadece artık şuna inanıyorum kızlar kimseye güven olmuyor ben eşimi çok seviyorum ama beni çok kırıyor üzülüyor ...
benim zaten durumum ortada ben 2 haftadır saçımı bile taramıyorum düşünün içimden gelmiyor içim yanıyor yeğenime
istediğim tek şey şu ameliyat atlatılsın sonra sakin kafayla herşeyi düşünmek istiyorum çünkü bu kötü günlerde kim iyi kim kötü herşeyi anladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?