Eylül dostluğumuza burada devam (:

özdncim üzücü bi durum zaten kv.ler de sana hak vermiş eşin de eminim istemeden yapmıştır karı koca arasında olur böyle şeyler olmasa tabi ki daha iyi ama...düzelir aranız hem pınar çok iyi olacak bu kadar kafana takma canım iyi düşün iyi olsun tatlım o çok genç bu avantaj çabuk toparlar

kuzum benim sen çok hassas bi dönemdesin belki dün için eşin de iyi bir gün geçirmemiştir ama bak hatasını anlamış hepimiz bazen böyle oluyoruz biz hepimiz şimdi pınarımıza dua edeceğiz ve herşey eskisinden daha güzel olacak sen iyi olacaksın ki pınar da teyzesinden güç alacak daphnemin dediği gibi eşin gönlünü alır sen hiiç merak etme

özdencim sen pınarın ameliyatından dolayı çok hassassın, evet eşin hatta yapmış, bide erkekler bizim kadar ince düşünemediği için seni ilk başta anlamamış ama sonra hatasını anlamış, gençliği ve anlattığın kadar pınarın enerjisiyle inanıyorum ameliyat çok güzel gececek..

kızlar siz olmasanız ne yapardım bilmiyorum

şu günleri atlatmak yine eskisi gibi rahat uyumak istiyorum

biliyorum herşey çok güzel olacak buna çok inanıyorum

çok saolun hepiniz

çok heycanlıyım.
geçmişe bakamadım bile müsait olduğumda bakacağım..

tazminatımı verdi gerekli işlemleri yap dei ama elime ne zaman geçer para bilmiyorum

dayanamadım baktım birikmesin sayfalar..

vafi demek oğluş geliyor yaaaa yerim onun pipisini ben maşallah.

ozden ; canım benim hem hastalığın stresi hem de evde problem insanı yıpratıyor. Allahın izniyle pınar çok iyi olacak eskisinden bile daha sağlıklı olacak. Elimizden gelen bişey varsa yapalım. o gün hepimiz yasin okuyalım. haftaiçine geliyor 1 gün önceden bile okunabilir. Allah yardımcısı olsun ailesinin ve onun morale ihtiyaçları vardır şimdi..

yaaa vafiii gördünmü bildik bizz erkek egemenliği var topiğimizde...

özden şu an normalden daha hassassın..eşinin senin kadar üzülüp düşünmesi malesef mümkün diil..erkek milleti işte..
keşke pastanı alıp sen kendin gitseydin eşinde annesinde otursun

Oyyy oyy erkekmiş ya bizim bıdık

dün dr. çıktık, eşim beni işe bırakacak onun işleride yoğun acelisi var, nereye gidiyoruz dedim tuhaf tuhaf yüzüme bakıyor, hadi oğluna krampon almaya gidelim dedim , 5-10 sn suratıma baktı, ilk başta algılayamadı, çok komikti yaw

evet yaw biraz topiğimizin kızları olsun, yoksa oğullarımız evde kalacak

evet yaw bildiniz, benim içime yanlış doğmuş, ye ekşiyi doğur ayşeyi olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…