- Konu Sahibi landfloves
-
- #25.941
flaş flaş flaş..
müslüm gürses ölmüş yaw:44:
cok anlatamıycam ama kısaca özetmiyim
dün pınarın doğum günüydü dedim ki bir pasta alıp gidelim oda dediki annem balık yapacak yarın gidelim bende annene yarın gideriz doğum günü bugün dedim , hem doğum gününden ziyade bu cocuk 6 martta hastaneye yatacak moralde olurdu ona ilker kabul etmedi akşamda eve gelmedi annesine gitmiş yemeğe gece 11:30 da eve geldi ben her hafta annesine gidiyorum hiç sesim cıkmıyor o bir doğum gününden istediğimi yapmadı sonra eve gelince tartıştık zaten moralim bozuk biliyorsunuz bu ameliyat konusu yüzünden . eşim hala kendini savunuyor mantıklı değildi gitmedim diyor neresinden mantık arıyor bilmiyorum bende artık dayanamadım cıktım evden bırakmadı beni tabi bende annene gideceğim sadece dedim sonra ben seni bırakırım dedi ve yola cıktık ben tabi hüngür hüngür ağlıyorum sonra gittik yazık onlarda uyuyordu , anlattım herşeyi bana dediklerini burada yazamıyorum maalesef tabi kızdılar oğullarına hep beni savundular sonra tabi oda hatasını anladı ...
sadece artık şuna inanıyorum kızlar kimseye güven olmuyor ben eşimi çok seviyorum ama beni çok kırıyor üzülüyor ...
benim zaten durumum ortada ben 2 haftadır saçımı bile taramıyorum düşünün içimden gelmiyor içim yanıyor yeğenime
istediğim tek şey şu ameliyat atlatılsın sonra sakin kafayla herşeyi düşünmek istiyorum çünkü bu kötü günlerde kim iyi kim kötü herşeyi anladım
özdncim üzücü bi durum zaten kv.ler de sana hak vermiş eşin de eminim istemeden yapmıştır karı koca arasında olur böyle şeyler olmasa tabi ki daha iyi ama...düzelir aranız hem pınar çok iyi olacak bu kadar kafana takma canım iyi düşün iyi olsun tatlım o çok genç bu avantaj çabuk toparlar
Canım benim senin şimdi moralin bozuk olduğu için kırılgan oluyorsun. Tabi eşinin bu konuda daha hassas davranması gerekiyordu ama oda tüm çalıştığı için bazı şeyleri düşünememiş ve yorgun olabilir. Hem eşin hatasını anlamış akşama affettirir kendini sana. İnşallah pınarın ameliyatıda güzel geçer.
dünde bizim en yakın arkadaşlarımız bizdeydi.zorla çağırdık..birbirlerine girmişler boşanacaklar..ama kavganın çıkış sebepleri konuşularak halledilebilecek şeyler.ama işte kavga büyüyo,ağza alınmayacak şeyler,geri dönüşü olmayan sözler,kocası üstüne yürümüş fln....
insan kavga anında sebep ne olursa olsun ağzından çıkanı kulağı duymuyor..ilişkiler zedeleniyo işte ama malesef hepimiz yapıyoruzz
kuzum benim sen çok hassas bi dönemdesin belki dün için eşin de iyi bir gün geçirmemiştir ama bak hatasını anlamış hepimiz bazen böyle oluyoruz biz hepimiz şimdi pınarımıza dua edeceğiz ve herşey eskisinden daha güzel olacak sen iyi olacaksın ki pınar da teyzesinden güç alacak daphnemin dediği gibi eşin gönlünü alır sen hiiç merak etme
özdencim sen pınarın ameliyatından dolayı çok hassassın, evet eşin hatta yapmış, bide erkekler bizim kadar ince düşünemediği için seni ilk başta anlamamış ama sonra hatasını anlamış, gençliği ve anlattığın kadar pınarın enerjisiyle inanıyorum ameliyat çok güzel gececek..
Buarada günaydın kızlar..
Oğluşumula size bir ses verelim dedik
aaa vafii erkek miymiş
çok heycanlıyım.
geçmişe bakamadım bile müsait olduğumda bakacağım..
tazminatımı verdi gerekli işlemleri yap dei ama elime ne zaman geçer para bilmiyorum
Buarada günaydın kızlar..
Oğluşumla size bir ses verelim dedik
Çok sevindim canım, bebiş haberlerini artık daha öne çekersiniz..
Oyyy oyy erkekmiş ya bizim bıdık
dayanamadım baktım birikmesin sayfalar..
vafi demek oğluş geliyor yaaaa yerim onun pipisini benmaşallah.
ozden ; canım benim hem hastalığın stresi hem de evde problem insanı yıpratıyor. Allahın izniyle pınar çok iyi olacak eskisinden bile daha sağlıklı olacak. Elimizden gelen bişey varsa yapalım. o gün hepimiz yasin okuyalım. haftaiçine geliyor 1 gün önceden bile okunabilir. Allah yardımcısı olsun ailesinin ve onun morale ihtiyaçları vardır şimdi..
yaaa vafiii gördünmü bildik bizzerkek egemenliği var topiğimizde...
özden şu an normalden daha hassassın..eşinin senin kadar üzülüp düşünmesi malesef mümkün diil..erkek milleti işte..
keşke pastanı alıp sen kendin gitseydin eşinde annesinde otursun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?