Eylül dostluğumuza burada devam (:

Ayyy vafi çok sevindm oğluşun olacakmışş sağlıkla doğsun inş..
özden hayatım rabbim yardımcınız olsun inş.yeğenin atlatıcak ameliyatı en güzel şekilde sağlığına kavuşacak allahın izniyle.speddynin de dediği gibi hepimizden yasin toplayabiliriz bütün dualarımız onunla olsun.sende üzme yıpratma kendini eşin biraz daha düşünceli olabilirmiş ama sonunda hatasını anlamış allahtan.
speddyy hadi gözün aydın tazminatın geliyoooo aklın kalmıcak artık kötü bi durum olursa düşünmeden çeker gidersin ordan,tabi hakkında hayırlısı olsun canım..

inşallah canım mail attım bekliyorum. pazartesi hallederler artık çok hızlı olacağını sanmıyorum.
olursa eğer 2 yiğenime 100 er lira vereceğim. bide bizim sokaktaki çocuklara da şeker dağıtacağım. dün aklımdan geçirdim.

Amin canım, darısı başına

Müge Anlı ya sardım yne hu kadın hem psikoljmi bzuyor hemde bağımlılık

Özden tatlım bnm bu dönemde çok hassassın uda çok normal eşinden dahada anlyşlı olmasnı seni anlamsnı istyorsun ama onları braz daha duyguları ve mantıkları daha farklı hemen inat moduna geçebiliyorlar, eşinde bence lusumsuz bi inat yaptğını boşu oşuna seni üzdüğünü anlamıştır, sende üzme kendini eminimki pınarın ameliyatı çok güzel geçicek her zamn güzel düşünüp dua etmek en güzeli

Speedycim hayırlı olsun tazminatını almışsın inşallah bundan sonrasıda senn için en güzelleri olur

Smilla itfayciler noldu?

Vafiiiii bak tahminlerimiz doğru çıktı Maşşallah oğluşuna yesinler onun totosunuuuuu
Ben demedimmi eşler yaptığını biliyor bak eşinin gönlüne göre oldu

Chtlenbiik Allahın izniyle sendende gzel hberleri bekliyoruz doktorun sonçlrda pcos görmemesi çok güzel bir haber :)

Son düzenleme:
melis canım pcos değilsin demedi ama onun göstermesi gerekn belirtileri göstermiyorum.sağ tarafta bikaç kist görüntüsü var pcosa benzer.bende neyim ne değilim şaşırdım bakalım 19martta gideceğiz tekrar inş.güzel haberler verebilirim size.

Tatlım benim benmde ne olduğum belli değildi pcos ama kötü duruö ne yumurta byüyor çatlıyor Allah biliyor benişlern vkti zamanı var :) inşallah en kısa zamnda gzel hberler alırız sakın ama sakın stres yapma bu durumda en önmlisi rahat sağlıklı br psikolji :)

Speddy erkekler atağa geçmeden sendende kız veklyruz o zaman

bakalım işte 19unda yumurta büyüyormu çatlıyor mu anlıcaz artık.o değil ben çatlıyom meraktan ne ayak bunlar diye bi cevap verin dimi öldürceniz beni meraktan

ben erkek istiyordum hep ama bakalım. çin takvimine göre bu ay kız

Ben anladımki o anda baba ne istyorsa o oluyor

Mesela bana geliyorki ortada bişi yok ama smilla ve hanzadenn oğlu olucak, miracle da şüpheliyim kız gbi geliyor bana
Özden nnde kızı olucakmgbi geliyor daphne ve chtlnbk te şüpheliyim
Kahin kesildim başınıza

Chitlenbk asla kafaya takıp strs yapma kndne şimdi nolcak diye ben off geçti bzden tamam tırt çıktım dediğim ay olmuştu

benim peki de bakıyım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…