Eylül dostluğumuza burada devam (:

Evet napıyım öyle içime doğuyor eşimle benim tipime bakın bariz kız çıkar bunlardan tipi var
Benim ikincimde kız olur eşim çnkü yne kız kız söyleniyor hatta 3 kızı 1 oğlu olsun yetermiş
Tabi 4 tane kim doğuryor onu bilmiyorum

erkek ne istiyorsa o oluyor sanırsam genelde :44:

İşte onu diyorum ya baba yaptığı şeyi biliyor
Bize başta erkek dediler bizimli doktorla inatlaştı iyi bak diye
Sonra farklı doktor kız diyince ben dememişmiydim ben yaptığım şeyi bilmezmiyim diyordu

Vafinin eşide erkek diyordu erkek çıktı
Sofiş,jeloo,pingunun eşleride erkek diyordu erkek çıktı
Hatta jeloya da ilk kız dediler eşi erkek demişti
Aydasunun gönlü kızdan yanaydı ama eşi ne diyordu bi onu bilmiyorum
Miracle ın eşide kız diyor bakalım ne çıkıcak

Burdan yola çıkarak bir teori hazırlayabilirz

Son düzenleme:
yani mls de bize erkek olacak diyo ben de hep öyle hissediyorum eğer kızım olursa çok şaşırırım zaten dr.kız dese de doğana kadar inanmam o derece ben de insanların tipine göre tahminde bulunurum genelde

Melis bizimki farketmez hayırlısı olsun diyo ondan mı olmuyo dersin evrene msjını net bildirmiyo bizimki :26:

çiko alemsin kuzum ya

napiim ama canım bizimki öyle gerçekten baksana hepinizin kocaları kararlı bir şekilde söylüyo istediğini benimkisi burda bile kararsız çocuk napsın çağırmadan gelmiyo dur ben anlatayım onada o da söylesin artık fikrini

ben senin yerinde olsam hiç durmam giderim hatta bu güzel havayı kaçırmaz çıkar dışarda dolaşırım

yok ya gezmicem..benim gezmekten kassım alışveriştir çünkü dün yine para harcadım kotona gittim..ben yine leoparlı babet aldım.eve gidince leoparlarımı foto çekip koycam face e

hava güzel ama bunu değerlendiremiyoruz özgür değiliz çalışıyoruz bu nasıl adaletsiz dünya

KIZLAAAAAAAAARRRRR LÜTFEN FACEBOOK ÜZERİNDEN OYLARINIZI BEKLİYORUMMM. !!!

www.vodafonefreezone.com/LiseninYildizi/Detail.aspx?ContesterID=56

KUZENİM yarışmaya katılmış şimdilik poster oylaması varmış eğer yüksek oy alırsa finallere geçiyromuş en azından birazdaolsa destek olunursa ne mutlu bana çok sevinirm

Bu arada en sağdaki yakışıklı oluyor paşam benim teyzemin oğlu ben sıkştrp dururdum bunu halada öyle ne ara büyümüş yaw yaşlandık

Son düzenleme:
haşlanmış tavuk göğsü (ben kemikle uğraşmak istemediğim için göğüs fileto oluya ya onla yaptım)
1 salatalık (küçük doğranmış)
1 havuç (rendelenmiş)
2-3 sivri biber (renk versin diye 1 tane de kırmızı biber doğradım)
1 tutam dereotu
yoğurt
mayonez
sarmısak
karabiber
pulbiber
tuz

hepsini harmanlıyorum harika oluyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…