Eylül dostluğumuza burada devam (:

kızlar merhaba
gıremedım doğru duzgun
var ya bırınız arasanız yanlıs numara der kapatırsınız yuzume sesım facıa
öksürüğe devam...
alternatıf tıptan baska ılac almıyorum

gecen hastaneden aradılar ardısık test yapmıslardı onda rısk cıkmadı dedı doktor, cıktı desede ben hala rahatım Allah ın ıznıyle ınanmıyorum artık bu ıhtımallere...
sızler nasılsınız

aklımda kaldıgı kadarıyla yazıcam...

mıraclem doktora gıttgın gun arayamadım malum zor bır gun gecırdım o gun canım... Senın sıpa gostermemıs demek cınsıyetı, pek kıymetlı baksana annesı

sımalla, tatlıyı yaptın mı canım?

daphne kuzum senın kendınle ne alıp veremedıgın var, ne dıye bu kadar yoruyon kendını, cok kızıyorum sana...

melıs, o gobek nasl tatlı bısey ya top gıbı, bayıldım sana kuzum...
Benım esım bıse demıyordu cınsıyet konusunda bana ınat olsun dıye erkek demeye baslamıstı son zamanlarda

vafım... Oğlusun gelıyormus, ben de aynen oyle tahmın etmıstım, cok sevındım canım Rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın hepımıze ınsallah

speddy tazmınatını almana cok sevındım, bu sana epey moral olmustur canım...

ozden, pınarın amelıyatı ck ıyı gececek ınsallah. Hepımızın dualarında pınar... ,esın de o an hata yapmıs haklısın, erkekler bızım kadar hassas olamadıkları gıbı bızım hassasıyetımızı anlayacak kadar da hassas degıller (nasıl bı cumle kurduysam)

ben de cınsıyet tahmınlerımı yazayım bakayım...

hanzade erkek
sımılla erkek
mıracle erkek
cıtlenbık kız
speddy erkek
landfloves kız
daphne kız
ozden kız

aydasu patron onayladı ama bir üstü patronlar sorun çıkartır mı hiç bilmiyorum inşallah problem olmadan alabilirim.

demek bana erkek diyorsun

Kızlar aptal gibiyim bu gün. Akşam arkadaşın doğum günü var. Topuklu giydim. Öğle arasındada beşiktaş çarşıda topuklularla koştur koştur dolaştım zaten akşamdan yorgunum. Eşime erken kalkarız dedim. Bu arada kıza çok cici bir bluz aldım. Ofise gelince paketi açıp arkadaşlara gösterdim. Hiç onu veresim gelmedi. Eşimi aradım akşam mangoya uğrar bir kazak alırız dedi. Bluz bana kaldı Çok pisim değil mi? Ama ne yapabilirim çok cici

Aydasum canıma kastım var. Eşimde öyle diyor. Ona söz vermiştim ayağımı uzatıp dinlenecektim ama dayanamadım işte Sanırım bu temizlik konusunda takıntılıyım :26:

Ben geldim
vafi oğluşun olacak yani ne güzel sağlıkla gelsin inşallah
özden pınar hayırlısı ile atlatsin şu ameliyatı sende rahatlarsin şu anda duyguların çok karışıktir
benim de falıma bakın bi ne olur benden haha
ben çamaşır yıka ütüle iş yapıyorum ben yokken kesin gelir biri sonra laf eder pis diye bir evrak unuttum onu almaya çıktım hava mükemmel

Evrak teslimi pazartesi eğitim başlayacakmis 3 hafta sürüyo diyorlar oda ankarada olacak otel filan ayarlamışlar sanırım

hatunlar herkese iyi hafta sonları, öpüyorum hepinizi. Similla ayakkabılarını facede gördüm çok tatlılar

Zahter sana şimdiden hayırlı yolculuklar ve başarılar diliyorum

uzun zamandır giremiyorum bi bakayım dedim neler olmuş neler allah doğum yapan arkadaşlarımızın bebişlerine uzun sağlıklı ömür versin :)

Karsinizda bebegimin ilk fotosu

Eklentiler

• $IMG_20130301_194651.webp
    5 KB · Görüntüleme: 18
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…