Eylül dostluğumuza burada devam (:

Ozden beni aradı bir şey söyleyeceğim dedi. Bende öylesine hayirdir hamile mısın dedim ciddiyetsizce. Evet dedi. Mağazanın ortasında gercekten hamilemisin diye bagirisimi görmeniz lazımdı :) yine teyze oluyorum hala cok şaşkınım. Darısı bizlerin basına insallah :)

Darısı bizim başımıza kızlar maşşallhhınız var valla bikerede nasıl becerebiliyosunuz hayranım size

Karsinizda bebegimin ilk fotosu

özdeeeeeen ayyyyy hamilemisiiiiin?
çok sevindim yaa aslında tahmin ediyorduk sanırım hepimiz, evde tekim eşim maça gitti, aaaaa diye sevinçten kahkalar attım..

galiba 3. dönem hamile günleri başlıyor, bir iki ay içinde peşpeşe herkesten hamile haberi alacaz ahanda buraya yazıyorum.. çitlenbikim en içten dualarımla rabbimin bu ay sanada nasip etmesini diliyorum canım..

Özdeeeeennn VAy bee süper bir haber eşine nasıl söyledin?

Vaficim demek bir şehzade daha geliyor.

Kızlar okulda en yakın öğrtmn arkadasım da hamile 5 haftalık.Ama istemiyordu hiç bebiş nasıl hamile kaldım bilmiyorum diyor
Doktorda hüngür hüngür ağlamış. Doktor kızım sen evli değil misin demiş. Evliyim demiş bizimki. O zaman mutlu mu deilsin diye sormuş. Aslında evliliği mükemmel.
Şuan şok içindeyiz en son ben yaparım diyordu. Büyük konuşan ilk yapan oluyor galiba hep. Çok da güzel birii bebişi de öyle olacak eminim arkamdan sen de gel dedi. Ağladı bana sarılarak kuzum çocuk daha.
Çocuk derken olgunluk anlamında Dertleştik hep. Şimdi bebek mağazalarına gidice diyince mutlu oluyo.
Rabbim veriyo annelik hissini.Ben bir hafta toparlanamaz demiştim iyi şimdi

Özdeeeeeeeeeeeeeeeennnnn,şu an şok geçiriyorum...

Nasıl heyecanlandım nasıl mutlu oldum anlatamam.Gözünüz aydın canım.Sende sonunda bebek diye diye dediğini yaptın...

günaydın

özdn senin o küçük minik haberini yerimmmmm canım çok mutlu oldum inan tatlım eşime anlattım arkadaşım aradı küçük bi haberim var filan dedi diye hemen bebek mi dedi o bile

Dun tursu vardi masada aciydi hemde hepsini oturdum yedim.aklima sen geldin yerken :) dedim hamilelikten diil bu pisbogazliktan yanilmisim ama

sorma şimdi hastaneye gidip oradada test yaptırıcam

hala inanmıyorum

Evt yaptirda kesinlessin..cok heyecanli cok farkli olmali heralde bu duygu :) ama cok guzel..kucuk coraplar al.annenlere kv lere gidin aksam tutusturun ellerine :)) hala soylemediysen tabi :)
Yada esine saka yap.degilmisim.test yalnis cikardi de..aksam onada bi supriz yap

inanmıyorum özden yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa yavaş yavaş geçmişi okuyup kahvemi yudumlarken içtiğim kahve boğazıma takıldı aslında bekliyorduk ama çok büyük süprüz yaptın bize...Hayırlısı ile büyüsün bebişko...
Da bence 9 ay burda çok komik şeyler okuyacağız senden
Bu arada muhteşem bir hava ile güzelim istanbuldan günaydınlar kızlar...

özdn yaa seni düşünemiyorum şimdi hamile
çok heyecanlandım ben bile

akşam iş çıkışı eve gelirken yolda ablamla konusuyordum çok canım skılmıştı eve geldim tv nin yanında gebelik testini gördüm yapmak için biraz daha zaman geçsin diye bekliyordum hemen atlamayım diye:)

sonra dedim ki allahım umarım hamileyimdirde şu günlerde güzel haber olur dedim

testi yaptım tek çizgi vardı atacaktım testi dedim kalsın biraz içeri gittim geri geldim 2 çizzgi şok oldum tabi hemen eşimi aradım ağlayarak konuşamadım bir süre sonra hamliyelim diyince oda şok oldu sonra gülmeye başladı bende evde duramadım hemen yanına gittim halada şoktayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…