- Konu Sahibi landfloves
-
- #26.041
çalışmalar boşa gitmemiş özdn
biz de dün son dakika sinemaya karar verdik kaynım aradı bilet alıyorum diye 22,30 seansına romantik komediye çok umutlu değildim filmden ama beğendim hatta çok eğlendim izlerken ama şimdi uykusuz kaldım yine her zaman ki gibi ne olacak bu halimgündüz işte gece de ya misafirle ya gezmekle geçiyo
Kendinize kurallar koyun bence
Gezme gunlerinu brlirleyin.dier gunler mumkunse cikmayin
canım eşimin işinden dolayı kurallar işlemiyo hangi gün erkenci olup olmadığı net değil çünkü yoruluyorum ama yine de ne misafirden ne gezmeden vazgeçemiyorum kaşınıyorum galiba
Bunyen alisti heralde artik..ozaman bole devam edin.bebis sizi eve baglar
bu akşam da misafirliğe gidicez eşim geç geliyo ama geç saatte gidicez rakı keyfi yapıcaz arkadaşlarda o yüzden öğlen eve gidince duşumu alıp yatıcam akşama kadar bi işim yok zaten
Facete bi foto paylastim.romantik komedi kizlarin salonu..allahim bayildim yaa..birdaha evlenesim var resmen ayni bole yapardim
evet güzel ama ben yine böyle yapmazdım kendi salonum gibi yapardım ancak yazlığımı filan böyle cıvıl cıvıl yaparım ya da salonum eskiyip hevesimi alınca hala alamadım ayrıca bence senin salonun buna 10 basar yavrum
Buarada günaydın kızlar..
Oğluşumla size bir ses verelim dedik
çok heycanlıyım.
geçmişe bakamadım bile müsait olduğumda bakacağım..
tazminatımı verdi gerekli işlemleri yap dei ama elime ne zaman geçer para bilmiyorum
miracle ınkide göstereydi iidi
İşte onu diyorum ya baba yaptığı şeyi biliyor
Bize başta erkek dediler bizimli doktorla inatlaştı iyi bak diye
Sonra farklı doktor kız diyince ben dememişmiydim ben yaptığım şeyi bilmezmiyim diyordu
Vafinin eşide erkek diyordu erkek çıktı
Sofiş,jeloo,pingunun eşleride erkek diyordu erkek çıktı
Hatta jeloya da ilk kız dediler eşi erkek demişti
Aydasunun gönlü kızdan yanaydı ama eşi ne diyordu bi onu bilmiyorum
Miracle ın eşide kız diyor bakalım ne çıkıcak
Burdan yola çıkarak bir teori hazırlayabilirz
kızlar merhaba
gıremedım doğru duzgun
var ya bırınız arasanız yanlıs numara der kapatırsınız yuzume sesım facıa
öksürüğe devam...
alternatıf tıptan baska ılac almıyorum
gecen hastaneden aradılar ardısık test yapmıslardı onda rısk cıkmadı dedı doktor, cıktı desede ben hala rahatım Allah ın ıznıyle ınanmıyorum artık bu ıhtımallere...
sızler nasılsınız
aklımda kaldıgı kadarıyla yazıcam...
mıraclem doktora gıttgın gun arayamadım malum zor bır gun gecırdım o gun canım... Senın sıpa gostermemıs demek cınsıyetı, pek kıymetlı baksana annesı
sımalla, tatlıyı yaptın mı canım?
daphne kuzum senın kendınle ne alıp veremedıgın var, ne dıye bu kadar yoruyon kendını, cok kızıyorum sana...
melıs, o gobek nasl tatlı bısey ya top gıbı, bayıldım sana kuzum...
Benım esım bıse demıyordu cınsıyet konusunda bana ınat olsun dıye erkek demeye baslamıstı son zamanlarda
vafım... Oğlusun gelıyormus, ben de aynen oyle tahmın etmıstım, cok sevındım canım Rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın hepımıze ınsallah
speddy tazmınatını almana cok sevındım, bu sana epey moral olmustur canım...
ozden, pınarın amelıyatı ck ıyı gececek ınsallah. Hepımızın dualarında pınar... ,esın de o an hata yapmıs haklısın, erkekler bızım kadar hassas olamadıkları gıbı bızım hassasıyetımızı anlayacak kadar da hassas degıller (nasıl bı cumle kurduysam)
ben de cınsıyet tahmınlerımı yazayım bakayım...
hanzade erkek
sımılla erkek
mıracle erkek
cıtlenbık kız
speddy erkek
landfloves kız
daphne kız
ozden kız
Karsinizda bebegimin ilk fotosu
selam kızlar
kızlar merhaba
gıremedım doğru duzgun
var ya bırınız arasanız yanlıs numara der kapatırsınız yuzume sesım facıa
öksürüğe devam...
alternatıf tıptan baska ılac almıyorum
gecen hastaneden aradılar ardısık test yapmıslardı onda rısk cıkmadı dedı doktor, cıktı desede ben hala rahatım Allah ın ıznıyle ınanmıyorum artık bu ıhtımallere...
sızler nasılsınız
aklımda kaldıgı kadarıyla yazıcam...
mıraclem doktora gıttgın gun arayamadım malum zor bır gun gecırdım o gun canım... Senın sıpa gostermemıs demek cınsıyetı, pek kıymetlı baksana annesı
sımalla, tatlıyı yaptın mı canım?
daphne kuzum senın kendınle ne alıp veremedıgın var, ne dıye bu kadar yoruyon kendını, cok kızıyorum sana...
melıs, o gobek nasl tatlı bısey ya top gıbı, bayıldım sana kuzum...
Benım esım bıse demıyordu cınsıyet konusunda bana ınat olsun dıye erkek demeye baslamıstı son zamanlarda
vafım... Oğlusun gelıyormus, ben de aynen oyle tahmın etmıstım, cok sevındım canım Rabbım saglıkla kucagına almayı nasıp etsın hepımıze ınsallah
speddy tazmınatını almana cok sevındım, bu sana epey moral olmustur canım...
ozden, pınarın amelıyatı ck ıyı gececek ınsallah. Hepımızın dualarında pınar... ,esın de o an hata yapmıs haklısın, erkekler bızım kadar hassas olamadıkları gıbı bızım hassasıyetımızı anlayacak kadar da hassas degıller (nasıl bı cumle kurduysam)
ben de cınsıyet tahmınlerımı yazayım bakayım...
hanzade erkek
sımılla erkek
mıracle erkek
cıtlenbık kız
speddy erkek
landfloves kız
daphne kız
ozden kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?