Eylül dostluğumuza burada devam (:

biz de dün son dakika sinemaya karar verdik kaynım aradı bilet alıyorum diye 22,30 seansına romantik komediye çok umutlu değildim filmden ama beğendim hatta çok eğlendim izlerken ama şimdi uykusuz kaldım yine her zaman ki gibi ne olacak bu halimgündüz işte gece de ya misafirle ya gezmekle geçiyo

Kendinize kurallar koyun bence
Gezme gunlerinu brlirleyin.dier gunler mumkunse cikmayin

Kendinize kurallar koyun bence
Gezme gunlerinu brlirleyin.dier gunler mumkunse cikmayin

canım eşimin işinden dolayı kurallar işlemiyo hangi gün erkenci olup olmadığı net değil çünkü yoruluyorum ama yine de ne misafirden ne gezmeden vazgeçemiyorum kaşınıyorum galiba

canım eşimin işinden dolayı kurallar işlemiyo hangi gün erkenci olup olmadığı net değil çünkü yoruluyorum ama yine de ne misafirden ne gezmeden vazgeçemiyorum kaşınıyorum galiba

Bunyen alisti heralde artik..ozaman bole devam edin.bebis sizi eve baglar

Gunaydin kizlar evdeyim bugun telefondan giriyorum ozdene bakayim dedim tekrar hala saskinim ama cok sevindm gercekten.siyah denizinde dedigi gibi sayesinde cok komik bi 9ay geciricez .:)

bu akşam da misafirliğe gidicez eşim geç geliyo ama geç saatte gidicez rakı keyfi yapıcaz arkadaşlarda o yüzden öğlen eve gidince duşumu alıp yatıcam akşama kadar bi işim yok zaten

Facete bi foto paylastim.romantik komedi kizlarin salonu..allahim bayildim yaa..birdaha evlenesim var resmen ayni bole yapardim

Facete bi foto paylastim.romantik komedi kizlarin salonu..allahim bayildim yaa..birdaha evlenesim var resmen ayni bole yapardim

evet güzel ama ben yine böyle yapmazdım kendi salonum gibi yapardım ancak yazlığımı filan böyle cıvıl cıvıl yaparım ya da salonum eskiyip hevesimi alınca hala alamadım ayrıca bence senin salonun buna 10 basar yavrum

Saol cnm bende seviyrm salonumu sadece renksiz..oturma odam aslinda cok musait.bole yapmam icin..bu yastiklardan ikea da english home da var.ama tanesi 30 tl fln.bide neden bukadar pahaliki anlamiyrm.kumasci bulsam aslinda diktirsem cok daha ucuz olur..kumascilarda bole desen bulmakta zor.keske burdada kumas pazari olsa ist gibi..sahpamin uzerine yeni aldigim ortuler varya.2 renk icin sormustum size hangisini koyayim die.onlari ben pazardan tanesi 2.5 tl ye aldim..hep olsa bole...

selam kızlar

Buarada günaydın kızlar..

Oğluşumla size bir ses verelim dedik

vafim hadi hayırlısı olsun ama değişme olasılığı da var unutma 12.hafta da tam kesin olmuyo bazen

çok heycanlıyım.
geçmişe bakamadım bile müsait olduğumda bakacağım..

tazminatımı verdi gerekli işlemleri yap dei ama elime ne zaman geçer para bilmiyorum

sipidim hadi gözüz aydın kolayca uğraştırmadan verirler inş. tazminatını

miracle ınkide göstereydi iidi

hiç sorma smillam ama pzt gösterir inş.

bakalım eşimin dediği olacak mı kuzum?

geçmiş olsun aydasum inş biran önce toparlanırsın kuzum

hadi bakalım tahminin tutacak mı belki pzt gösterir.

Karsinizda bebegimin ilk fotosu

özdnnnn inanmıyorum ya çok sevindim tebrik ederim rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş.bu haber çok iyi geldi bana.

dün çok kötü bi akşam geçirdik kızlar bi anda gözüm karardı halsiz kaldım tansiyonum yükseldi dinlendim geçmedi acile gittik serum yedim akşam 9 dan sabah 9 kadar uyudum

şimdi iyiyim çok şükür.ama sabah bi akrabamızın vefat haberi geldi babamlar konyaya gittiler.

hala bi tuhafım şimdi de tansiyonum düşük çıkıyor pzt dr.umuza gideceğiz

özdeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnnnn
Allah ım testı gorunce oyle bır cıglık attım kı ben bıle zıpladım yerımden
Allah ım nasıl mutlu oldum nasıl sevındım anlatamam...
Gozunuz aydın canım ya, bu haber cok ıyı geldı hepımıze...
Rabbım kucagına almayı nasıp etsın ınsallah.

mıraclem gecmıs olsun canım
sımıllanın dedıgı gıbı bebıs annesını uzuyor ahsenın kızı gıbı nazlı olacak senınkıde demedı deme bak
Akrabanız ıcın uzuldum Allah rahmet eylesın canım...
Senın kendını her turlu uzuntuden koruman lazım ılk zamanlar olsa neyse ama artık bebeklerımız bız ne hıssedersek onu hıssedıyorlar canım...
Ne bıleyım en basından berı erkek gıbı gelıyor senın kuzun bana...
Hadı bakalım hayırlısı saglıklı olsunlar da ınsallah...

miraclecım çok geçmiş olsun canım. valla daha minnacık bebek eziyet etmeye başladı inşallah doğunca akıllı bir bebek olur :)

bu akşam eşim istanbula gidiyor arkadaşlarıyla, yarın büyük derbi var, stadlarıda yıkılacakmış son büyük derbileryimiş, heyecandan içi içine sığmıyor :) bende annemlere gidecem yarın orda kalacam, babamla balığa gitmeyi düşünüyorum babamda isterse..

aydasu bana neden yorum yapmadın eftelya gibi bende başlıycam isyana beni kimse bu topikten saymıyor die
özden yeğeninin ameliyatı güzel geçer inş ayrıca bebeğinin fotosu da harika hayırlı olsun

aydasunun yorumlarına bende katılıyorum aynı şeyleri hissediyorum herkesle ilgili,

hanzade erkek

sımılla erkek
mıracle erkek
cıtlenbık kız
speddy erkek
landfloves kız
daphne kız
ozden kız
----
sniperelit erkek
eftelya kız
mavi superisi kız
zahter erkek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…