- 29 Eylül 2010
- 716
- 51
- 123
- Konu Sahibi landfloves
-
- #26.061
aydasu bana neden yorum yapmadıneftelya gibi bende başlıycam isyana beni kimse bu topikten saymıyor die
özden yeğeninin ameliyatı güzel geçer inş ayrıca bebeğinin fotosu da harika hayırlı olsun
Hg tatlim.kimse yok buralarda:) gecmis olsn.bu bebisin sana cok eziyet ediyor..cikinca dovelim onu :))
mıraclem gecmıs olsun canım
sımıllanın dedıgı gıbı bebıs annesını uzuyor ahsenın kızı gıbı nazlı olacak senınkıde demedı deme bak
Akrabanız ıcın uzuldum Allah rahmet eylesın canım...
Senın kendını her turlu uzuntuden koruman lazım ılk zamanlar olsa neyse ama artık bebeklerımız bız ne hıssedersek onu hıssedıyorlar canım...
Ne bıleyım en basından berı erkek gıbı gelıyor senın kuzun bana...
Hadı bakalım hayırlısı saglıklı olsunlar da ınsallah...
miraclecım çok geçmiş olsun canım. valla daha minnacık bebek eziyet etmeye başladı inşallah doğunca akıllı bir bebek olur :)
bu akşam eşim istanbula gidiyor arkadaşlarıyla, yarın büyük derbi var, stadlarıda yıkılacakmış son büyük derbileryimiş, heyecandan içi içine sığmıyor :) bende annemlere gidecem yarın orda kalacam, babamla balığa gitmeyi düşünüyorum babamda isterse..
aydasunun yorumlarına bende katılıyorum aynı şeyleri hissediyorum herkesle ilgili,
hanzade erkek
sımılla erkek
mıracle erkek
cıtlenbık kız
speddy erkek
landfloves kız
daphne kız
ozden kız
----
sniperelit erkek
eftelya kız
mavi superisi kız
zahter erkek
Bencee deee
hanzade erkek
sımılla erkek
mıracle kız
cıtlenbık kız
speddy erkek
landfloves kız
daphne erkek
ozden kız
sniperelit erkek
eftelya erkek
zahter kız
Ayyy çok mutlu olduumm,benide hatırlasa hatırlasa landfloves hatırlıyor zaten
sniperelit,çok isyan ediyorum değil mi?Ama haklı değil miyim,insan üzülmüyor mu?
Tahmin için teşekkürler mavi superisi...
Kardeşim yüzükle kaç çocuğun olacak ve cinsiyetleri ne olacak diye bişeyler yapıyor.Bize geldiğinde yapmıştı bana,3 çocuk ve sırasıyla kız-erkek-kız olacakmış... Anneme baktı,yengeme baktı,aklına kim gelirse baktı,sanıyorum doğru çıktı.Çok enteresan bişey...
kıskandığım eski gelin gurubu : )
superım senı de hıssedemıyorum kuzumm
Valla zorluyom kendımı ama tamamen atmasyon olur
Kim demis eski..hihhh :)
eski eskimiş anlamında değil ki : )
arada gelip başlığına yazıyorum değil mi ? böylesi gelmedi diye....
nazar değmesin diye : )
Eftelya yok canım fazla isyan ediyosun die sölemek istememiştim ama ne biliim biz de burada bişiler paylaşıyoruz çok fazla giremiyorum bu aralar ama okuduklarıma yorum yapmaya çalışıorum ama bazen benim yazdıklarıma da kimse bişi sölemeyince insan üzülüyor ister istemez neyse...
ay bana hep erkek yazmışsınız ben kız istiyorum ama önemli olan sağlık tabiki
bu akşam bi arkadaşa gittik o da hamile 2. hamile muhabbetleri vardı orda da bana siz düşünmüyo musunuz die sormadılar?Acaba biz de kısır mıyız?die düşünmeye başladım an itibarıyle ya da fazla alıngan mı oldum bilmiyorum bu aralar da
Vafinin de oğluşu olcakmış hayırlı olsun canımbence bundan sonra hamile kalanların hep kızı olsun topikteki erkek nüfusu çok arttı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?