Eylül dostluğumuza burada devam (:

Bencee deee

hanzade erkek
sımılla erkek
mıracle kız
cıtlenbık kız
speddy erkek
landfloves kız
daphne erkek
ozden kız
sniperelit erkek
eftelya erkek
zahter kız

aydasu bana neden yorum yapmadın eftelya gibi bende başlıycam isyana beni kimse bu topikten saymıyor die
özden yeğeninin ameliyatı güzel geçer inş ayrıca bebeğinin fotosu da harika hayırlı olsun

aşk olsun ama
aklıma da geldı hanı sımdı yazmadıklarım bısey dıcek dedım...
Aslında altına not ekleyecektım ama unutmusum canım...
Dıslamak da ne demek..
Ben sadece hıssebıldıklerımı yazdım senınkını eftelyayı zahterı mavı superısını hıssedemedıgım ıcın yazmadım...

superım senı de hıssedemıyorum kuzumm
Valla zorluyom kendımı ama tamamen atmasyon olur

Hg tatlim.kimse yok buralarda:) gecmis olsn.bu bebisin sana cok eziyet ediyor..cikinca dovelim onu :))

hb smillam annem kızıyor pc ye çok baktığım için o yüzden ara ara giriyorum.

aa kuzumu dövmeyelim ama bol bol sevebiliriz

saol kuzum.

valla nazlı olacağı kesin cinsiyetini bile göstermedi baksana

amin canım babamın teyzesiydi çok ani oldu defnedildi bile yalan dünya işte...

pzt gösterirse öğreneceğiz sıpanın cinsiyetini.

eşim antalyada çok büyük bi bebek mağazasıyla şirketi adına anlaşma yaptı biz bütün alışverişimizi toptan fiyatına oradan alacamışız satın almacı olmanın yararları işte çook sevindim çok büyük bir mağaza her marka var

kuzum çok saol bi doğsun da ısırarak severek bugünlerin acısını çıkarırız malum yaz bebeği kollar bacaklar cıbıl cıbıl gezecek

Ayyy çok mutlu olduumm,benide hatırlasa hatırlasa landfloves hatırlıyor zaten

sniperelit,çok isyan ediyorum değil mi?
Ama haklı değil miyim,insan üzülmüyor mu?

Bencee deee

hanzade erkek
sımılla erkek
mıracle kız
cıtlenbık kız
speddy erkek
landfloves kız
daphne erkek
ozden kız
sniperelit erkek
eftelya erkek
zahter kız

Tahmin için teşekkürler mavi superisi...

Kardeşim yüzükle kaç çocuğun olacak ve cinsiyetleri ne olacak diye bişeyler yapıyor.Bize geldiğinde yapmıştı bana,3 çocuk ve sırasıyla kız-erkek-kız olacakmış... Anneme baktı,yengeme baktı,aklına kim gelirse baktı,sanıyorum doğru çıktı.Çok enteresan bişey...

o yüzükle yapılandan ben ve eşimede yaptım, ta sevgiliykenden beri aynı çıkıyor ikimize bir kız bir erkek.. inşallah ta öyle olur

kıskandığım eski gelin gurubu : )

Selam bu hafta topiğe uğrayamadım... Neler neler olmuş öyle...Çok güzel şeyler olmuş ben yokken burda

Öncelikle Özdencim çok tebrik ederim... Gözlerim doldu resmen hele o hamile olduğunu eşinle paylaştığın anlar gözümde canlanır gibi oldu bir an... Çok sevindimm, çok duygulandımm Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin...

Zahtercim senin de işin hayırlı olsun canımm... Bak bir kapı kapandı, bir kapı açıldı... Herşeyin hayırlısı canım... herşeyin gönlüne göre olmasına çok sevindimm

Vaficim senin de oğluşun geliyormuş... Hayırlısıyla sağlıkla gelsinn paşamız..

ay kızlar ya ben gerçekten çok duygulandım Bu güzel haberleri görünce nerdeyse mutluluktan ağlayacam o derece... Seviyorum sizi

Eftelya yok canım fazla isyan ediyosun die sölemek istememiştim ama ne biliim biz de burada bişiler paylaşıyoruz çok fazla giremiyorum bu aralar ama okuduklarıma yorum yapmaya çalışıorum ama bazen benim yazdıklarıma da kimse bişi sölemeyince insan üzülüyor ister istemez neyse...
ay bana hep erkek yazmışsınız ben kız istiyorum ama önemli olan sağlık tabiki
bu akşam bi arkadaşa gittik o da hamile 2. hamile muhabbetleri vardı orda da bana siz düşünmüyo musunuz die sormadılar?Acaba biz de kısır mıyız?die düşünmeye başladım an itibarıyle ya da fazla alıngan mı oldum bilmiyorum bu aralar da
Vafinin de oğluşu olcakmış hayırlı olsun canım bence bundan sonra hamile kalanların hep kızı olsun topikteki erkek nüfusu çok arttı

Tatlim onlarda sizi rahatsiz etmemek icin sormamislardir..sorsalar bu seferde baski var derdin :)

ben annemgildeyiim, dün akşam geldik eşimle o ist.a gitti gece, bende burda kaldım, eski odamda yattım

eşimlede bozuğuz, dün benle vedalaşmadan gitti, heyecandan sapıttı.. ama soracam ben ona..

Selam kızlar ankaradan herkese merhaba uykusuz bir geceden sonra sersem gibiyim araba yolda arıza yaptı sabaha karşı geldik odalar daha temizleniyo lobide koltuk tepesinde uyuyoruz valla okudum geçmişi ama hiç aklımda kalmadı bana bebek tahmini yaptınız teşekkür ederim bu babalar biliyo meselesini eşime sordum erkek diyo oda içinden öyle geçiyormuş kısmet artık çok katı bi iş sözleşmesi var diyorlar acaba çocuk konusunda sıkıntı olur mu ki göreceğiz artık seneye sonbaharda düşünüyoruz artık :)

Biz de eşimle sudan bi sebepten kavga ettik.

Farlarımın bulunduğu kutuyu yere attım sinirden.Kırıldı çoğu. Hiç makyaj kutusundan sinir mi çıkarmış.
Çok üzgünüm ama kavgaya değil farlarıma Bendeki de ayrı bir gariplik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…