- Konu Sahibi landfloves
-
- #26.081
anammmm özden arıycam şimdi seni ayy çok sevindimm taze annecik çoookk...
vaficim batuşum uyuyo bende geçmişi okudum takılıyom azcık siz nasılsınız oğluşunlabenim oğluma arkadaş geliyomuş çok sevindim bu habere. ayy vafii doğsada sevsen pek tatlı oluyolar bee
speddy cim tazminatı aldın mı kesin tatlım hadi işallah sende hayırlı haberler verirsin bize.
daphneee daphnee sen kendii çok yoruyosun bak çok pişman olucaksın ewin biraz pis olsun bırak bak rahatına aaaa.
ay geçmişi okudum ama unuttum şimdi kızlar. hepinizi çoook öpüyorum
Annecikler napiyosunuz???
aaa kızlar merhaba, akşam akşam hiç kimseyi bulabileceğimi ummuyordum çok sevindim sizleri görünce.. mavisuperisi bende eşime sinirlenip yemek takımımın bir tabağını duvara fırlatmıştım.. şimdi bir tane eksik her gördüğümde üzülüyorum. keşke kafasına atsaydım da bi işe yarasaydı bari
Sadece far kutusunu atmadım bir de 1000 lik puzzle yapıoduk neonlu kız kulesi
onun 4te 1ini tamamlamıştık bir de onu bozdum. Ağladım kendimi yerlere attım. O da ağladı barıştık sonra..
beni bu kadar sevdiğini bildiğim halde neden böle oldu anlamadım :)
Kılzlar bu arada fotoğrafcılık kursuna yazıldım arkadasımla nişantasında entel dantel bir yer. Ama hocamızı çok sevdim. Bakalım resimlerimde değişim olacak mı?
evet pingum benim eşim maçta hemde teee ist.da, inşallah yenilip dönecekleren çok ona sevinirim.
bende annemgildeyim babam mısır patlatmaya kalktı, bilg. başında oturuyorum keyif çatıyorum :)
yerim ben senin o batuşunui bu yaz bikaç düğün birden var eğer çakışmazsa manisadakine geldiğimde sanada uğramak istiyorum yicem o batuşu, maşşallah çok tatlı çok yakışıklı
Sadece far kutusunu atmadım bir de 1000 lik puzzle yapıoduk neonlu kız kulesi
onun 4te 1ini tamamlamıştık bir de onu bozdum. Ağladım kendimi yerlere attım. O da ağladı barıştık sonra..
beni bu kadar sevdiğini bildiğim halde neden böle oldu anlamadım :)
Kılzlar bu arada fotoğrafcılık kursuna yazıldım arkadasımla nişantasında entel dantel bir yer. Ama hocamızı çok sevdim. Bakalım resimlerimde değişim olacak mı?
Ben oyle manyakliklar yapmiyrm artik.sevgiliyken evde elektrik supurgesinin sopasini firlatmistm.yazici kirilmisti.ve o zamanki sevgilim simdiki kocam parasini almisti benden :)))
Benim kocam yanimda uyukluyor.calisti bugun garibim..sikildim tum gun evde tek basima
bende bozmuştum puzzle'ımı.. sanki anladı. neyse barışmıssınız önemli olan bu..
ama kızlar ben bu sefer barışmayı düşünmüyorum bakın anlatim haklı değilmiyim: gece 12de yola çıkacaklardı arkadaşlarıyla otobüs tuttular.. o akşam onun anne babasınıda aldık benim annemgile geldik, yemek yedik çay içtik falan saat 22.30 gibi hadi anne kalkalım dedi, aten ölüyordu heyecandan.. otobüse giderken annesigilide eve bırakacaktı.. hep beraber kalktılar.. kapıya çıktı ayakkabısını falan giydi, hadi iyi akşamlar dedi indi gitti merdivenlerden ben kaldım öyle, insan bi öper sarılır bişey yapar.. tam merdivenlerden inerken ben şok içinde ona baktım gördü ama kafasını çevirip indi gitti... babamda uğurlamaya indi, annemde şaşırdı eeeee damat seni öpmeden gitti dedi kaldı oda öyle.. ağlayasım geldi boğazıma bişey düğümlendi.. hemen msj attım daha arabanın başındaydı "defol git" yazdım. aşkım kusura bakma unuttum diye msj attı ve gitti.. geri eve çıkmadı bile.
bende bozmuştum puzzle'ımı.. sanki anladı. neyse barışmıssınız önemli olan bu..
ama kızlar ben bu sefer barışmayı düşünmüyorum bakın anlatim haklı değilmiyim: gece 12de yola çıkacaklardı arkadaşlarıyla otobüs tuttular.. o akşam onun anne babasınıda aldık benim annemgile geldik, yemek yedik çay içtik falan saat 22.30 gibi hadi anne kalkalım dedi, aten ölüyordu heyecandan.. otobüse giderken annesigilide eve bırakacaktı.. hep beraber kalktılar.. kapıya çıktı ayakkabısını falan giydi, hadi iyi akşamlar dedi indi gitti merdivenlerden ben kaldım öyle, insan bi öper sarılır bişey yapar.. tam merdivenlerden inerken ben şok içinde ona baktım gördü ama kafasını çevirip indi gitti... babamda uğurlamaya indi, annemde şaşırdı eeeee damat seni öpmeden gitti dedi kaldı oda öyle.. ağlayasım geldi boğazıma bişey düğümlendi.. hemen msj attım daha arabanın başındaydı "defol git" yazdım. aşkım kusura bakma unuttum diye msj attı ve gitti.. geri eve çıkmadı bile.
biz bu sabah kahvaltımızı caddebostan sahilde yaptık
o kadar pis boğazım ama bugün canım hiç bişi istemedi kahvaltıyı bile eşimin zoruyla yaptım sonra evde uyukladık
şimdide malum maçta
kızlar ben kola falan içemem sanırsam değil mi ,?
Cnm haklisin ama cocuk gibi heyecanli oldugu icin ole yapmis..cocuk daha bizimkiler..buyuyemediler...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?