Eylül dostluğumuza burada devam (:

Bugun tv de dinledim ben.hamileyken beslenme cokcok onemliymis.gunde 2 kahve yada 3 4 bardak acik cay en fazla.cafein almamak gerekiyormus.sardalye.somon gibi yagli balik yemek lazimmis haftada 2 kere.ceviz ve kuru incir..yumusak peynirler yenmicek sert peynirler yencek..sut yogurt bolca.bol et yicen.iyi pismis olcak.yesil yaprakli sebzeler yencek folik asit icin.en onemlisi folik asit.demir ve kalsiyummus..birde tavukk

landfloves haklısın çok haklısın tatlım ama heyecandan unutmuştur yazık o da. e hiç konuşmadınızmı telefonda filan???

özdencim az içmelisin. hamileyken bebeğe zarar diye doğuncada gaz yapıyo diye içilmiyo. tabi benm oğluşum gibi gazlı olursa. ben yarım bardak içiyorum arada bir. doya doya içmeyi özledim. kuru fasulye yemeyi özledim doya doya, bugün yemekte pastırmalı kuru fasuye vardı bayılırım ama oğlum yüzünden 2 kaşık yiyebildim o da bol kimyonla annelik fedakarlık demek

canım haklısın aslında, maç konusunda erkekler çocuklaşıp dünyayı unutuyorlar, herhalde baba olunca büyüyecekler

ahahaa seninkide iyiymiş, benden istesede vermezdim ki :) yeni mi sevgiliydiniz :)

içmemen lazım canım, aslında bazı yerlerde 1 bardak diyor ama, kafeini kahveden bile az aslında..

ben 45 kere yarım bardak içitim, hiç içmesem iyi aslında

45 kere mi? saydın mı yoksa? :))

bende annemlerdeyim, kardeşim geldi dün azerbaycandan 5 gün burdalar..

onlar içeride okey oynuyorlar kv, annem, eşim, kardeşim biraz bende oynadım sıkıldım..Biraz geçmişe bakim dedim..

Ya hamis ve annecikler; gebelik testiniz pozitif ciktiginda , son adet gununuzden kac gun sonraydi?

ayy bende bunu dün gece merak ettim baktım kk'da konusu var bir sürü kişi yazmış kaç gün önce veya sonra öğrendiğini.. çoğu adet gününün geçtiği 3.gün falan öğrenmiş, ama adet tarihine 3-4 gün kala öğrenenlerde var... 3-4 gün kala bakıp negatif çıkan ama adet gününden sonra pozitif çıkanda var.. hatta adetinin bitttiği 4-5.gün bakıp çıkmayan ama adeti hala gelmeyince gidip kan testi yaptırıp orda pozitif olduğunu öğrenende... yani kişiye göre değişiyomuş...

benimde 21 martta bir sonraki regl günüm.. çok merak ediyorum

Daha geç çıkanlar yumurtanın döllenmesiyle alakalı aslında, benim şaşmaz bir şekilde 28 günde bir, eğer 30-33 günde olanlar daha geç öğrenebiliyor..

hııı 4-5 kere bende gerçekten saydı sandım..

öğrenci evinde yazıcısıda mı varmış :) iyimiş.
Ya benim kocam internetten satis yapiyordu ooo daha neler neler :)

Ben bugun yaptim negatif.umudumu devam ettireyimmi diye sordum..benim reglime 3-4 gun var

Anladigim kadariyla regl tarihi bi gelecek..benim 26 da oluyo 30 da.en gec 1 haftaya belli olur...
Lemancim ilk yaptigimizda bende heyecanlanmistm hamile kaldigimi dusunmustum :) korunmayi birakali 2 ay oldu herkes bir diil tabi bellide olmaz

Daha geç çıkanlar yumurtanın döllenmesiyle alakalı aslında, benim şaşmaz bir şekilde 28 günde bir, eğer 30-33 günde olanlar daha geç öğrenebiliyor..

benim regl döngüm 34 günde bir baya geç öğrenirim o zaman.. ama benimde nerdeyse hiç şaşmıyor 34.gün mutlaka regl oluyorum. 21 martta 34.günüm oluyor tam. bende kist olduğu için tedavisiz hamile kalabileceğimide pek sanmıyorum zaten.

smillacım bence daha bekle, regl günün geçtikten sonra hala olmazsan yap testi.

Son adetim 30 ocak ben 1 martta ogrendim bir onceki hafta yaptigim test negatifti hala bir umut var bence

Bu ay nedense cok istiyorum ama kismet..
Benim evde test bitti zaten.oldumu dayanamiyorum yapiyorum.kocama dedim alma yoksa yaparim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…