- Konu Sahibi landfloves
-
- #26.101
biz bu sabah kahvaltımızı caddebostan sahilde yaptık
o kadar pis boğazım ama bugün canım hiç bişi istemedi kahvaltıyı bile eşimin zoruyla yaptım sonra evde uyukladık
şimdide malum maçta
kızlar ben kola falan içemem sanırsam değil mi ,?
bende bozmuştum puzzle'ımı.. sanki anladı. neyse barışmıssınız önemli olan bu..
ama kızlar ben bu sefer barışmayı düşünmüyorum bakın anlatim haklı değilmiyim: gece 12de yola çıkacaklardı arkadaşlarıyla otobüs tuttular.. o akşam onun anne babasınıda aldık benim annemgile geldik, yemek yedik çay içtik falan saat 22.30 gibi hadi anne kalkalım dedi, aten ölüyordu heyecandan.. otobüse giderken annesigilide eve bırakacaktı.. hep beraber kalktılar.. kapıya çıktı ayakkabısını falan giydi, hadi iyi akşamlar dedi indi gitti merdivenlerden ben kaldım öyle, insan bi öper sarılır bişey yapar.. tam merdivenlerden inerken ben şok içinde ona baktım gördü ama kafasını çevirip indi gitti... babamda uğurlamaya indi, annemde şaşırdı eeeee damat seni öpmeden gitti dedi kaldı oda öyle.. ağlayasım geldi boğazıma bişey düğümlendi.. hemen msj attım daha arabanın başındaydı "defol git" yazdım. aşkım kusura bakma unuttum diye msj attı ve gitti.. geri eve çıkmadı bile.
Ben oyle manyakliklar yapmiyrm artik.sevgiliyken evde elektrik supurgesinin sopasini firlatmistm.yazici kirilmisti.ve o zamanki sevgilim simdiki kocam parasini almisti benden :)))
Benim kocam yanimda uyukluyor.calisti bugun garibim..sikildim tum gun evde tek basima
içmemen lazım canım, aslında bazı yerlerde 1 bardak diyor ama, kafeini kahveden bile az aslında..
ben 45 kere yarım bardak içitim, hiç içmesem iyi aslında
ahahaa seninkide iyiymiş, benden istesede vermezdim ki :) yeni mi sevgiliydiniz :)
45 kere mi? saydın mı yoksa? :))
ahahaa seninkide iyiymiş, benden istesede vermezdim ki :) yeni mi sevgiliydiniz :)
45 kere mi? saydın mı yoksa? :))
Yok anam sinirden verdim.yeni fln diildik.bide bunun evini supuruyordum.aaahh ahh
Kiz vafi 4 yada 5 kere dedi
Ya hamis ve annecikler; gebelik testiniz pozitif ciktiginda , son adet gununuzden kac gun sonraydi?
Ya hamis ve annecikler; gebelik testiniz pozitif ciktiginda , son adet gununuzden kac gun sonraydi?
ayy bende bunu dün gece merak ettim baktım kk'da konusu var bir sürü kişi yazmış kaç gün önce veya sonra öğrendiğini.. çoğu adet gününün geçtiği 3.gün falan öğrenmiş, ama adet tarihine 3-4 gün kala öğrenenlerde var... 3-4 gün kala bakıp negatif çıkan ama adet gününden sonra pozitif çıkanda var.. hatta adetinin bitttiği 4-5.gün bakıp çıkmayan ama adeti hala gelmeyince gidip kan testi yaptırıp orda pozitif olduğunu öğrenende... yani kişiye göre değişiyomuş...
benimde 21 martta bir sonraki regl günüm.. çok merak ediyorum
Ya benim kocam internetten satis yapiyordu ooo daha neler neler :)
hııı 4-5 kerebende gerçekten saydı sandım..
öğrenci evinde yazıcısıda mı varmış :) iyimiş.
ayy bende bunu dün gece merak ettim baktım kk'da konusu var bir sürü kişi yazmış kaç gün önce veya sonra öğrendiğini.. çoğu adet gününün geçtiği 3.gün falan öğrenmiş, ama adet tarihine 3-4 gün kala öğrenenlerde var... 3-4 gün kala bakıp negatif çıkan ama adet gününden sonra pozitif çıkanda var.. hatta adetinin bitttiği 4-5.gün bakıp çıkmayan ama adeti hala gelmeyince gidip kan testi yaptırıp orda pozitif olduğunu öğrenende... yani kişiye göre değişiyomuş...
benimde 21 martta bir sonraki regl günüm.. çok merak ediyorum
Daha geç çıkanlar yumurtanın döllenmesiyle alakalı aslında, benim şaşmaz bir şekilde 28 günde bir, eğer 30-33 günde olanlar daha geç öğrenebiliyor..
Benimde 9 subat..Son adetim 30 ocak ben 1 martta ogrendim bir onceki hafta yaptigim test negatifti hala bir umut var bence
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?