- 31 Ocak 2012
- 3.137
- 25
- 118
- Konu Sahibi landfloves
-
- #26.121
Bu ay nedense cok istiyorum ama kismet..
Benim evde test bitti zaten.oldumu dayanamiyorum yapiyorum.kocama dedim alma yoksa yaparim
benim regl döngüm 34 günde bir baya geç öğrenirim o zaman.. ama benimde nerdeyse hiç şaşmıyor 34.gün mutlaka regl oluyorum. 21 martta 34.günüm oluyor tam. bende kist olduğu için tedavisiz hamile kalabileceğimide pek sanmıyorum zaten.
smillacım bence daha bekle, regl günün geçtikten sonra hala olmazsan yap testi.
daha bişi anlamadım hala hamile gibi değilim benim bunu idrak etmem 4 5 ayı bulur
çok nazlı olurum diyordum ama hiçte öle olmadım
Size anlattığım yakın arkadasım adet gününden 8 gün sonra öğrendi
Erteleye erteleye bi hal olmuştu...
Benim 4 Aralıktı, 5 Ocakta öğrendim,
Eğer senin 34 günse, yumurtlamanıda ona göre hesaplamalısın
daha bişi anlamadım hala hamile gibi değilim benim bunu idrak etmem 4 5 ayı bulur
çok nazlı olurum diyordum ama hiçte öle olmadım
Karnin buyuyunce yada bebegi hissedince anlarsin sanirim..simdi bi degisiklik yok
9 ayda regl de yok.ooohh kebappp
Karnin buyuyunce yada bebegi hissedince anlarsin sanirim..simdi bi degisiklik yok
9 ayda regl de yok.ooohh kebappp
ama istemeden hamile kalmanın psikolojisi çok fenadır biz istememize rağmen acaba bir yaz daha geçsemiydi diyorum kısmet artık
özdencim şimdi ilk aylar dikkat et bağışıklık sistemi birden düşüyo galiba genelde hamileler ilk haftalarda hasta oluyo. bol c vitamini takviyesi yap
evet int.de hesaplamalar vardı bikaç farklı siteden en son 3 regl tarihi günlerini yazıp öğreniyorsun, o şekilde baktım. tam bu hafta yumurtlama günümdeymişim ama eşimle küsümöncekilerin olma ihtimali daha düşük sanırım.
Bu arada landfloves kesinlikle haklısın..
Bu arada maç bitmiş 3-2 bjk kazanmış eşim çok mutlu
Aradı mı eşin maç bitince???
Kızlar bu arada dr. oetkerin cheesecake yap ını yaptım hamişler de var söylemek istemiyordum ama tavsiye ediyorum.Orjinale cok benziyor
sonra 40 gün acısı çıkıyor ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?