Eylül dostluğumuza burada devam (:

Bu ay nedense cok istiyorum ama kismet..
Benim evde test bitti zaten.oldumu dayanamiyorum yapiyorum.kocama dedim alma yoksa yaparim

Kocam bir dalga geciyoe.ovulasyon testide varya bende...heryer test dolu.copu toplayan adamlar bile sasiracak.sen test yapmadan duramazsin.bos kaba isemeye devam et bari alistin zaten diyor.hehehhe cok komiik cok guldurdu beni

daha bişi anlamadım hala hamile gibi değilim benim bunu idrak etmem 4 5 ayı bulur

çok nazlı olurum diyordum ama hiçte öle olmadım

Size anlattığım yakın arkadasım adet gününden 8 gün sonra öğrendi
Erteleye erteleye bi hal olmuştu...

Benim 4 Aralıktı, 5 Ocakta öğrendim,

Eğer senin 34 günse, yumurtlamanıda ona göre hesaplamalısın

daha bişi anlamadım hala hamile gibi değilim benim bunu idrak etmem 4 5 ayı bulur

çok nazlı olurum diyordum ama hiçte öle olmadım

Karnin buyuyunce yada bebegi hissedince anlarsin sanirim..simdi bi degisiklik yok
9 ayda regl de yok.ooohh kebappp

Bu arada landfloves kesinlikle haklısın..
Bu arada maç bitmiş 3-2 bjk kazanmış eşim çok mutlu

Aradı mı eşin maç bitince???

Kızlar bu arada dr. oetkerin cheesecake yap ını yaptım hamişler de var söylemek istemiyordum ama tavsiye ediyorum.Orjinale cok benziyor

Benim 4 Aralıktı, 5 Ocakta öğrendim,

Eğer senin 34 günse, yumurtlamanıda ona göre hesaplamalısın

evet int.de hesaplamalar vardı bikaç farklı siteden en son 3 regl tarihi günlerini yazıp öğreniyorsun, o şekilde baktım. tam bu hafta yumurtlama günümdeymişim ama eşimle küsüm öncekilerin olma ihtimali daha düşük sanırım.

özdencim şimdi ilk aylar dikkat et bağışıklık sistemi birden düşüyo galiba genelde hamileler ilk haftalarda hasta oluyo. bol c vitamini takviyesi yap

ama istemeden hamile kalmanın psikolojisi çok fenadır biz istememize rağmen acaba bir yaz daha geçsemiydi diyorum kısmet artık

Hala arada ağlıyor deli yaaa.Atlamalı zıplamalı bi fethiye tatili almıştı.İptal ettiler
Ben de 5 yıldızlı otele git semir dedim
Yavrum benim ilk sözümü bile dinlemedi diyor.

Aa aklimda olsun indirimde oldumu alirim pahali cunku..profterol aliyordum bolbol.tiramisusu cok kotu oluyor hic begenmiyorum ben..
Bende bugun mahlepli kurabiye yaptim.cok begendim.tarifini eklicem

olsun canım bebiş için barışırsın

aramadı canım aramazda, dedim ya işine geldi diye, kesinlikle henüz umrunda bile değilimdir.. nasılsa arasam açmayacaktın diyecek, nasılsa ben cepteyim evde beklerim gelince bir iki gün küs kalsam da barışacam.. ama bu maç sevinci kaçmaz onun için.. tamda böyle düşünüyordur eminim.

cheesecake'i denemek istiyorum, hatta şu an markete koşup alasım geldi o derecede.. annemgile yakın markette var, canımda tatlı istiyor
:26::26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…