Eylül dostluğumuza burada devam (:

Aa aklimda olsun indirimde oldumu alirim pahali cunku..profterol aliyordum bolbol.tiramisusu cok kotu oluyor hic begenmiyorum ben..
Bende bugun mahlepli kurabiye yaptim.cok begendim.tarifini eklicem

pahalı deyince baktım int.den 3.45 yazıyor sitenin birinde.. daha mı pahalı ki? tarihi yazmıyor zaten sitede eski mi yeni mi anlayamadım.

olsun canım bebiş için barışırsın

bebek için barışacağımı sanmıyorum, kendini affettirecek bişeyde yapmayacaktır

Selam herkese dun bende baktim biraz kimisi 4 gun sonra diyo kimisi 30 gun diyo ama bana kalırsa 3-4 gün sonra çıkar gibi geliyor. Bekki 2 cizgi silik olur ama çıkar

öZdencim geleneksel yöntem kullanıyorlardı. Kaçmış :)

Kızlar cheese kek yap olanını alın ama... kutuda değil bu poşette...Kutuda olanı denemedik biz hiç.

Kutulular 5-6 tl.bazen 3.5 dusuyo ozaman aliyrm.ama bu kutulu diilmisss hmmm

40 gün sürende var daha az yada çok sürende özdencim. benim 40 gün sürdü. bazen çok yoğun bazen az. hatta 1 hafta önceye kadar hala akıntım geliyodu şimdi yok. kışın neysede yaza gelse çok zor olurdu. 40 gün bitsin diye 4 gözle bekledi kocacım

özdencim beni yanlış anlamadın dimi? senin yazdıklarına çok gülüyorum çok komik bi anlatım tarzın var ve geçen bir arkadaş demişti ya özden sayende çok neşeli bir 9 ay geçirecez senle birlikte diye, o yüzden dedim, ilk komiklik geldi diye..

ay yarım saattir mutfaktaydım aklıma takıldı bide hamilesin ya alındı mı acaba yanlış anladı mı acaba diye...

bu arada saat 10 oldu market hala açıksa gidip alacam ben şu cheescake'i geçen bi markette de görmüştüm ama iyimidir kötümüdür bilemeyince almamıştım

benimde kışa geliyor allahtan

Aaa hic usenmeden gidecek walla..belkide gitti :))
Yok kiz alinmaz o..biz az once whats uptan spedy le fena bombaladik onu :) o gazla kocasina eziyet etmeye gitti

hahahah yok canım alınmadım aşk olsun alınmam ben kolay kolay kocam hariç kimseye kolay alınmam

Yok kiz alinmaz o..biz az once whats uptan spedy le fena bombaladik onu :) o gazla kocasina eziyet etmeye gitti

kendime portakal soydurdum sonra tabak önümde olmasına rağmen yedirttirdim mutfağa giderken 9 ay ne yapıcam diye söyleniyordu

benim bi tarafım yırtılacaksa oda bedel ödemeli

Son düzenleme:
:18:
kendime portakal soydurdum sonra tabak önümde olmasına rağmen yedirttirdim mutfağa giderken 9 ay ne yapıcam diye söyleniyordu

ben bi tarafım yırtılacaksa oda bedel ödemeli

şimdiden bıktırma kız ilerleyen zamanlarda çok lazım olucak bak..yazık son 2 ay ayakkabılarmı bilr giydirirdi benim kocamm

ben bi tarafım yırtılacaksa oda bedel ödemeli
Yuruu beee.arkandayiZz.9 ay hazir olsun ozdenn geliyorr :) cikar acisini
yaaa whatsup tan konuşcanıza burdan konuşsanıza amaaaa ... bende yükletcem whatsup kıskandımm
E yukle sende.o messenger gibi ya kolay oluyo.kk zulummm.yenile allah yenile

yarın malta eriği aş ermeyi düşünüyorum

koyup geçmekle olmuyor

şimdilik öptüm yarın mesaide görüşürüz

Son düzenleme:

valla üşenmem giderim ama kapanmış market maalesef.. babama soruyorum hadi gidelim bakalım belki kapanmamıştır diye kızım delimisin ne acelesi var yarın al yap töbe töööbeee dedi :26::26:
hahahah yok canım alınmadım aşk olsun alınmam ben kolay kolay kocam hariç kimseye kolay alınmam

ayy iyi ne bilim bazen alınanlar oluyo ya ondan sordum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…