- Konu Sahibi landfloves
-
- #26.141
Hala arada ağlıyor deli yaaa.Atlamalı zıplamalı bi fethiye tatili almıştı.İptal ettiler
Ben de 5 yıldızlı otele git semir dedim
Yavrum benim ilk sözümü bile dinlemedi diyor.
nasıl yani 40 gün regli mi olucaz allahın işine karışılmaz ama yuh
Aa aklimda olsun indirimde oldumu alirim pahali cunku..profterol aliyordum bolbol.tiramisusu cok kotu oluyor hic begenmiyorum ben..
Bende bugun mahlepli kurabiye yaptim.cok begendim.tarifini eklicem
olsun canım bebiş için barışırsın
9 ay regl olmamak normal 40 gun regl ohami :))))
similla 40 gün olur mu öle sey ya orkid mi dayanır ona
ben neler bilmeden hamile kalmışım böle ne cahil küheylanım
pahalı deyince baktım int.den 3.45 yazıyor sitenin birinde.. daha mı pahalı ki? tarihi yazmıyor zaten sitede eski mi yeni mi anlayamadım.
bebek için barışacağımı sanmıyorum, kendini affettirecek bişeyde yapmayacaktır
40 gün sürende var daha az yada çok sürende özdencim. benim 40 gün sürdü. bazen çok yoğun bazen az. hatta 1 hafta önceye kadar hala akıntım geliyodu şimdi yok. kışın neysede yaza gelse çok zor olurdu. 40 gün bitsin diye 4 gözle bekledi kocacım
özdencim beni yanlış anlamadın dimi? senin yazdıklarına çok gülüyorum çok komik bi anlatım tarzın var ve geçen bir arkadaş demişti ya özden sayende çok neşeli bir 9 ay geçirecez senle birlikte diye, o yüzden dedim, ilk komiklik geldi diye..
ay yarım saattir mutfaktaydım aklıma takıldı bide hamilesin ya alındı mı acaba yanlış anladı mı acaba diye...
bu arada saat 10 oldu market hala açıksa gidip alacam ben şu cheescake'i geçen bi markette de görmüştüm ama iyimidir kötümüdür bilemeyince almamıştım
özdencim beni yanlış anlamadın dimi? senin yazdıklarına çok gülüyorum çok komik bi anlatım tarzın var ve geçen bir arkadaş demişti ya özden sayende çok neşeli bir 9 ay geçirecez senle birlikte diye, o yüzden dedim, ilk komiklik geldi diye..
ay yarım saattir mutfaktaydım aklıma takıldı bide hamilesin ya alındı mı acaba yanlış anladı mı acaba diye...
bu arada saat 10 oldu market hala açıksa gidip alacam ben şu cheescake'i geçen bi markette de görmüştüm ama iyimidir kötümüdür bilemeyince almamıştım
Aaa hic usenmeden gidecek walla..belkide gitti :))
Yok kiz alinmaz o..biz az once whats uptan spedy le fena bombaladik onu :) o gazla kocasina eziyet etmeye gitti
kendime portakal soydurdum sonra tabak önümde olmasına rağmen yedirttirdim mutfağa giderken 9 ay ne yapıcam diye söyleniyordu
ben bi tarafım yırtılacaksa oda bedel ödemeli
Yuruu beee.arkandayiZz.9 ay hazir olsun ozdenn geliyorr :) cikar acisinikendime portakal soydurdum sonra tabak önümde olmasına rağmen yedirttirdim mutfağa giderken 9 ay ne yapıcam diye söyleniyordu
ben bi tarafım yırtılacaksa oda bedel ödemeli
E yukle sende.o messenger gibi ya kolay oluyo.kk zulummm.yenile allah yenileyaaa whatsup tan konuşcanıza burdan konuşsanıza amaaaa ... bende yükletcem whatsup kıskandımm
:18:
şimdiden bıktırma kız ilerleyen zamanlarda çok lazım olucak bak..yazık son 2 ay ayakkabılarmı bilr giydirirdi benim kocamm
Aaa hic usenmeden gidecek walla..belkide gitti :))
Yok kiz alinmaz o..biz az once whats uptan spedy le fena bombaladik onu :) o gazla kocasina eziyet etmeye gitti
hahahah yok canım alınmadım aşk olsun alınmam ben kolay kolay kocam hariç kimseye kolay alınmam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?