Eylül dostluğumuza burada devam (:

kızlar sinirlerim tepeme çıktı. ben mutfaktayken beni bi istanbul numarası aramış, bende geri aradım baya çaldı biri açtı bu ankesörlü tlf dedi.. bu sefer korktum hemen eşimi aradım meşgule aldı açmadı, msj attım beni sen mi aradın ankesörlüden diye,baya cevap yok sonradan cevap geldi evet acildi aramıştım Allah düşürmesin yazmış şok oldum, tekrar aradım, bu sefer açtı, ne saçmalıyorsun diye bağırdım derdin ne dedim, şöförü aramamız gerekiyordu sağol gerek kalmadı acildi Allah senin eline düşürmesin dedi, resmen kan beynime sıçradı ne diyosun sen ya dedim ben ne bilim sizin şöförünüzü sen niye aramadın dedim şarjım bitiyor tlfnum kapanıyor dedi, başka adam mı yok orda arayacak dedim yok dedi ne saçmaladı napıyor anlamadım ama sinir oldum sinir.kapattım suratına tlfnu.. şuna bak yaa bana yaptığı triplere bak, sanki ben onların şöförünün numarasını biliyorum, birde 20 kişi gittiler 20sninde mi şarjı bitmiş acaba.. hem benim ona küs olduğumu biliyor birde teli açmamışım diye bana kızıyor.

Ne güzel,akşam akşam herkes burdaymış.Bende millet dağılırken gelebildim...

Landfloves; gerçekten eşinin en son yaptığı çok sinir bozucu.Ölmezsen çatla derler bizde böyle durumlarda.Genelde eşimin yaptığı şeydir bu...
Görüşmeden gitmesinide heyecanına bağlıyorum.Benimki yapsa neyse :)

zahter;hayırlı olsun işin.Gebzede mi başlayacaksın?

Bugünde annemin doğum günüydü.Aynı zamanda eşimin babasınında doğumgünüydü.Yok doğumgünlerini sevmiyormuş,babası için söylüyor sözde,koskoca adamın doğum günü mü olurmuş.pastamı kesilirmiş...

Benimde doğum günümü kutlama hayatım diyor.İnsan bu kadar mı öküz olur yaaaa...

Umreye gittiler yaa.15 gundur yoklar

aaa doğru ya unutmuşum, ne güzel yaptılar valla Allah sağ salim kavuştursun..

aynen eftelya ölmezsen çatla.. benimki hep böyle işte, heyecanına ... ben onun.. ama gösterecem ben ona heyecan neymiş..
erkekler sevmiyor genellikle doğum günü, sevgililer günü o günü bu günü.. sadece biz bayanlara özgü bişey bu sanırım, onlara çok saçma geliyor. aslında işlerine gelmiyor çünkü hiçbişeyle uğraşmayı sevmiyorlar

Dayanamadım daldım konuya naber ben uyuyamiyorum kocam olmadan ilk defa ayrı bir yerdeyim

sen şimdi oteldesin dimi? eee nasıl geçti ilk günün? eğitim alacaksınız dimi 15 gün boyunca, peki sözleşme nasıldı imzalattılar mı hemen, sanırım belli bir süreleri var o süre içinde çıkarsan tazminat ödüyormuşsun doğru mu? sözleşmede hamilelikle ilgili bi madde var mıydı? bi sürü soru sordum hadi unut kocanı bunlara cevap ver

Cayırova canım
keşke teremde sınava girseydi ziraat ilk kez türbanlı eleman aldı bugün eğitimde başınızı açmaya gerek yok dedi

gece gece hızınıza zor yetiştim geçmiş oku oku
landfloves valla yerden göğe kadar haklısın canım barışma bence de anlasın yaptığını bu defa
hep sen ilk adımı atıyorsun küstüğünüzde ...

evet bu sefer atmayacağım
coştuk anacım biz akşam akşam. asıl hanzade yarın görünce şok olacak ve belki kızacak gündüz niye bu kadar kalabalık olmuyosunuz konuşmuyosunuz bana mı gareziniz var diye

Landfloves eşin zarf atmış sana.acaba bana küs mü diye...Şimdi de üste çıkmaya calışmış

yok valla superisi benim eşimde o kadar ince zeka yok, zarf atmayla bile uğraşmaz.. o an işi düşmüş benim onla konuşmadığımı bile unutmuş demekki, emin ol gelipte benim suratımı görene kadar aklına bile gelmeyecek beni kırdığı, hatta beni gördükten sonra bile bir süre düşünür alla alla naaptım da benle konuşmuyodu acaba diye. o derece..

Günaydın ;

geldi yine harika pazartesi sıkıntılı işlerim bitmek bilmiyor aynen devam bugünde

ozdn ailene hamile olduğunu nasıl söyledin.

miracle ; sen nasılsın canım..

Son düzenleme:
Günaydın kızlar çok kötü bir gece geçirdim uyuyamadım yatağım hiç rahat değildi size ne oldu böyle ya bu erkekler değerimizi niye bilmiyo ya

Günaydın ;

geldi yine harika pazartesi sıkıntılı işlerim bitmek bilmiyor aynen devam bugünde

ozdn ailene hamile olduğunu nasıl söyledin.

miracle ; sen nasılsın canım..

evlerine gidip söyledik benim babam baya fena oldu hemen cinsiyetini sordu

kayınbabamda dernek pilavında kaç aylık hamile olucam onu hesapladı hemen

evlerine gidip söyledik benim babam baya fena oldu hemen cinsiyetini sordu

kayınbabamda dernek pilavında kaç aylık hamile olucam onu hesapladı hemen

ikisi de çok mutlu olmuştur. ne güzel dedelere bak be
bu ay bizim olursa 19 MArtta iki tarafa da büyük sevinç olacak. tabi o zamana belli olur mu hiç bilmiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…