Eylül dostluğumuza burada devam (:

speddy cim tazminatı aldın mı kesin tatlım hadi işallah sende hayırlı haberler verirsin bize.

patron tamam dedi fabrika insan kaynaklarına mail attım işte. onlarla da cuma akkşam çıkarken konuştum.
bundan sonrası bizimle ilgili falan dedi bakalım. sık sık arayıp rahatsız etmek istemiyorum :26: bekliyorum. salı günü maaş günümüz belki bir süpriz yapar yatırırlar

özden ;

kola ve asitli içecekler içmemelisin.
günde 200 mg kahve ve kafein çay içmelisin.
çiğ süt içmemelisin. ve kesinlikle az pişmiş yumurta ve et yememelisin

speey ben bu konuda bir şey bilmiyorum

ama dediğim gibi canım bişey istemiyor önceden herşeyi çekerdi

bir kitap öner bana onu okuyum ne yiyim ne yemeyim falan filan

ne yiyim ne yemeğim diye D&R görmüştüm istersen bir bak. pazar günleri İlk nefes programını izle güzel bilgiler oluyor .

Anne Ve babaların El kitabını dün bitirdim orada da yazıyo bu bilgiler.
1 yaşına gelmeyen bebeğe bal verilmemeli ve yemeklerine tuz atılmamalı aklıma gelen diğer bilgi de bu kitapta yazıyordu.

Bugün diğer kitaba başlayacağım. Bebeğinizi beklerken sizi neler bekler. Ortada bebek yok ama okuyoruz bakalım

burada bakabilirsin Hamilelikte Ne Yemeli, Ne Yememeli? Hürriyet Aile'de!

Gecen gun bir dunya yazdim.okudun ins.ilk nefesi izledim bende.ne dediyse yazdim

Hava gunesli.panjurlari yikadim kurusun biraz.camlara giriscem

günaydın geçmişi okumaktan anca gelebildim

yuuhhhh yani çeneniz düşmüş h.sonu maşallah ama h.içi de bekleriz

dün amcamlar geldi kuzenlerim filan takıldık annemde akşam eşim gelince dışarı çıktık önce b.köye kendime 2 tane kaban aldım indirime girmişti sonra ordayken arkadaşlar aradı bizden 2 hafta sonra evlenmişti onlar da bizim ordan geçiyolarmış biz de dışardayız deyince beraber cafeye gittik marmaraforumun orda şehristanbul var orda takıldık c.tesi de önce eltime gittik arkadaşa gidecektik hastaymış iptal oldu biz de akşam eltimlerle dışarı çıktık okey oynamaya gittik yeşilköye dönüşte kokoreç yedik filan 2 gibi eve döndük güzel geçti yani h.sonum

Bizde esime mont aldik..cebinde akrep var yaa manyak oldu iyce.neyse rodide kampanya vardi 2.mont 10 tl.ordan 2 tane aldi.2 tanede mevsimlik alcak kurtuldum

evet aynı bölüm işte. ama ben sonuna yetiştim kahveyi söylüyordu ciğer yenmeyecek mesela

bide hamileyken çiğ ete el sürmemekte önemli. eşime anlatamıyorum. şimdiden dokunma demeye başladı

Günaydın, maşallah hepinize hafta sonu döktürmüşsünüz. Okumaktan sabah sabah gözlerim yoruldu. Hafta içide aynı performansı bekliyorum sizden

Hanzade dün seni aradım açmadın. Sonra sen aramışsın ama duymadım. Gördüğümdede gece geç saatti rahatsız etmeyeyim hiç dedim. Dün arnavut ciğeri yapacaktım. Buzlukta kurbandan kalma ciğer vardı. Soğanları tabağa dizdim, üzerine maydanozları koydum, patatesleride kızarttım. Ciğerlere ne yaptıysam taş gibi oldu, az pişirincede çiğ oldu. Et aylardır buzluktan kalmaktan kendinden geçmiş. Bende kızartmaya niyetlendiğim ciğerleri kedilere verdim Dolaptan tavuk çıkarıp mikrodalgaya attım. Onları yarım saat düdüklüde kaynatıp parça pinçik yaptım ciğer için hazırladığım malzemelerin üzerine güzelce dizdim. Fırına 10 dakika atıp çıkardıktan sonra üzerine mısır ve ketçap attım. Çok lezetli oldu. Ciğer iyiki olmamış tavuk yemeğim şahane olmuştu çünkü Diyeceksinki beni niye aradın Ciğerleri kurtarmanın bir yolu olabilir mi diye soracaktım sana ama hiçte kurtarılacak gibi değildi kuzum.

Kızlar bu arada aöf sınavları açıklanmış. Hepsinde B alarak geçmişim. İnşallah mezun olacağım bu sene. Gerçi örgün eğitim diplomamdan ne hayır gördüm ki aöf diplomasından hayır göreyim ama işte maksat kendini tatmin başka bir şey değil. Sanki mezun olunca iki diplomam var diye bana holdinglerden teklifler gelecek Neyse seneyede yüksek lisans yapmak istiyorum bakalım.

Daphne hoşgelsin.

mikrodalga bakteriyi çok fazla ürettiği için hamilelik önceisnde bırakmalısın. bende ne çok karışıyorum he hayatınıza
bunu da okumuştum. sıcak soğuk etkisinden çözdürme ve ısıtma işlemleri için bile kullanmayın diyor

daphnecim saat hiç önemli değil istediğin zaman arayabilirsin zaten 1,30 da yattık akşam
acaba niye oldu ciğerler ortasını bulamadın sanırım çok kızrttın ya da çok erken çektin

mikrodalga sadece hamilelere değil hepimize zararlı ısıtırken kullandığı işınlar kanser yapıcı etkiye sahipmiş ama kurtarıcım valla çok kullanıyorum anamın evinde de çok kullanırdık hala yaşıyoruz ama bakalım zararlı olduğunu bile bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…