Eylül dostluğumuza burada devam (:

daphnecim saat hiç önemli değil istediğin zaman arayabilirsin zaten 1,30 da yattık akşam
acaba niye oldu ciğerler ortasını bulamadın sanırım çok kızrttın ya da çok erken çektin

Hanzade ben arnavut ciğerini çok sık yaparım aslında bu sefer ne yaptıysam olmadı. Hayvanın eti çok sertti zaten. Diğer etleride zor pişiyordu düdüklüde zaten. Hep buzunun erimesi yüzünden üşenip kasaptan alıyordum ciğeri. Bu sefer dolaptakini yapayım dedim. Yok ne yaptıysam pişmedi.

günaydın dostlar

Günaydın balım

bu arada unuttum yazmayı landfloves canım senin bu eşin seni kanser edecek heyecandan heralde seni öpmeden çıkmıştır geç kalma telaşından ama yine de unutulur mu hiç

bu arada ben dahil herkes benim için erkek hissediyo sadece burdan değil dışardan arkadaşlarım akrabalarım....niye ben erkeğe mi benziyorum acaba???
size bi kız çıkarırım görürsünüz

Sende hem kız hem erkek doğurma potansiyeli çok yüksek bence. Zaten seni bıraksak sıra sıra düzersin çocukları ama bence ilk çocuğun erkek olacak. Ahada buraya yazıyorum tatlış

yaaa melis gelsede hamile olduğumu öğrense baya istiyordu benimde hamile olmamı al işte oldum melis sen yoksun

çok istediğin için erkek ondan olabilir bana da genelde hep erkek diyorlar ama ailede ben ve annem dışında herkes kız istiyor

speedy yüzük falı diyolar ya ondan ben de yaptırdım kaç kere önce erkek sonra kız çıkıyo 2 çocuk görünüyo inşallah tutar

bu arada yengemlerin orda bi adam varmış yıldızname bakıyomuş aklıma takıldı ben de istiyorum ama uzak fırsat bulursam gidicem adam byü filan her türlü kötü şeyi bozuyomuş ve kesinlikle kendisi yapmıyomuş öyle şeyler sadece iyi şeyler yapıyomuş kötü şeyleri bozuyomuş

onu duydum ama hiç yaptırmadım ben geçen diyordum da falcıya gittim oda bana erkek dedi.

valla kızlar herkese tebrikleri için çok teşekkürler haftasonu telefondan girdiğim için alıntılamak zor oluyordu

ben biraz cahil şaşkın ve acemi bir anne adayıyım 40 gün kanamam olucağını dahi dün öğrendim o yüzden bana yardımcı olunda bebekcağıza hazırlanayım ,

ama ne kadar 3 günlük bir anne adayı olsamda çok güzel bu his dünyayı kurtaran adamı doğuracak gibiyim

herkes hamile olduğumu bilsin istiyorum

canım benim
pankart aç hemen valla bende böyle sizden duyunca heycanlanıyorum kendim olunca neler yaparım bilmiyorum
işyerindekilere söyledin mi söylemediklerine herkese söyle bilsinler

canım benim
pankart aç hemen valla bende böyle sizden duyunca heycanlanıyorum kendim olunca neler yaparım bilmiyorum
işyerindekilere söyledin mi söylemediklerine herkese söyle bilsinler

yok 3 ay olunca söyleyeceğim onlara söylemedim henüz ,

ama benim bu baktığım kapıdaki kediye söyledim çok şaşırdı hayvan

Son düzenleme:
çiğ et elleyince ne oluyo kız ne alaka

toksoplazma diye bir enfeksiyon var canım, bu çiğ et(dokunsan bile), iyi yıkanmamış sebze ve kedinin dışkısından geçiyor.. Normal insanda hafif ateş yaparken, hamilelerde düşüğe sebep oluyor.. Hamilelikten önce yada hamileliğin başında bu testte yapılıyor, mesela ben önceden geçirmişim, vücudumda antikoru var, benim için tehlikeli değil ama geçirilmemişse çok dikkat etmemek gerek..

Simila; gözünaydın canım sizinkiler geliyormuş akşam..

Daphnem sınav sonuçların açıklanmış, ne güzel emeklerinin karşılığını aldın..

speedy canım, hamileliğin güzel günlerine geldim sanırım hafif yorgunluk var ama enerjim yavaş yavaş geri dönüyor

evet mandala benziyordu beğenmedim sildim

Özdenden inciler başladı bile. Çocuğa mandal diyorsun şu anda psikolojisini bozacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…