- Konu Sahibi landfloves
-
- #26.201
daphnecim saat hiç önemli değil istediğin zaman arayabilirsin zaten 1,30 da yattık akşam
acaba niye oldu ciğerler ortasını bulamadın sanırım çok kızrttın ya da çok erken çektin
günaydın dostlar
günaydın dostlar
bu arada unuttum yazmayı landfloves canım senin bu eşin seni kanser edecek heyecandan heralde seni öpmeden çıkmıştır geç kalma telaşından ama yine de unutulur mu hiç
bu arada ben dahil herkes benim için erkek hissediyo sadece burdan değil dışardan arkadaşlarım akrabalarım....niye ben erkeğe mi benziyorum acaba???
size bi kız çıkarırım görürsünüz
evet ben de diyecektim unuttum nerde takvim özdn yeğenimizi takip etmek hakkımız
bu arada unuttum yazmayı landfloves canım senin bu eşin seni kanser edecek heyecandan heralde seni öpmeden çıkmıştır geç kalma telaşından ama yine de unutulur mu hiç
bu arada ben dahil herkes benim için erkek hissediyo sadece burdan değil dışardan arkadaşlarım akrabalarım....niye ben erkeğe mi benziyorum acaba???
size bi kız çıkarırım görürsünüz
a aslında yaptım ama sonra beğenmedim çok küçük bişeye benzemiyordu sildim
h.sonu gördüm 5 haftalık yazıyodu kurufasulye gibi duruyodu ama olsun daha iyi işte
biraz daha büyüsün tipiyle dalga geçersiniz sonra
speedy yüzük falı diyolar ya ondan ben de yaptırdım kaç kere önce erkek sonra kız çıkıyo 2 çocuk görünüyo inşallah tutar
bu arada yengemlerin orda bi adam varmış yıldızname bakıyomuş aklıma takıldı ben de istiyorum ama uzak fırsat bulursam gidicem adam byü filan her türlü kötü şeyi bozuyomuş ve kesinlikle kendisi yapmıyomuş öyle şeyler sadece iyi şeyler yapıyomuş kötü şeyleri bozuyomuş
kız herkes yaptı kiminle dalga geçtik asıl sen kendin dalga geçersin
valla kızlar herkese tebrikleri için çok teşekkürler haftasonu telefondan girdiğim için alıntılamak zor oluyordu
ben biraz cahil şaşkın ve acemi bir anne adayıyım 40 gün kanamam olucağını dahi dün öğrendim o yüzden bana yardımcı olunda bebekcağıza hazırlanayım ,
ama ne kadar 3 günlük bir anne adayı olsamda çok güzel bu his dünyayı kurtaran adamı doğuracak gibiyim
herkes hamile olduğumu bilsin istiyorum
canım benim
pankart aç hemen valla bende böyle sizden duyunca heycanlanıyorum kendim olunca neler yaparım bilmiyorum
işyerindekilere söyledin misöylemediklerine herkese söyle bilsinler
çiğ et elleyince ne oluyo kız ne alaka
yok 3 ay olunca söyleyeceğim onlara söylemedim henüz ,
ama benim bu baktığım kapıdaki kediye söyledim çok şaşırdı hayvan
evet mandala benziyordu beğenmedim sildim
valla kızlar herkese tebrikleri için çok teşekkürler haftasonu telefondan girdiğim için alıntılamak zor oluyordu
ben biraz cahil şaşkın ve acemi bir anne adayıyım 40 gün kanamam olucağını dahi dün öğrendim o yüzden bana yardımcı olunda bebekcağıza hazırlanayım ,
ama ne kadar 3 günlük bir anne adayı olsamda çok güzel bu his dünyayı kurtaran adamı doğuracak gibiyim
herkes hamile olduğumu bilsin istiyorum
evet mandala benziyordu beğenmedim sildim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?