- Konu Sahibi landfloves
-
- #26.221
neden ? özel bir sebebi var mı ? gerçi nazar değmez en azındna
kediye kardeş geliyor
yok özel bir sebebi yok ne bilim biraz zaman geçsin dedim
toksoplazma diye bir enfeksiyon var canım, bu çiğ et(dokunsan bile), iyi yıkanmamış sebze ve kedinin dışkısından geçiyor.. Normal insanda hafif ateş yaparken, hamilelerde düşüğe sebep oluyor.. Hamilelikten önce yada hamileliğin başında bu testte yapılıyor, mesela ben önceden geçirmişim, vücudumda antikoru var, benim için tehlikeli değil ama geçirilmemişse çok dikkat etmemek gerek..
Simila; gözünaydın canım sizinkiler geliyormuş akşam..
Daphnem sınav sonuçların açıklanmış, ne güzel emeklerinin karşılığını aldın..
speedy canım, hamileliğin güzel günlerine geldim sanırım hafif yorgunluk var ama enerjim yavaş yavaş geri dönüyor
toksoplazma diye bir enfeksiyon var canım, bu çiğ et(dokunsan bile), iyi yıkanmamış sebze ve kedinin dışkısından geçiyor.. Normal insanda hafif ateş yaparken, hamilelerde düşüğe sebep oluyor.. Hamilelikten önce yada hamileliğin başında bu testte yapılıyor, mesela ben önceden geçirmişim, vücudumda antikoru var, benim için tehlikeli değil ama geçirilmemişse çok dikkat etmemek gerek..
Simila; gözünaydın canım sizinkiler geliyormuş akşam..
Daphnem sınav sonuçların açıklanmış, ne güzel emeklerinin karşılığını aldın..
speedy canım, hamileliğin güzel günlerine geldim sanırım hafif yorgunluk var ama enerjim yavaş yavaş geri dönüyor
inanmıyorum özdeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnnnnn
ahsennnnnnnnnnnnnnnnnnsen geçmişe bakmadan ben söyleyim cuma test yaptım çift çizgi sonra tıp merkezindede yaptırdım hamile olmuşum ben
günaydın kızlarrrr
speddyim canım sağolasın sormuşssun neredeyim diye..eşim geçen hafta ani kararla izne çıktı..1 hafta sürekli gezdik..sonrada 2-3 günlüğüne mdurnu tarafına kaplıcaya gittik..süpper bir hafta geçirdim eşimle başbaşa dolu dolu..
dün işe gidince çok tuhaf oldum..
canım tazminat teklifin kabul edilmiş çok sevindim inşallah maaş gününde geçer hesabına...
özdnnn canım çok sevindimmm hayırlı olsun..sağlıklı hayırlı bir evladın olur inşallah..baş ağrılarını da kökten söker atar
vafii canım oğluşun hayırlı olsunnnn
aydasu geçmiş olsn kuzum dikkat et umarım iyileşmişsindir..
zahterrr canım işin hayırlı olsunn çok sevindimmm gerçekten..sıkıntılı günlerr bir daha hiç uğrmasın yuvanıza..
keşke girseydim diyorum şimdi bende canım ben başörtü problemi nedeniyle girmemiştim..ama nasip işte ötesi yok..
günaydın kızlarrrr
speddyim canım sağolasın sormuşssun neredeyim diye..eşim geçen hafta ani kararla izne çıktı..1 hafta sürekli gezdik..sonrada 2-3 günlüğüne mdurnu tarafına kaplıcaya gittik..süpper bir hafta geçirdim eşimle başbaşa dolu dolu..
dün işe gidince çok tuhaf oldum..
canım tazminat teklifin kabul edilmiş çok sevindim inşallah maaş gününde geçer hesabına...
özdnnn canım çok sevindimmm hayırlı olsun..sağlıklı hayırlı bir evladın olur inşallah..baş ağrılarını da kökten söker atar
vafii canım oğluşun hayırlı olsunnnn
aydasu geçmiş olsn kuzum dikkat et umarım iyileşmişsindir..
zahterrr canım işin hayırlı olsunn çok sevindimmm gerçekten..sıkıntılı günlerr bir daha hiç uğrmasın yuvanıza..
keşke girseydim diyorum şimdi bende canım ben başörtü problemi nedeniyle girmemiştim..ama nasip işte ötesi yok..
haydi daphne haydi daphne haydiii
tam zamanı tam zamanı şimdiiiii
oy bıtırdım sonunda dusuk cenelıler sızı
landfloves canım yerden goge kadar haklısın canım, ah su erkekler neden bızım ruhumuzdan anlamazlar kı...
Surundur kız azcık dıcem ama onu da anlamıyorlar kı dedıgın gıbı fırsat olarak goruyorlar...
Dun kutuları karıstırırken esımın bana yazdıgı ılk mektubu buldum tam 10 yıl oncegetırdım koydum yanına, bu ne dedı, dedım sen ne romantıkmıssın bak neler yazmıssın, dur ben onları yakayım da eskıden romantıkmıs benım kocam sımdı deme dedı, yemınlen boguverıyordum...
Bı keresınde sultan sulümanhurreme sıır okuyordu sınırım bozuldu ulen sen de bana sıır okusana dedım
yas otusbes yolun yarısı dıye baslamaz mı
bızımkılerın romantıklıgı bu kadar ıste
ama sımdılerde bıraz gelıstırdı kendını suluman hurreme sıır okurken altta da yazıyor ya kafamı cevırıyor sesını kısıyor alt yazıyı okuyor bana
al sana romantıklık
özden sen benı oldurcen, kızım ne komıksın ya her yazdıgı olay olur mu ınsanın
cocuga mandal demıs delı, sen baksana benım takvıme akrobosı yapıyor kızım, esıme gosterdm hadıı be manyak mı bunlar o nasıl resım dıyor
yaaa melis gelsede hamile olduğumu öğrense baya istiyordu benimde hamile olmamı al işte oldum melis sen yoksun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?