- 20 Nisan 2008
- 4.464
- 459
- 698
- Konu Sahibi landfloves
-
- #26.241
evet ya senin bebişte çamaşır makinasına girmiş gibi
haydi daphne haydi daphne haydiii
tam zamanı tam zamanı şimdiiiii
daphne o bebek buraya gelecek o kadar
Ay geldim nasıl büyük bri heyanla hemde bana özden diyorki whatsupta gel topic te olay var anam noluyoruz dedim açtım alla alla noldu ya dedim panik oldum bi baktım özdenn hamilelik takvimi şoka girdim
Böyle bir sevinç yok herhalde hemen serkanı arayıp özden hamile diyesimg eldi ama dicek bu amilelik iyice coşturdu bu karıyı
Şu anda hayallerdeyyim özdenin kızı olucak fındık totolu anasıyla laf yarışında özden kılıklı çok sevindirik oldum ben
İnanılmaz hemde
İlkeri şu anda düşünemiyorum
ilker dün portakal soydurdu yedirdi bana bunalıma girdi ne yapıcam diye şimdi bu kadınla ne yapıcam diye kara kara düşünüyordur
ben anasıyla baş edemedim bebeği ile ne yapacağım diyordur
valla o istedi en cok allah biliyor baba olmak kolay değil similla ile spedy saolsun beni çok bilinçlendirdiler hamilelik ve sonra için
terem ne guzel gezmıssınız sefanız olsun...
smılla annenler gelıyormus hadı gozun aydın kuzum Allah hacca da gıtmeyı nasıp etsın ınsallah
Kızım senin pabucun dama atıldı artıkilker dün portakal soydurdu yedirdi bana bunalıma girdi ne yapıcam diye şimdi bu kadınla ne yapıcam diye kara kara düşünüyordur
ben anasıyla baş edemedim bebeği ile ne yapacağım diyordur
valla o istedi en cok allah biliyor baba olmak kolay değil similla ile spedy saolsun beni çok bilinçlendirdiler hamilelik ve sonra için
Aydasu öncelikle maşşallah sana ne incceiknhatunsun öyle
Artık kızçende ben burdayım anneeeee diyor
Kızım senin pabucun dama atıldı artık
Adamada fazla çektirme he
Şimdi ne zaman doğucak bizim fındık totolu
Çin baba ne kehanettte bulunyor
evet canım çok iyi geldi ikimize..ama ben kaplıcalarda çok gevşedim galiba dünden beri kalkamıyorum ve ykuya doyamıyorum..
göbişin maşallah kuzum ne derli toplu elif hanım giderek büyüyor maşallah size
similla canım gözü aydın annenler geliyormuş..Allah kabul etsin ibadetlerini..
merhaba hanımlaaar ben geldim.. annemgildeyim hala, zaten eşim sabah inmiş direk işe gitmiş, ama akşamda burda kalmayı düşünüyorum bakalım akşam eve gittiğinde beni göremeyince napacak.. zaten anahtarınıda almamıştı eve giremeyecek
aydasucum maşallah belli oluyor iyice karnın..
benim eşimde sultan süleyman hürreme şiir okurken hemen değiştiriyor kanalı, şimdi kavgaya gerek yok diyor..
adamı sokakta bırakacak
arayıp mı dedı sana ındım dıye nerden aldın sen haberını?
buyuduk kuzum ıyıce, Rabbım sıze de nasıp etsın...
Esınınkı de bı taktık, ne fenalar ya :2:
Ozamn muhtemelen özden senin fındık totou ekim sonu doğar
Çim takviminde ne çıkyır demek istedim
Ben hala geçmişi okuom
Aydasu fıstık gibisin valla
Ben dün ilk defa off ben kilo almışım dedim serkanda aaa cddimisin diyor
Hemen ışığı kapayasım geldi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?