Eylül dostluğumuza burada devam (:

herkese selam kızlar doğuma az kaldı geri sayımlardayım ama hiç birşey göründüğü gibi değil.allahtan hayırlısını istemek gerek.benim bebeğim biraz tombişo yüzden normal doğum olamayabilirsin demişti doktorum.şimdi ankarada devlet hastanesine gidiyorum kimse ne çatıma bakytı ne bişi yaptı ne olacağım belli değil,özele gittim daha zamanı var çatıya bakılır sonra dedi.ancak geçen hafta doktora gitttim devlete doktor bebeğin sağlıklı dedi sonrasındada sen dedi baya kilo almışsın zaten kiloluda hamile kalmışsın dedi,senin doğumun böyle giderse çok zor dedi,24 saat doğum sancısı çeker öyle doğurursun dedi,doğuma 3 hafta kala hiç tanımadığım bir doktor moralmen beni çökertti perhiz yap ve bol bol yürü yoksa doğuramazsın dedi.yarında hastaneye gidecem inşallah aynı doktor yoktur. sesimide çıkaramıyorum birde doğuma girerse canıma okur diye sessiz kalıyorum.yani çaresiz beklemedeyim

Capanum hosgeldin
Doktoru takma .nasil laf o doguramazsin falan taabiki doguracaksin en hayirli sekilde arada ses ver habersiz birakma bizi

Capanum hosgeldin
Doktoru takma .nasil laf o doguramazsin falan taabiki doguracaksin en hayirli sekilde arada ses ver habersiz birakma bizi

ya işte gıcık adam sinir etti beni umarım yarında o olmaz ama bu sefer ağzının payını verecem gerekirse her yerımı yırtar yinede doğururum diyecem

Canım ya herşeyin hayırlısı doktor seni huzursuz ediyorsa başka doktor iste hiç uğraşma koca hastane tek doktor olmaz

Canım ya herşeyin hayırlısı doktor seni huzursuz ediyorsa başka doktor iste hiç uğraşma koca hastane tek doktor olmaz

doğru söylüyorsun canım ama 36 hafta ve üzeri için başka bir birime gidiyorsun ordada bu doktor vardı yarın yine bunun olma ihtimli yüksekmiş bu birimde görevli doktormuş.hayırlısı bakalım yarın görecem hanyayı konyayı

Günaydın hatunlar dün sohbet muhabbet iki kahve bir bira derken gece uyuyamadım gelmedi uyku bir türlü şimdilik iyiyim ama umarım ilerleyen saatlerde böyle olmam bugün nasıl davranacağız diye anlatacaklarmis :)

Günaydın ;

dün öylşe çok üşüdüm ki kazak 2 hırka 1 mont ile çalıştım. vucudum titriyordu :2:
akşam anneme gittim 39 derece olmuş ateşim ıhlamur portakal suyu derken 10 da bir yattım sabah kalktım
şuanda tüm vucudum ağryıyor başımı tutamıyorum. müdür yarın yurtdışına gidecek mecburen gelmek zorunda kaldım

günaydın bayanlar
speddy geçmiş olsun canım içimden bir ses senin hamile olduğunu söylüyor oyüzden dikkatet kendine

günaydın kızlar

caponum inş.en hayırlısı olur senin için hbr bekliyoruz bizi merakta bırakma
speedy geçmiş olsun dikkat et en azından izin al eve git dinlen

günaydın bayanlar
speddy geçmiş olsun canım içimden bir ses senin hamile olduğunu söylüyor oyüzden dikkatet kendine

sağol canım. dün mecburen ilaç içtim öyle bişey varsa inşallah olumsuz etkisi olmaz. Daha ilk deneme tutmaz diye düşündüm :26:

günaydın kızlar

caponum inş.en hayırlısı olur senin için hbr bekliyoruz bizi merakta bırakma
speedy geçmiş olsun dikkat et en azından izin al eve git dinlen

bugün biraz zor bizim müdür bu konularda rahatsız yarın yok nasılsa akşamda böyle olursam alırım dr gider rapor alırım :26:

Günaydın kızlar,
Capon inşallah kolay bir doğum gerçekleştirirsin. Zahter bebeğide ciddi ciddi düşünmeye başladın sanırım Hadi hayırlısı bakalım.
Akşam eşimle halimizi görseniz gülmekten ölürdünüz. Banyodan çıktım. Saçımı eşim hem tarar hem kurutur banyodan sonra. Bu sefer fırçayı alıp eline fön çekmeye kalktı Aslında fenada sayılmazdı fön konusunda Keşke istatistikçi olacağına kuaför olsaymışsın diye dalga geçip durdum. Bu arada biz diyete başlamaya karar verdik yine Neyse akşam ton balıklı salatalarımızı yapıp yedik. Saat 10 gibi kardeşim geldi annemler kömbe yapmışlar. Fırından yeni çıkmıştı. Çayda vardı. Oturduk 3 er dilim yedik. Bu gün başlayacağız inşallah

Gunaydinlar.tum gece uyandim durdum.burnum bi tikaniyo bi akiyo.pecete tiktim oyle yattim..ilacta icmiyorum.su regl gelecekse gelsin Artik yaw.dun minnak bir kan vardi.geliyor heralde

daphnecim sen ne diye diyet yapıcaksın allasenn incecik hatunsun

aynen daphne inceciksin yakında kopacaksın

biliyo musun sizi bize benzetiyorum kocanın bazı davranışlarını seninle ilgilenme şeklini anlattığın kadarıyla tabi sadece isimlerimiz değil yani benzerliklerimiz

Bende benzetiyorum sizi.kocalarinizin yapisi bile benziyor hafif toplular :)

günaydın kızlar bugün erkenciyim ama yatsam anında uyurum valla
anneciğimle kardeşim gelecekler bugün ne yapsam diye dolanıyorum kızlar pratik tatlı tarifiniz var mı?

sen nerene diyet yapıyorsun ye gitsin zaten zayıfsın

Gunaydinlar.tum gece uyandim durdum.burnum bi tikaniyo bi akiyo.pecete tiktim oyle yattim..ilacta icmiyorum.su regl gelecekse gelsin Artik yaw.dun minnak bir kan vardi.geliyor heralde

boşa bekleme gelmeyecek

günaydın kızlar bugün erkenciyim ama yatsam anında uyurum valla
anneciğimle kardeşim gelecekler bugün ne yapsam diye dolanıyorum kızlar pratik tatlı tarifiniz var mı?

etimekli tavuk gögsü yapabilirsin yada sade tavuk gögsü üzerine çikolata sos fındık fıstık hindistan cevizi ne varsa dökersin

En pratik tatli hazir tatli :) hazir toz karisimlari
kilere baktım sadece çikolata sos ve tiramisu yap harcım var..tiramisu harcını alıp denememiştim..kedidili alıp denesem mi acaba..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…