- 19 Ekim 2009
- 1.431
- 5
- 156
- 41
- Konu Sahibi landfloves
-
- #26.601
Capanum hosgeldin
Doktoru takma .nasil laf o doguramazsin falan taabiki doguracaksin en hayirli sekilde arada ses ver habersiz birakma bizi
Canım ya herşeyin hayırlısı doktor seni huzursuz ediyorsa başka doktor iste hiç uğraşma koca hastane tek doktor olmaz
günaydın bayanlar
speddy geçmiş olsun canım içimden bir ses senin hamile olduğunu söylüyoroyüzden dikkatet kendine
günaydın kızlar
caponum inş.en hayırlısı olur senin için hbr bekliyoruz bizi merakta bırakma
speedy geçmiş olsun dikkat et en azından izin al eve git dinlen
Günaydın kızlar,
Capon inşallah kolay bir doğum gerçekleştirirsin. Zahter bebeğide ciddi ciddi düşünmeye başladın sanırımHadi hayırlısı bakalım.
Akşam eşimle halimizi görseniz gülmekten ölürdünüz. Banyodan çıktım. Saçımı eşim hem tarar hem kurutur banyodan sonra. Bu sefer fırçayı alıp eline fön çekmeye kalktıAslında fenada sayılmazdı fön konusunda Keşke istatistikçi olacağına kuaför olsaymışsın diye dalga geçip durdum. Bu arada biz diyete başlamaya karar verdik yine Neyse akşam ton balıklı salatalarımızı yapıp yedik. Saat 10 gibi kardeşim geldi annemler kömbe yapmışlar. Fırından yeni çıkmıştı. Çayda vardı. Oturduk 3 er dilim yedik. Bu gün başlayacağız inşallah
aynen daphne inceciksin yakında kopacaksın
biliyo musun sizi bize benzetiyorum kocanın bazı davranışlarını seninle ilgilenme şeklini anlattığın kadarıyla tabi sadece isimlerimiz değil yani benzerliklerimiz
günaydın kızlar bugün erkenciyim ama yatsam anında uyurum valla
anneciğimle kardeşim gelecekler bugün ne yapsam diye dolanıyorum kızlar pratik tatlı tarifiniz var mı?
Günaydın kızlar,
Capon inşallah kolay bir doğum gerçekleştirirsin. Zahter bebeğide ciddi ciddi düşünmeye başladın sanırımHadi hayırlısı bakalım.
Akşam eşimle halimizi görseniz gülmekten ölürdünüz. Banyodan çıktım. Saçımı eşim hem tarar hem kurutur banyodan sonra. Bu sefer fırçayı alıp eline fön çekmeye kalktıAslında fenada sayılmazdı fön konusunda Keşke istatistikçi olacağına kuaför olsaymışsın diye dalga geçip durdum. Bu arada biz diyete başlamaya karar verdik yine Neyse akşam ton balıklı salatalarımızı yapıp yedik. Saat 10 gibi kardeşim geldi annemler kömbe yapmışlar. Fırından yeni çıkmıştı. Çayda vardı. Oturduk 3 er dilim yedik. Bu gün başlayacağız inşallah
Gunaydinlar.tum gece uyandim durdum.burnum bi tikaniyo bi akiyo.pecete tiktim oyle yattim..ilacta icmiyorum.su regl gelecekse gelsin Artik yaw.dun minnak bir kan vardi.geliyor heralde
etimekli tavuk gögsü yapabilirsin yada sade tavuk gögsü üzerine çikolata sos fındık fıstık hindistan cevizi ne varsa dökersingünaydın kızlar bugün erkenciyim ama yatsam anında uyurum valla
anneciğimle kardeşim gelecekler bugün ne yapsam diye dolanıyorum kızlar pratik tatlı tarifiniz var mı?
kilere baktım sadece çikolata sos ve tiramisu yap harcım var..tiramisu harcını alıp denememiştim..kedidili alıp denesem mi acaba..En pratik tatli hazir tatli :) hazir toz karisimlari
sen nerene diyet yapıyorsun ye gitsin zaten zayıfsın
boşa bekleme gelmeyecek
etimekli tavuk gögsü yapabilirsin yada sade tavuk gögsü üzerine çikolata sos fındık fıstık hindistan cevizi ne varsa dökersin[/QUOTEolabiir bu da mantıklı bunu da yaparım bide tuzlu kek yaparım tamam oldu işte..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?