Eylül dostluğumuza burada devam (:

günaydın kızlar

kendi kendime nazar değdirdim hiçbişeyim yok diye

sabah yataktan kalkamadım kollarımı bile oynatamadım bir hamle kalktım ama bu seferde mide bulantısından mafoldum arabanın içinde şimdide sağ taraf kasıklarım fena ağrıyor sanırım hamilelik şimdi başladı bende

Evet canım bebiş kendini hissettirmeye bugünden itiberen başlamış artık

dün diyordum ki ne varmış hamilelikte hiçbişeyim yok derken sabah berbattım dün 10 tane doğururum diyordum

işte böyle konuştuğunu duyunca bebiş kıskanmış benden başka bebk düşünme diye hissettirmiş kendini ufaktan daha fazlası olmaz umarım ama bukadarı da olacak artık annesi

geçmiş olsun canım kraker tarzı şeyler iyi geliyormuş bulantılara

işte böyle konuştuğunu duyunca bebiş kıskanmış benden başka bebk düşünme diye hissettirmiş kendini ufaktan daha fazlası olmaz umarım ama bukadarı da olacak artık annesi

anası gibi kıskanç o zaman bu yavrucak

eşim sabah diyor ki çok korkuyorum bu hamilelik sürecinden dünde baya eziyet ettim adama maç izlerken bacağımı uzattım tv görmesin diye indir dedi bebek böle istiyor dedim garibim öle maçı izlemeye calıştı bir süre

Son düzenleme:
Gunaydinlar.tum gece uyandim durdum.burnum bi tikaniyo bi akiyo.pecete tiktim oyle yattim..ilacta icmiyorum.su regl gelecekse gelsin Artik yaw.dun minnak bir kan vardi.geliyor heralde

Kendine dikkat et canım. Sıcak suyun içine biraz sencefil, limon ve bal koy. Bir iki dakika bekletip iç. İyi gelir.

daphnecim sen ne diye diyet yapıcaksın allasenn incecik hatunsun

Ben diyet yapmayacağım. Onunla diyet yemekleri yiyeceğim tabi yanında ekmek yemem lazım yoksa doymam mümkün değil Ne yapayım başka türlü devam edemiyor diyete. Ona eşlik etmem lazım akşamları

Bende benzetiyorum sizi.kocalarinizin yapisi bile benziyor hafif toplular :)

Bende çok benzetiyorum evliliklerimizi ve eşlerimizin karakterini. Allah ağzımızın tadını bozmasın. Amin

çizi aldım oda koyun gibi kokuyor cubuk kraker almam lazım sanırım

ben gidip bir kahvaltı yapayım cocuğa eziyet etmeyim daha fazla

peynirli çizi evet çok pis kokuyor :18: ay midem bulandı heeee

eve çuubuk kraker stokla yada leblebi en güzeli ikisinden birisi yatağın başında olsun

folik asite devam dimi süt ve süt ürünleri yeme 1 saat önce içtiysen

zavallı adam ya

Anne olmak kolay mı öyle, Yattığın yerden rahat rahat hamile olayım oh mis gibi. Öyle çocuğu rahmetli anneannemde doğurur

Özden vallahi korkulur senden

peynirli çizi aynen ben de sevmem bildiğin ayak kokuyoooooooo

ayy çok kötü sinirim zıpladı, bizim burası açık ofis, geçmişe bakıyordum bende, bir salak sessizce arkama gelmiş ne yazıyor burası neresi diye okuyor, salakça soruyor Allahım ya samimiyetim yok iş konusunda bile muhattap olmuyoruz, bide korktum birden yemin ediyorum kalbim ağzımda atıyor, saygısızlık bu ya

terbiyesiz haddini bildirseydin

Canım geçmiş olsun, dinlenmeden geçmez ki bu meret umarım fırsatını bulur öğleden sonra kaçarsın..

Canım geçmiş olsun, dinlenmeden geçmez ki bu meret umarım fırsatını bulur öğleden sonra kaçarsın..

:18: umudum yarındandı müdür gitmiyormuş. mecbur çalışacağım inşallah bir an önce geçer. cumartesi de çalışıyorum üstüste geldi hep

--------------------

çalışma arkadaşında tam bir densiz yani .. bizimkilerde bazen görüyor. ama yorum yapmadan geçerler

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…