- Konu Sahibi landfloves
-
- #26.621
günaydın kızlar
kendi kendime nazar değdirdim hiçbişeyim yok diye
sabah yataktan kalkamadım kollarımı bile oynatamadım bir hamle kalktım ama bu seferde mide bulantısından mafoldum arabanın içinde şimdide sağ taraf kasıklarım fena ağrıyor sanırım hamilelik şimdi başladı bende
Evet canım bebiş kendini hissettirmeye bugünden itiberen başlamış artık
dün diyordum ki ne varmış hamilelikte hiçbişeyim yok derken sabah berbattım dün 10 tane doğururum diyordum
günaydın kızlar
sabah yataktan kalkamadım kollarımı bile oynatamadım bir hamle kalktım ama bu seferde mide bulantısından mafoldum arabanın içinde şimdide sağ taraf kasıklarım fena ağrıyor sanırım hamilelik şimdi başladı bende
geçmiş olsun canım kraker tarzı şeyler iyi geliyormuş bulantılara
işte böyle konuştuğunu duyunca bebiş kıskanmış benden başka bebk düşünme diye hissettirmiş kendini ufaktandaha fazlası olmaz umarım ama bukadarı da olacak artık annesi
Gunaydinlar.tum gece uyandim durdum.burnum bi tikaniyo bi akiyo.pecete tiktim oyle yattim..ilacta icmiyorum.su regl gelecekse gelsin Artik yaw.dun minnak bir kan vardi.geliyor heralde
daphnecim sen ne diye diyet yapıcaksın allasenn incecik hatunsun
aynen daphne inceciksin yakında kopacaksın
biliyo musun sizi bize benzetiyorum kocanın bazı davranışlarını seninle ilgilenme şeklini anlattığın kadarıyla tabi sadece isimlerimiz değil yani benzerliklerimiz
Bende benzetiyorum sizi.kocalarinizin yapisi bile benziyor hafif toplular :)
çizi aldım oda koyun gibi kokuyor cubuk kraker almam lazım sanırım
ben gidip bir kahvaltı yapayım cocuğa eziyet etmeyim daha fazla
anası gibi kıskanç o zaman bu yavrucak
eşim sabah diyor ki çok korkuyorum bu hamilelik sürecinden dünde baya eziyet ettim adama maç izlerken bacağımı uzattım tv görmesin diye indir dedi bebek böle istiyor dedim garibim öle maçı izlemeye calıştı bir süre
günaydın kızlar
anası gibi kıskanç o zaman bu yavrucak
eşim sabah diyor ki çok korkuyorum bu hamilelik sürecinden dünde baya eziyet ettim adama maç izlerken bacağımı uzattım tv görmesin diye indir dedi bebek böle istiyor dedim garibim öle maçı izlemeye calıştı bir süre
ayy çok kötü sinirim zıpladı, bizim burası açık ofis, geçmişe bakıyordum bende, bir salak sessizce arkama gelmiş ne yazıyor burası neresi diye okuyor, salakça soruyor Allahım ya samimiyetim yok iş konusunda bile muhattap olmuyoruz, bide korktum birden yemin ediyorum kalbim ağzımda atıyor, saygısızlık bu ya
terbiyesiz haddini bildirseydin
Günaydın ;
dün öylşe çok üşüdüm ki kazak 2 hırka 1 mont ile çalıştım. vucudum titriyordu :2:
akşam anneme gittim 39 derece olmuş ateşim ıhlamur portakal suyu derken 10 da bir yattım sabah kalktım
şuanda tüm vucudum ağryıyorbaşımı tutamıyorum. müdür yarın yurtdışına gidecek mecburen gelmek zorunda kaldım
Ben çok sinirlenince durduramıyorum kendimi, söylendim zaten.. Senin bu yaptığın terbiyesizlik diyorum, haklısın diyor pişkin
Canım geçmiş olsun, dinlenmeden geçmez ki bu meret umarım fırsatını bulur öğleden sonra kaçarsın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?