Eylül dostluğumuza burada devam (:

Bizim ofistede var o modelden. Artık yanıma yaklaşınca indiriyorum pencereyi bir şey mi vardı diyorum. Anlıyor zaten.

Özdencim o kasıktaki batmalar bende de oluyordu, sanırım rahimdeki değişimden kaynaklanıyor.. Benim doğru dürüst bulantım olmadı, ama dediğin gibi birden kalkınca nevrim dönüyordu, şimcik yataktan kalkmadan 1-2 dk. oturup öyle kalkıyorum, midemi kötü hissedersem eşimden çubuk kraker istiyordum o midemi bastırıyordu.. Umarım seninde bulantıların başlamaz, çalışırken zor olur yoksa..

müdür bugün gitmiyorsa, öğleden sonrası için izin alamazmısın bişey isterse yarın yapasın..

erkek, bildiğim kadarıyla kimse sevmiyorum bunu, böyle ergen davranışları herkesi rahatsız ediyor tabi..

biim ofistede var o tipten 37 yasında koca adam ofiste halay cekiyor salak salak konusuyor gereksizce

birde o onun üstüyüm hiç takmıyor beni

biim ofistede var o tipten 37 yasında koca adam ofiste halay cekiyor salak salak konusuyor gereksizce

birde o onun üstüyüm hiç takmıyor beni

Allahım akıl fikir versin, sende patrona davranışlarını doğru bulmadığını söylersen belki onların uyarılarından sonra davranışları değişir, senin uyarılarını dikkate alır artık..

Çünkü bu tipler kadınların üstü olmasını hazmedemezler..

özdnim sen şeker yumuşak yüzlüsün ondan sert davranman gerek demek ki

Anladım canım, en azından çok yorma kendini akşam dinlenirsen toparlasın..

inşallah canım akşam gidiyim hemen yatıcam yine zaten kayınvalidem taşınıyor ama hiç oraya bile gidecek halim yok oda hasta benim annemde böyle salgın var galiba sizde dikkat edin kendinize

bişey soracağım size internetten hamilelik belirtilerine baktım sık sık idrara çıkma ve vucut ısısı artması ( ateş ) diyor kafam karıştı hasta olduğum için mi böyleyim yoksa bu bir işaret mi ? Adetime daha 9 gün var :26:

Günaydın hanımlaaarr
Bugün kıyafetlerimi toplayıp diğer tarafa gidicez kvalidemlerde varmışlar
Bzde dün akşam 9 bçkta uyuduk 1 saat önce kalktım

Vafi uyuz oldum o adama haddini bilmez

Speedy geçmiş olsun cnm dkkt et kendine

Özdeen başladı sanırım belirtiler haydi kazan mübarek olsun çbuk kraker yeni kankan kocanada yazık adam ben dopuraydım daha iyşdi dcek
Bu arada pınarın ameliytı bgn dü dimi ?

Tatlım benim en büyük farklı belirtim
Sol bacağımda kasığımda uyuşma kramp oluyordu ama adetimden 3 4 gün önceydi, hatta szle konşrken kalkıp arada dolanıyordum geçsin diye
Senin 9 gün var çok dikkatliysen anca farklılık anlyblrsin yoksa çok zor

meliscim günaydın

bugün değil tatlım ameliyatı bugün sabah hastaneye yatırdık 10 gün kadar yatacak sonra ameliyat tümör ameliyatında hemen almıyorlar ameliyata

sabah onu hastaneye yatırmaya gitti yattığı kat sadece beyin cerrahisi olacak hastalar allah herkesin yardımıcısı olsun o kadar çok tümör hastası var ki

bana hala 1 kez deneme ile olmaz gibi geliyor içimden test yapmak falanda gelmiyor
bende ama bende çok eskiden kalma kasık sıkıntım var yani arada parmaklarım uyuşur kasığımda çekilme falan olur. onun için bu belirtilerle anlamam zor sürekli yaşadığım bişeyçünkü

Allah kolaylık versin şifa versin biran önce tüm hastalar sağlıklarına kavuşur
Pınarda tanımıyorum ama azimli kızdır onun morali hep yeride olsun inşallah çok güzel geçicek amelşyatı biran önce atlatıcak
Dün akşamdan beri aklımda meraklanmıştım bende ne oldu diye
Aman çok çok iyi olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…