- Konu Sahibi landfloves
-
- #26.641
ayy çok kötü sinirim zıpladı, bizim burası açık ofis, geçmişe bakıyordum bende, bir salak sessizce arkama gelmiş ne yazıyor burası neresi diye okuyor, salakça soruyor Allahım ya samimiyetim yok iş konusunda bile muhattap olmuyoruz, bide korktum birden yemin ediyorum kalbim ağzımda atıyor, saygısızlık bu ya
günaydın kızlar
kendi kendime nazar değdirdim hiçbişeyim yok diye
sabah yataktan kalkamadım kollarımı bile oynatamadım bir hamle kalktım ama bu seferde mide bulantısından mafoldum arabanın içinde şimdide sağ taraf kasıklarım fena ağrıyor sanırım hamilelik şimdi başladı bende
erkek mi kız mı bunu yapan
:18: umudum yarındandı müdür gitmiyormuş. mecbur çalışacağıminşallah bir an önce geçer. cumartesi de çalışıyorum üstüste geldi hep
--------------------
çalışma arkadaşında tam bir densiz yani .. bizimkilerde bazen görüyor. ama yorum yapmadan geçerler
erkek, bildiğim kadarıyla kimse sevmiyorum bunu, böyle ergen davranışları herkesi rahatsız ediyor tabi..
Bizim ofistede var o modelden. Artık yanıma yaklaşınca indiriyorum pencereyi bir şey mi vardı diyorum. Anlıyor zaten.
müdür bugün gitmiyorsa, öğleden sonrası için izin alamazmısın bişey isterse yarın yapasın..
biim ofistede var o tipten 37 yasında koca adam ofiste halay cekiyor salak salak konusuyor gereksizce
birde o onun üstüyüm hiç takmıyor beni
Oda tam manyakmış. Bu yeni aldığınız personelden mi? Çek kulaklarını
biim ofistede var o tipten 37 yasında koca adam ofiste halay cekiyor salak salak konusuyor gereksizce
birde o onun üstüyüm hiç takmıyor beni
yok be canım 6 da çıkıyorum diye 6 da çıkarsan bu işler nasıl bitecek diyen bir adamdüşün artık
Anladım canım, en azından çok yorma kendini akşam dinlenirsen toparlasın..
inşallah canım akşam gidiyim hemen yatıcam yine zatenkayınvalidem taşınıyor ama hiç oraya bile gidecek halim yok oda hasta benim annemde böyle salgın var galiba sizde dikkat edin kendinize
bişey soracağım size internetten hamilelik belirtilerine baktım sık sık idrara çıkma ve vucut ısısı artması ( ateş ) diyor kafam karıştı hasta olduğum için mi böyleyim yoksa bu bir işaret mi ? Adetime daha 9 gün var :26:
Günaydın hanımlaaarr
Bugün kıyafetlerimi toplayıp diğer tarafa gidicez kvalidemlerde varmışlar
Bzde dün akşam 9 bçkta uyuduk 1 saat önce kalktım
Vafi uyuz oldum o adama haddini bilmez
Speedy geçmiş olsun cnm dkkt et kendine
Özdeen başladı sanırım belirtiler haydi kazan mübarek olsun çbuk kraker yeni kankankocanada yazık adam ben dopuraydım daha iyşdi dcek
Bu arada pınarın ameliytı bgn dü dimi ?
özdnim sen şeker yumuşak yüzlüsün ondan sert davranman gerek demek ki
Tatlım benim en büyük farklı belirtim
Sol bacağımda kasığımda uyuşma kramp oluyordu ama adetimden 3 4 gün önceydi, hatta szle konşrken kalkıp arada dolanıyordum geçsin diye
Senin 9 gün var çok dikkatliysen anca farklılık anlyblrsin yoksa çok zor
meliscim günaydın
bugün değil tatlım ameliyatı bugün sabah hastaneye yatırdık 10 gün kadar yatacak sonra ameliyat tümör ameliyatında hemen almıyorlar ameliyata
sabah onu hastaneye yatırmaya gitti yattığı kat sadece beyin cerrahisi olacak hastalar allah herkesin yardımıcısı olsun o kadar çok tümör hastası var ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?