Eylül dostluğumuza burada devam (:

Bende kasıklarımda batma, hafif bulantı oldu melisin dediğin gibi çok dikkat edersen anlıyorsun, onuda adet günümde ve sonrası günlerde hissettim.. Çok bilmemekle ateşle ilgili bende 1-2 şey okumuştum..Sık idrara çıkma ilk 3 ay ve son aylarda oluyor ama 2-3 haftalık olduğunda olurmu bilemedim.. tabi hamilelik belirtileri herkeste değişiyor, sen her ihtimale karşı dikkat et kendine canım..

uyu valla canım sonrası için uyuyamıycaz nasılsa

Birde ne tarafına uyuyorsun, benim şu sıralar uykuya dalma sorunum varda :44:

başka belirtilerden anlayacağım artık. adet günüme daha var eğer olmazsam ona göre test yaparım başlayalı 2 hafta olmuş zaten

Ohhh herkescikler burda

Bnmde toplanmam gerekiyor hemde bebişe aldıklarımın listesini çıkarmam gerek özellikle body lerin
Öncekileri unuttum bari fazladan şeyler almıyım

Gunaydin kizlar. Belki konusulmustur daha once ama bebeklerinizin cocuklarinizin isimlerini merak ettim ben :))

müge anlıyı izliyorum

bir kadın var deli etti beni kocası kaybolmuş herşeyi inkar ediyor mutlaka bu kadın öldürdü

müge anlıyı izliyorum

bir kadın var deli etti beni kocası kaybolmuş herşeyi inkar ediyor mutlaka bu kadın öldürdü

Ahaha bnde onu izliyorum

Kızlar dün bnde eşime uyuz oldum daha doğrusu kendi kendime oldu
Bnmki bu aralar hep bi surat halinde çok sevmsz sanki o hamile ve binbir nazlarda paşam, hala oynaşalım cilveleşelim havasnda
Bn ise ilgi istyrum bi neyin var bgn nasılsın desin ama nerdee
Dün akşamda yattım yatağa braz sırtımı ovarmsn çok ağrıyor artık dayanamıyorum dedim
Bizimki tek elinde telefonu bakmadan öyle bir kaç ovdu yetermi dedi
İyi tamam dedim sonra döndü kıçını uyudu
Bana tabi kriz geldi ağla ağla sanki dövmüşler sinirim zıpladı boğasın geldi
O hala kıçı dönük
Konşmuyorum artık onla istediği suratı yapsın
Bakmıcam yüzüne anlasın braz o mu hamile ben mi
Bu adam yüzünden erken doğururum ben

Son düzenleme:
Merhabalarr
ozdn bende onu izliyorum gicik oldum kadina. Adamla bir olup oldurduler kesin

Bu arada dun oglum geceye kadar sadece yarim saat uyudu cok huzursuzdu mahvolduk 1 e kadar ugrastik en son emerken uyuyakaldi. İns bugun duzene girerde azcik dinlenirim

Çok yorgun demek ki. Ah bu hamilelik biz bir kere onlar 9 ay boyunca her gün doğuruyorlar sayemizde Akşama affettirir kenidini.

Yerim onun totosunu ağlaya zırlaya büyücek annesi azcık sabret
Bak yazda geliyor ana oğul gEziceksiniz bol bol

Çok yorgun demek ki. Ah bu hamilelik biz bir kere onlar 9 ay boyunca her gün doğuruyorlar sayemizde Akşama affettirir kenidini.

Yok canım ben öyle pek naz niyaz yapmam söylersem demekki kötüyümdür
Ama bizimki sanki o doğurucak ya binbir tripler
Ben aşerceğime ilk aylar o aşerip akşam saat 10 da bana pasta yaptrmıştı:26:
Almasın Gönlümüde zaten küs olduğumun farkındada değil
Onun işi gücü ohh spor yapalım tey tey tey
İstemiyorum

Melis hamilelik donemimdeki buhranlarimi hatirladim. Ben de nelere alinir aglardim simdiyse alinmaya waktim bile yok. Hatta artik esim triplere giriyo. Cok da hos oluyo

bugün sıkı kahvaltı yaptım sucuklu yumurta filan yaptık burda şimdi öğlen yemeği geldi ama hiç aç değilim şaşırtıcı

Bak sana bir şey söyleyeyim mi muhtemelen benim eşimde benden çok aşerecek. Onlar bahane arıyor işte. Mutlaka çok yorgundur.İşle ilgili bir şey vardır kafasını kurcalayan. Yoksa hangi düzgün erkek hamile karısını üzmek isterki bile isteye.

müge anlıya dayanamıyorum ben ya 5dk izlesem sinirim bozuluyo izlemeyin bence kızlaarr
meliscim seninki doğdu doğacak hala spor peşinde cık cık bizimki daha ortada bişi yokken soruyorum bizim spor bizim aksıcak diye olsun dayanıcaz artık zaten ben kötü hissederim kendimi o ordayken diyo hahaha kopuyorum öyle demesine hakkatten tuhaf mı oluyo o şekilde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…