- Konu Sahibi landfloves
-
- #26.661
inşallah canım akşam gidiyim hemen yatıcam yine zatenkayınvalidem taşınıyor ama hiç oraya bile gidecek halim yok oda hasta benim annemde böyle salgın var galiba sizde dikkat edin kendinize
bişey soracağım size internetten hamilelik belirtilerine baktım sık sık idrara çıkma ve vucut ısısı artması ( ateş ) diyor kafam karıştı hasta olduğum için mi böyleyim yoksa bu bir işaret mi ? Adetime daha 9 gün var :26:
Günaydın hanımlaaarr
Bugün kıyafetlerimi toplayıp diğer tarafa gidicez kvalidemlerde varmışlar
Bzde dün akşam 9 bçkta uyuduk 1 saat önce kalktım
Vafi uyuz oldum o adama haddini bilmez
Speedy geçmiş olsun cnm dkkt et kendine
Özdeen başladı sanırım belirtiler haydi kazan mübarek olsun çbuk kraker yeni kankankocanada yazık adam ben dopuraydım daha iyşdi dcek
Bu arada pınarın ameliytı bgn dü dimi ?
Bende kasıklarımda batma, hafif bulantı oldu melisin dediğin gibi çok dikkat edersen anlıyorsun, onuda adet günümde ve sonrası günlerde hissettim.. Çok bilmemekle ateşle ilgili bende 1-2 şey okumuştum..Sık idrara çıkma ilk 3 ay ve son aylarda oluyor ama 2-3 haftalık olduğunda olurmu bilemedim.. tabi hamilelik belirtileri herkeste değişiyor, sen her ihtimale karşı dikkat et kendine canım..
müge anlıyı izliyorum
bir kadın var deli etti beni kocası kaybolmuş herşeyi inkar ediyor mutlaka bu kadın öldürdü
müge anlıyı izliyorum
bir kadın var deli etti beni kocası kaybolmuş herşeyi inkar ediyor mutlaka bu kadın öldürdü
Ahaha bnde onu izliyorum
Kızlar dün bnde eşime uyuz oldum daha doğrusu kendi kendime oldu
Bnmki bu aralar hep bi surat halinde çok sevmsz sanki o hamile ve binbir nazlarda paşam, hala oynaşalım cilveleşelim havasnda
Bn ise ilgi istyrum bi neyin var bgn nasılsın desin ama nerdee
Dün akşamda yattım yatağa braz sırtımı ovarmsn çok ağrıyor artık dayanamıyorum dedim
Bizimki tek elinde telefonu bakmadan öyle bir kaç ovdu yetermi dedi
İyi tamam dedim sonra döndü kıçını uyudu
Bana tabi kriz geldi ağla ağla sanki dövmüşler sinirim zıpladı boğasın geldi
O hala kıçı dönük
Konşmuyorum artık onla istediği suratı yapsın
Bakmıcam yüzüne anlasın braz o mu hamile ben mi
Bu adam yüzünden erken doğururum ben
Merhabalarr
ozdn bende onu izliyorum gicik oldum kadina. Adamla bir olup oldurduler kesin
Bu arada dun oglum geceye kadar sadece yarim saat uyudu cok huzursuzdu mahvolduk 1 e kadar ugrastik en son emerken uyuyakaldi. İns bugun duzene girerde azcik dinlenirim
Çok yorgun demek ki. Ah bu hamilelik biz bir kere onlar 9 ay boyunca her gün doğuruyorlar sayemizdeAkşama affettirir kenidini.
Yok canım ben öyle pek naz niyaz yapmam söylersem demekki kötüyümdür
Ama bizimki sanki o doğurucak ya binbir tripler
Ben aşerceğime ilk aylar o aşerip akşam saat 10 da bana pasta yaptrmıştı:26:
Almasın Gönlümüde zaten küs olduğumun farkındada değil
Onun işi gücü ohh spor yapalım tey tey tey
İstemiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?