- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi landfloves
-
- #26.861
Kızlar eşimin çalıştığı devlet kurumunu da özelleştiriyorlarmış. Maaşları düşecekmiş ama eğer yükselmek istemezlerse aynı maaşla devam edeceklermiş. O kadar sinirlendim ki. Eşim şu anda hiç bir şekilde uzun vadeli borç altına giremeyiz diyor. Ev almak şimdilik hayal oldu bizim için şimdilik.
Kızlar eşimin çalıştığı devlet kurumunu da özelleştiriyorlarmış. Maaşları düşecekmiş ama eğer yükselmek istemezlerse aynı maaşla devam edeceklermiş. O kadar sinirlendim ki. Eşim şu anda hiç bir şekilde uzun vadeli borç altına giremeyiz diyor. Ev almak şimdilik hayal oldu bizim için şimdilik.
gün doğmadan neler doğar daphne hiç ummadığın altında sizinde eviniz olur canım...[/QUOTE
İnşallah ama eşim 30 yaşında. Memurluğu seçmese bile bu saatten sonra özelde ne yapabilirki.
CANIM maaşlarını düşürme yetkileri nasıl oluyor anlamadım. özelleştirmeleri çalışanların sorumluluğunda değildir ki .
Sözleşme böyle olacakmış bilmiyorum. Eşim hiç bir şey iyi gitmez birde kötüye gider diyor.
zaten türkiyenin her yeri çok özel oldu devlet gerizekalı kar yapan yerleri ceplerini doldurmak için satıyolar ileriyi düşünmüyolar bırak sen bi kere cebini dolduracağına devlet ömür boyu kazansın karlı olmazsa adamlar satın alır mı
sizin için de inş.umduğunuzdan daha iyisi olsun diyorum
Canım çalıştığı kurumun karı çok yüksek. Zaten o yüzden normal memurlara göre maaşlarıda biraz yüksek. Başka kuruma atansa bile onların maaşları daha düşük olduğu için maaşları eşitlenene kadar zam alamıyorlarmış. Zaten devletin verdiği memur zammınıda düşünürsek eşim hiç zam alamaz. Resmen mağdur duruma düşürülüyoruz.
güney filan hikaye böyle giderse ülkenin hali başka ülkeye göç edicez
Kizzlar ameliyat bitti 5saat kadar surdu beklenilenden kisa surdu doktoru iyi gectigini soyledi ayilmasini bekliyoruz yogun bakima alinacak sonra ama gelin gorun bize sorun allaha sukur ki bitti dahada iyi olacak insallah
Kizzlar ameliyat bitti 5saat kadar surdu beklenilenden kisa surdu doktoru iyi gectigini soyledi ayilmasini bekliyoruz yogun bakima alinacak sonra ama gelin gorun bize sorun allaha sukur ki bitti dahada iyi olacak insallah
merhaba kızlar;
özdencim pınarın ameliyatının iyi geçmesine çok sevindim, inşallah herşey çok güzel olacak üzme canım kendini..
siyahdeniz sanada çok geçmiş olsun canım, iyimisin şimdi?
canım çok teşekkür ederim sorduğun içinben FMF hastasıyım ağrı atakları yaşıyorum. Salı günüde öyle bir gündeydim ama çok şükür atlattım. İlacımı içtiğim sürece hiç ağrım sızım olmuyor 3 senedirde olmamıştı ama bu aralar çok fazla ayaklarımı üşüttüm soğuğa maruz kaldım ialç falan fayda etmedi sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?