Eylül dostluğumuza burada devam (:

Bu ameliyat biraz fazla uzun sürüyor İnşallah çıktığında herşey eskisinden çok çok daha güzel olur. bende geç saatte ararım. en azından ameliyattan çıkmış özden de kendine gelmiş olur

evet bu ameliyat uzun sürüyo görümcem 4 defa oldu sabah erken giriyodu akşam işten çıkıp gidiyodum hala bekliyoduk yeter ki başarılı olsun uzun sürmesi hiç önemli değil

Kızlar eşimin çalıştığı devlet kurumunu da özelleştiriyorlarmış. Maaşları düşecekmiş ama eğer yükselmek istemezlerse aynı maaşla devam edeceklermiş. O kadar sinirlendim ki. Eşim şu anda hiç bir şekilde uzun vadeli borç altına giremeyiz diyor. Ev almak şimdilik hayal oldu bizim için şimdilik.

gün doğmadan neler doğar daphne hiç ummadığın altında sizinde eviniz olur canım...

CANIM maaşlarını düşürme yetkileri nasıl oluyor anlamadım. özelleştirmeleri çalışanların sorumluluğunda değildir ki .

zaten türkiyenin her yeri çok özel oldu devlet gerizekalı kar yapan yerleri ceplerini doldurmak için satıyolar ileriyi düşünmüyolar bırak sen bi kere cebini dolduracağına devlet ömür boyu kazansın karlı olmazsa adamlar satın alır mı
sizin için de inş.umduğunuzdan daha iyisi olsun diyorum

evi süpürdüm sildim çamaşır yıkadım astım toz aldım banyoyu wc yi temizledim aaa bi düşündüm kahvaltı yapmamışımcanım yumurtalı kısır istedi kısır yaptım kendime, bide buzlukta açma vardı ısıttım fırında bide çay kahvaltım bunlar...

Dapne bana kalırsa bunu bi araştırsın çalıştığımız firmaların böyle bir yetkisi yok diye biliyorum. ama ilk girdiğinde imzaladığı kağıtta önemli.
bizim firma mesela zamları hep buna göre yapar

güney filan hikaye böyle giderse ülkenin hali başka ülkeye göç edicez

Kizzlar ameliyat bitti 5saat kadar surdu beklenilenden kisa surdu doktoru iyi gectigini soyledi ayilmasini bekliyoruz yogun bakima alinacak sonra ama gelin gorun bize sorun allaha sukur ki bitti dahada iyi olacak insallah

Kizzlar ameliyat bitti 5saat kadar surdu beklenilenden kisa surdu doktoru iyi gectigini soyledi ayilmasini bekliyoruz yogun bakima alinacak sonra ama gelin gorun bize sorun allaha sukur ki bitti dahada iyi olacak insallah

çok şükür canım. ameliyat bitti. şimdi sende kendini toparla bebeğini düşün. pınara da motive olur hem seninde iyi olman lazım

Canım çok çok gelmiş geçmiş olsun inş..sağlına kavuşur artık sizde pınarcıkta rahat bir nefes alır..

merhaba kızlar;

özdencim pınarın ameliyatının iyi geçmesine çok sevindim, inşallah herşey çok güzel olacak üzme canım kendini..

siyahdeniz sanada çok geçmiş olsun canım, iyimisin şimdi?

düğün zamanlarından konuşmuşsunuz, benim hiç akrabam yok daha öncede söylemiştim, evin en büyük çpcuğuyum iki erkek kardeşim var o yüzden eltim vs yok.. annem tek çocuk o yüzden ne teyzem ne dayım nede çocukları var, babamın sadece bir ablası var, onun iki kızı var benden büyükler baya ikiside evli, kocalarıyla sorunlu ikiside, düğünüme bile gelmediler.. eşim tarafında vardı bayanlar eşimin teyzeleri falan ama benim kuaförüm annemgile çok yakın biryerdeydi, onların evede yakın güzel bir kuaför vardı, onlar hepsi oraya gitti, biz düğünden sonra gidip o kuaföre olan borcu ödedik eşimle, sağolsunlar hepsini bize bırakmışlar.... neyse bende yakın bir arkadaşımla ve annemle birlikte gittim kuaföre, çok sakindi kuaför herşey çok güzel oldu, kadın çok deneyimliydi, saçımı sadece sıkı bir topuz olmasın dağınık olsun dedim ve ona bıraktım, istediğim gibi yaptı saçımıda makyajımıda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…