- 18 Ağustos 2011
- 3.181
- 303
- 363
- Konu Sahibi landfloves
-
- #26.881
İnşallah ama eşim 30 yaşında. Memurluğu seçmese bile bu saatten sonra özelde ne yapabilirki.
Sözleşme böyle olacakmış bilmiyorum. Eşim hiç bir şey iyi gitmez birde kötüye gider diyor.
Canım çalıştığı kurumun karı çok yüksek. Zaten o yüzden normal memurlara göre maaşlarıda biraz yüksek. Başka kuruma atansa bile onların maaşları daha düşük olduğu için maaşları eşitlenene kadar zam alamıyorlarmış. Zaten devletin verdiği memur zammınıda düşünürsek eşim hiç zam alamaz. Resmen mağdur duruma düşürülüyoruz.
başka kuruma geçip yıllarca maaşına zam almamak haksızlık bence herkesin planları ve düzeni var
Ozdncim pinara gecmis olsun.. Cok zor bi surec iyi biliyorum rabbim tez zamanda eski sagligina kavustursun
bizde bugun oglumla asi vurulmaya gittik yawrum sadece igne saplaninca bi 3 sn bagirdi aniden sustu sonra. Bu arada 5800 kilo olmusuz biz ya tam tosun pasa benim oglum
İnşallah melisim. Allah kimseye muhtaç etmesin zaman içinde göreceğiz neler yaşayacağımızı.
hello topikcan
ne kadar zaman geçti demi
ha evledik ha evlinicez derken
2011 eylül gelinlerinin bebekleri bile oldu
8 tane torunun var suan
amam benim maalesef henüz yok bebeşim olunca yazarımmm....
Ozdncim pinara gecmis olsun.. Cok zor bi surec iyi biliyorum rabbim tez zamanda eski sagligina kavustursun
bizde bugun oglumla asi vurulmaya gittik yawrum sadece igne saplaninca bi 3 sn bagirdi aniden sustu sonra. Bu arada 5800 kilo olmusuz biz ya tam tosun pasa benim oglum
Bende eski topiği okuyordum. Şimdi o zamanlar sürekli aktif arkadaşlarımız vardı. Bir tanesi daha bu gün bir kaç sayfaya girip bir şeyler yazmış. Eski günleri okumak çok keyifli....
Maşallah sofiş dediğin gibi tam tosuncuk olmuş senin kuzun
inşallah tatlım çok güzel hberler alıcaz en hayırlısı olsun sizin için, belki bebiş gelir onun şansına güzel şeyler olur
özden bak diğer bizim eski topiğe ne yazmışsın
ben de sabah bakmıştım nisan ayında aklımda kaldığı kadarıyla o zaman ahsen filan yeni hamile sanırım çocuğum 30 yaşında olunca ben şu yaşta oluyorum ideal filan yazmış özden de benim çocuğum 30 olursa ben 60 olurum filan yazmış
bi de sizin çocuklarınızı severim 2 sene daha sonra sizinkiler büyür benim çocuğumla çok uğraşırlar filan demiş ama arada fazla bşy olmayacak merak etme özden
Çağlasam mı vardı. Her gün buradaYazmayım yazmayım diyorum ama tutamıyorum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?