Eylül dostluğumuza burada devam (:

benim babam Tekel de idi genel müdürlükte özelleştirlince, diğer kurumlara geçiş hakkı oldu ilk devlet hazinesini milli saraylar ı istedi çnkü hem kademesi en yüksekte hem maaşlar çok yksek orda
Ama olmadı şu anda İstanbul ünv. Kademesi yüksek olduğu için bir yıl diğer maaşların ykselmesini bekledi sonra onunkide devam etti

He brde bi kuzenmde tekelde idi onun kademesi düşük oldğu için ona göre seçim yapabiliyordu denklik herhalde adalet bakanlığında şimdi isyanlarda çnkü bu zamana kadar otrp durmuştu tekelde şimdi kafasını kaldramıyordu, brde iş öğrnmeye çalışıyordu

Yani bu durumda babam mağdur hiç olmadı sonuçta devletin memuru mecbur vericek maaşını ama eşinin durumu ne olur bilemedim
Neden böyle birşey olmuş hani çalışmasa ile devley havuzana alınıp maaşını yne alır devlet atamak zorunda

Özdeeeeen çok sevindim ameliyattan çıkmış şükür pınar, haydi gözünz aydın inşallah daha süper haberler alıcaz

Son düzenleme:
başka kuruma geçip yıllarca maaşına zam almamak haksızlık bence herkesin planları ve düzeni var

Ben geldim arasıra okuyabiliyorum geçmişi dün bayağı yükte kumaş aldım keşke öyle minderler içinde alsaydım ankara bazı şeylerde çok ucuz cumartesi için biletimi aldı kocam

özdn bize arada bildirirsin pınarın durumunu çok şükür ameliyattan çıktı ya iyi de geçmiş süper haber bu

başka kuruma geçip yıllarca maaşına zam almamak haksızlık bence herkesin planları ve düzeni var

Yok canım o kadarda uzun sürler değil geçiş durumunda zatn sana seçim hakkı veriyor burayı veya burayı şstiyorum diye zaten biliyorsunda orda maaşlar ne durumda

Sen 3000 tl alırken seni 1500 lik yere göndermiyorlar

Kendine bir yer bul yada havuzda kal bz sana bulalım diyorlar zaten kurumların az çok aldıklrını bildiğin için ona göre seçim yapıp oraya geçiyorsun

Son düzenleme:
yarına yetiştirmem gereken önemli bi işim var ama hala sallıyorummmmmmm çünkü benim de canım sıkılıyo

Ozdncim pinara gecmis olsun.. Cok zor bi surec iyi biliyorum rabbim tez zamanda eski sagligina kavustursun
bizde bugun oglumla asi vurulmaya gittik yawrum sadece igne saplaninca bi 3 sn bagirdi aniden sustu sonra. Bu arada 5800 kilo olmusuz biz ya tam tosun pasa benim oglum

Maşallah sofiş dediğin gibi tam tosuncuk olmuş senin kuzun

İnşallah melisim. Allah kimseye muhtaç etmesin zaman içinde göreceğiz neler yaşayacağımızı.

inşallah tatlım çok güzel hberler alıcaz en hayırlısı olsun sizin için, belki bebiş gelir onun şansına güzel şeyler olur

özden bak diğer bizim eski topiğe ne yazmışsın

hello topikcan

ne kadar zaman geçti demi

ha evledik ha evlinicez derken

2011 eylül gelinlerinin bebekleri bile oldu

8 tane torunun var suan

amam benim maalesef henüz yok bebeşim olunca yazarımmm....

Son düzenleme:
Bende eski topiği okuyordum. Şimdi o zamanlar sürekli aktif arkadaşlarımız vardı. Bir tanesi daha bu gün bir kaç sayfaya girip bir şeyler yazmış. Eski günleri okumak çok keyifli....

minik hamsiliği çoktan geçmiş tosun paşa olmuş oyh maşallah ona

Bende eski topiği okuyordum. Şimdi o zamanlar sürekli aktif arkadaşlarımız vardı. Bir tanesi daha bu gün bir kaç sayfaya girip bir şeyler yazmış. Eski günleri okumak çok keyifli....

ben önceden ara ara girip yazdığım için kendimi bulmam zor oluyor sizi okuyorum
demekki o arkadaş için o anlık heyecanmış geçti bitti işte..

inşallah tatlım çok güzel hberler alıcaz en hayırlısı olsun sizin için, belki bebiş gelir onun şansına güzel şeyler olur

özden bak diğer bizim eski topiğe ne yazmışsın

ben de sabah bakmıştım nisan ayında aklımda kaldığı kadarıyla o zaman ahsen filan yeni hamile sanırım çocuğum 30 yaşında olunca ben şu yaşta oluyorum ideal filan yazmış özden de benim çocuğum 30 olursa ben 60 olurum filan yazmış
bi de sizin çocuklarınızı severim 2 sene daha sonra sizinkiler büyür benim çocuğumla çok uğraşırlar filan demiş ama arada fazla bşy olmayacak merak etme özden

ben boşuna söylenmiyordum kızım saçlarını çeker diye ohh bak fazla küçük kalmayacak oda çirkefleşebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…