Eylül dostluğumuza burada devam (:

Bende eski topiği okuyordum. Şimdi o zamanlar sürekli aktif arkadaşlarımız vardı. Bir tanesi daha bu gün bir kaç sayfaya girip bir şeyler yazmış. Eski günleri okumak çok keyifli....

daphne sen bir kişi bulmuşsun ama bikaç tane daha var, bende geçenlerde baya bir karıştırdım buldum, kimisi hamile, kimisi bebek için tedavi görüyor falan giriyorlar başka yerelere bişeyler yazıyorlar ama buraya yazmıyorlar. sonra bi liste falan yapmaya kalktıkmıda ben niye yokum falan diyorlar. hatta ben hamilelik listemizede sadece bizleri yazalım dedim, bu yüzden demiştim.. neyse bende daha fazla konuşmayayım

fıstıklar nabüyonuz beyaa
ay altta adımı sabahtan berı goruyorlardır sapık gıbı dedım
bı selam vereyım kızlara
esım bugun gunduz ıste pc bostu fekat butun gun hastanedeydım benım pc acıktı
yenı bıttı ıslerım devlet resmen ıskence
evım yakın dıye gıt gel daha da helak oldum
sabahtan berı 5 kez gıttım hastaneye
gecmısı henuz okuyamadım ne yemek var daha ne bıse

ozden pınar butun gun aklımdaydı
amelıyatta guzel gecmıs nasıl sevındım
ıns eskı saglıgına kavusur kızımız

hepıcıgınızı opuyorum fıstıklar
esım yarın gunduz evde pc yı kacırabılırsem yazarım kacıramazsam alttan sapık sapık ızlemeye begen butonuna devam

Selam kızlaaaar ben geldim. benide yazın takvime. 1 Eylül düğün tarihim

landfloves bunu hatırlıyo msn çok geyikti yaa gerçi sen çok kızmıştın ama ben gülüyorum
seni kızdırmak için yazmıyorum sakın yanlış anlama maksat anı tazelemek

Giriş tarihi
Oct 2010

Alıntı ozdn kullanıcısından alıntı Mesajı Göster
demetcim mutluluklar nasıl geçti ve tavsiyelerini bekliyoruz bu arada :)

Sağol canım, güzeldi ama bir o kadarda stresliydi sebebi ise eşimin istanbulda yaşayan akrabaları bile günlerce benim evimde kaldılar.Çekmecelerim karıştırıldı.Eşyalarımı diledikleri gibi kullanıp 3 gün boyunca temizlediğim evimi mahvettiler.Çok şükür hepsinde dün sabah kurtuldum .Eşimede söyledim bir daha hiç birini evimde görmek istemiyorum diye.O yüzden çok gergindim ama onun dışında her şey güzeldi.Siz siz olun sakın siz evinize girmeden kimsenin evinizde kalmasına müsade etmeyin ve kimse içinde eşinizi kırmayın.Şimdi diğer düğünümü bekliyorum çünkü gelinliğime hala doyamadım

İstanbuldaki düğün ve nikahtan sonra yazmışım. Hala aklıma geldikçe cinlerim tepeme çıkıyor. Nasıl izin verebildim ki ben bilemiyorum

Neyse iyi akşamlar öpüldünüz

landfloves bunu hatırlıyo msn çok geyikti yaa gerçi sen çok kızmıştın ama ben gülüyorum
seni kızdırmak için yazmıyorum sakın yanlış anlama maksat anı tazelemek

ay hanzadeee nerden buldun çıkardın bunları evet şimdi banada çok komik geliyor ama o zaman deli olmuştum gidip öldürecektim adamı. bide sen cevap yazmıştın dimi? cık cık cıkkk

bende bi bakayım düğünden sonra ne yazmışım acabaa

Amaaan çok lazımdılar sanki canım. Biz bize yetiyoruz

""
lemlem07 kullanıcısından alıntı

iyi akşamlar kızlar, ben geldiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmmmm
kınam bitti düğünüm bitti, evimizdeyim artık.. herşey çok güzel geçti sorunsuz çok ama çok güzeldi, inşallah hepinizinki çok güzel bir şekilde geçer kızlar... kına saçım makyajım, düğün saçım makyajım, kınada tuttuğumuz müzisyen, herşey süperdi..

pazar günü sabahtan balayı yolculuğumuza başlıyoruz, iki gün evde olmak çok iyi geldi bize, akşam yemeğimizi yedik şimdi eski nişanlım şimdiki eşimle (ayy eşim demek çok garip geliyo) çay içiyoruz tv karşısında...
""

bende bunları yazmışım :) balayından önce iki gün evimizde kalmıştık dinlenmiştik iyi olmuştu... şuna bak tv karşısında çay içiyomuşuz, keyif çayı

kimmıs onlar desifre edelim
o degilde ilk hamile kalanlar vardi onlara ne oldu acebaa

onlarda gitti, arada gelip bişeyler yazmış bazısı.. aman biz bize daha iyiyz gerçekten.

ya bu arada jelo nerelerde oğlu mu çok yaramaz acaba hiç gelmiyor artık, özledik

kızlar akşam yemeği yapmadım, geçen hafta başında aileleri çağırıp pide yaptırmıştık kalanıda dondurucya atmıştım onu çıkardım ısıtacam yanınada ayran tamamdır.. zaten hemen yiyip çıkacaz akşama sinemaya gidiyoruz, sefiller'e.. çok güzelmiş puanıda yüksek, bugün son günüymüş vizyondan kalkıyor ne zamandır gidecektik gidememiştik.

eşim gelmek üzeredir ben ayran yapayım, hepinizi öpüyorum...

Bende yoldaym eve gidiyorum.sarma sardik annemle benim misafire..canim annem ya.o benim icin didiniyo.sanki ben ona bisey yapmiyomusum gibi geliyo.vicdan azabi duyuyorum bazen

Aa nezaman girdiki cikiyo hemencecik

Ay ne güzel anılar tazelenmis acaba ben ne yazdım ki çok sinirliydim o zamanlar :) ilahi hanzade eğitim ortasında sadece tebessüm edebildim

Sabahtan beri burdayım ama yazamadım bir türlü.Nihayet oturdum şimdi,birazdanda eşim gelir...

Özdencim gözünüz aydın,artık çabucak iyileşir inşallah...

ay daphne sizin evde bide birileri kalmıştı de mi? eşinin akrabaları mıydı?

Ayyy evet. Gecenlerde teyzesi yone gelmeye kalkti istemiyorum dedim. Bir kere sinir oldum ya daha da isinimam o kadina zaten ilk tanistigimizdada bana baban tursunu kursun demisti dengesiz. Gerci sonradan ozur diledi ama artik cok gec. Neyse 10 dakikalik bir temizlik arasi vermistim. İsime geri doneyim ben :))). Bu arada hanzade iyi sporlar tatlim ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…