- Konu Sahibi landfloves
-
- #26.901
25-08-2011, 10:24Benim hiç heyecanım yok hala.Sinir olmaya başladım artık kendime
Bende eski topiği okuyordum. Şimdi o zamanlar sürekli aktif arkadaşlarımız vardı. Bir tanesi daha bu gün bir kaç sayfaya girip bir şeyler yazmış. Eski günleri okumak çok keyifli....
Selam kızlaaaar ben geldim. benide yazın takvime. 1 Eylül düğün tarihim
Öncelikle 187 sayfayı eksiksiz okuduğumu belirtmek isterim.Hepinize kolay gelsin işiniz erkeklerinkinden çok daha zor. Erkek kızı beğenirken sadece görünüşünü değil zevklerinide beğenir, yani kız ne alsa erkek onuda beğenecektir zaten, onun için o tür şeylere fazla kafa yormayız bişeyi beğenerek aldıysanız gerçekten bizde beğeniriz. Ama yinede nişanlınız aldığınız şeyleri sadece beğenmeyip aynı zamanda yorum yapma yeteneğine sahipse o zaman şanslısınız demektir :)
landfloves bunu hatırlıyo msn çok geyikti yaa gerçi sen çok kızmıştın ama ben gülüyorum
seni kızdırmak için yazmıyorum sakın yanlış anlama maksat anı tazelemek
daphne sen bir kişi bulmuşsun ama bikaç tane daha var, bende geçenlerde baya bir karıştırdım buldum, kimisi hamile, kimisi bebek için tedavi görüyor falan giriyorlar başka yerelere bişeyler yazıyorlar ama buraya yazmıyorlar. sonra bi liste falan yapmaya kalktıkmıda ben niye yokum falan diyorlar. hatta ben hamilelik listemizede sadece bizleri yazalım dedim, bu yüzden demiştim.. neyse bende daha fazla konuşmayayım
ben çıkıyorum kızlar spora yetişmem lazım öptüm
diğer olaylara spor diye diye sen her spor dediğinde benim aklıma o geliyo şimdispora yetişmem lazım deyince bi afalladım önce
kimmıs onlar desifre edelim
o degilde ilk hamile kalanlar vardi onlara ne oldu acebaa
onlarda gitti, arada gelip bişeyler yazmış bazısı.. aman biz bize daha iyiyz gerçekten.
ya bu arada jelo nerelerde oğlu mu çok yaramaz acaba hiç gelmiyor artık, özledik
kızlar akşam yemeği yapmadım, geçen hafta başında aileleri çağırıp pide yaptırmıştık kalanıda dondurucya atmıştım onu çıkardım ısıtacam yanınada ayran tamamdır.. zaten hemen yiyip çıkacaz akşama sinemaya gidiyoruz, sefiller'e.. çok güzelmiş puanıda yüksek, bugün son günüymüş vizyondan kalkıyor ne zamandır gidecektik gidememiştik.
eşim gelmek üzeredir ben ayran yapayım, hepinizi öpüyorum...
ay daphne sizin evde bide birileri kalmıştı de mi? eşinin akrabaları mıydı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?