- 18 Ekim 2009
- 1.678
- 13
- 158
- Konu Sahibi landfloves
-
- #26.921
miracle07+, mavi_superisi:119: iyi geceler hatunlar
Bende yoldaym eve gidiyorum.sarma sardik annemle benim misafire..canim annem ya.o benim icin didiniyo.sanki ben ona bisey yapmiyomusum gibi geliyo.vicdan azabi duyuyorum bazen
Günaydın hatunlar ben çok sıkıldım şu eğitim bitsede gelsem doğru düzgün birşey anlatmıyorlar bildiklerimde çorba oldu
canım uçuk için ben zovirax kullanıyorum iyidir birde çiğ maydonoz ye iyi gelir derler
kadınlar günümüz kutlu olsun kızlar
speedy vectavir diye uçuk kremi var çok iyi geliyo canım dene istersen
anneler hep böyle sanırım. hasta olduğumda kaıdn hiç oturmadan bana baktı hizmet etti meğer benden beter hastaymış dr gidince öğrendi 3 gün raporlu da evde dinleniyor şimdi
Günaydın herkese dudağımda uçuk gittikçe çoğalıyorönerebileceğiniz ilaç var mı internetten bunları buldum
vectavir ve zovirax
Gunaydinlar...
Bende cok sik cikar ucuk..gece uyandirir cikacafi zaman acir kasinir kizarir.hemen zovirax surerim.cikmaz ucuk..yinede sur faydasi olur ama bastan yakalaman lazim
uçuk bi virüsmüş yani bi insanda çıkmaya başladıysa sürekli çıkarmış annemde çok oluyo ben de olmaz ama
Gunaydin kizlar cokkk zor bir gunu gecirdik bitirdik allaha sukurler olsun pinar cokk iyi masalah saat 10da cikacak yogun bakimdan dun gece annesi yogun bakima girince kalkip gitmeye ile kalkmis :) biraz aglamis nazlanmis annesine sabahta doktorla haber yollamis annene selam soyleyin onu cok seviyorum ozledim diye dun geceyi hatirlamiyor galiba . Dun doktor aciklama yapti ameliyatin cok iyi grctigi beklediklerinden cok iyi netice aldiklarini gozunde bir sorun olmayacagini tum kitleyi temizleeye bildiklerini bunun bir muclze oldugunu soyledi simdi dusumu aldik rahat rahay isime gidecegim allah kimseyi ameliyathane kapisinda bekletmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?