Eylül dostluğumuza burada devam (:

günaydın bugün öğlene kadar girerim sonra pek giremem heralde smmm gelecek bakalım çok kalacak mı hemencik gider inş. daralıyorum yoksa

Bende yoldaym eve gidiyorum.sarma sardik annemle benim misafire..canim annem ya.o benim icin didiniyo.sanki ben ona bisey yapmiyomusum gibi geliyo.vicdan azabi duyuyorum bazen

anneler hep böyle sanırım. hasta olduğumda kaıdn hiç oturmadan bana baktı hizmet etti meğer benden beter hastaymış dr gidince öğrendi 3 gün raporlu da evde dinleniyor şimdi

Günaydın herkese dudağımda uçuk gittikçe çoğalıyor önerebileceğiniz ilaç var mı internetten bunları buldum
vectavir ve zovirax

Günaydın hatunlar ben çok sıkıldım şu eğitim bitsede gelsem doğru düzgün birşey anlatmıyorlar bildiklerimde çorba oldu
canım uçuk için ben zovirax kullanıyorum iyidir birde çiğ maydonoz ye iyi gelir derler

GİTTİM ondan aldım sürdüm hafif bir yanma ve kaşınma var inşallah geçer

bu arada kaşlarımı da yaptırdım. şimdi kalın ve simsiyah

speedy vectavir diye uçuk kremi var çok iyi geliyo canım dene istersen

Gunaydinlar...

Bende cok sik cikar ucuk..gece uyandirir cikacafi zaman acir kasinir kizarir.hemen zovirax surerim.cikmaz ucuk..yinede sur faydasi olur ama bastan yakalaman lazim

Gunaydinlar...

Bende cok sik cikar ucuk..gece uyandirir cikacafi zaman acir kasinir kizarir.hemen zovirax surerim.cikmaz ucuk..yinede sur faydasi olur ama bastan yakalaman lazim

ben baştan yakalasaydım tahta kaşığı ısıtıyordum direk sönüyordu. ama dün sabah bi kalktım çoktan çıkmıştı
4 saatte bir sürecekmişim sürdüm etkisini görürürm inşallah hemen
dün gittiğim dr aradım. internette okuduklarımı sordum. adet gününden önce test yapma dedi. bunlar belirtisi olabilirmiş.
eşime diyorum eğer öyle ise doğduğunda elimden çekeceği var. bu kadar yaktı canımı :2:
senin adet ne oldu yarın son pazar yap testini

Günaydın hanımlar bugün kendi evimdeki komşuya gdicem, bütün apartmanı topluyormul ne zmndr söylüyordu gidiyim bati dedim hemde bütün apartmanın merak konusu oldum bari görsünlerde içleri rahatlasın

Özden pınar nasıl?

uçuk bi virüsmüş yani bi insanda çıkmaya başladıysa sürekli çıkarmış annemde çok oluyo ben de olmaz ama

uçuk bi virüsmüş yani bi insanda çıkmaya başladıysa sürekli çıkarmış annemde çok oluyo ben de olmaz ama

bende de kolay kolay çıkmaz ama ateş olunca çıkması normalmiş. ben buna bağlıyorum. ve ciddiye alınacak bir virüsmüş bulaşıcı ve tehlikeli insanın tüm enerjisini alabiliyormuş büyüklüğüne göre

Gunaydin kizlar cokkk zor bir gunu gecirdik bitirdik allaha sukurler olsun pinar cokk iyi masalah saat 10da cikacak yogun bakimdan dun gece annesi yogun bakima girince kalkip gitmeye ile kalkmis :) biraz aglamis nazlanmis annesine sabahta doktorla haber yollamis annene selam soyleyin onu cok seviyorum ozledim diye dun geceyi hatirlamiyor galiba . Dun doktor aciklama yapti ameliyatin cok iyi grctigi beklediklerinden cok iyi netice aldiklarini gozunde bir sorun olmayacagini tum kitleyi temizleeye bildiklerini bunun bir muclze oldugunu soyledi simdi dusumu aldik rahat rahay isime gidecegim allah kimseyi ameliyathane kapisinda bekletmesin

çok şükür atlattınız canım. benim bile içim rahatladı
Allah bir daha yaşatmasın inşallah hastanelerde yatan tüm hastalara da şifa versin nerede varsa.

kitleyi tamamen temizleyebilmeleri gerçekten çok iyi gözünüz aydın canım konuşmaya bile başlamış çok güzel yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…