Eylül dostluğumuza burada devam (:

Ohh şükür Yarabbi, gözünüz aydın
Bildiğin ağlıcam şu an gözlerim doldu

Oley oley oley :118:

Kızlar bu arada her rüyamda bebişimi yeşil gözlü görüyorum:26:

Bu ne demek acaba çok mu umutlandım

Son düzenleme:
Dun gece de kocam ateslendi.minoset icirdim..yarim saat basina islak beZ koydum..ustunu actirtmuyor koltuk altina bez koycam izin vermiyo sinir etti beni..uyudu sonra..benden gecti heralde hemen hasta oluyor.normalde acile giderdik bu sefer istemedi onuda.ben hastayim guya..

Ozden ins bundan sonrasi guzel olacak artik..amelyat kapisinda beklemek gercekten cok zor.babam mide ameliyativolmustu..yogun bakimdan cikip yataga aldiklari an asla gozumden gitmiyo..borular cikiyor her tarafindan altinda bez var..cikmistim odadan hemen aglamistm.allah kimseye dermani olmayan dert vermesin..

Sormayin kizlar 2de ameliyati bitti ama yogun bakima 6da girdi 4 saat kendine gelemedi cocuk bir kere gitti doktorlar almaya elleri bos geldi orada mafolduk hepimiz birde doktorun biri dediki cok agliyor cok bagiriyor getiremiyoruz dedi densiz anne baba bunu duyunca delirdi tabi 1saat sonra falan tekrar gittiler insallah bi sefer getirebikiriz diye getirdilerde kuzum sesimizi duyunca gozlerini acti elini kaldirmaya calisti

Spedy sormustn cnm.bugun karnim agriyo ve yine azcik kan var.3 gun oldu heralde azcik geliyo hep..olucam sanirim

Anaaaaaaaaam şok şok şok
Şoklar içersindeyim anaaaammm ay

Gazete haberlerine bakarken Acunun Survivore bu yıl içşn katılan isimlere bakıyordum

Birde ne göriiiiimmm

Gül Fakı !
Üniversiteden sınıf arkadaşım
Tuncay şanlının da sevgilisiymiş

Ben dumur kal oha herşeyi yaşıyorum şu an

Simdi baktim e bu kiz zaten meshur diilmi..gordum bunu ben.adriana limaya benziyor die cikmisti

Tabikide herkesin her yerden arkdşı vs olablr normal bunlar
Benim şaşırma sebebim çok sakin kendi halind ebir kızdı
Zoraki konuşrdu şimdi görünce öyle şaşırdım

günaydın kızlarrr..emekçi kadınlar günümüz kutlu olsun..
similla yerleşme kanması olabilir canım ara ara az gelen kanaman..

kızlar pazar gününden beri çok midem bulanıyor yemek dahi yapamıyorum kusacak gb oluyorum..
bide bir bel ağrısı anlatamam..grip olucam sanırım ya..havalar düzeliyor ben hasta oluyorum hep..
mide bulantısı için hangi polikliniğe gidilir?

asiviral al canım eğer geçmezse, akşam sür sabah hiçbişey kalmaz o decere iyidir.

Herkese günaydınlar kızlar, özden iyi haberler duymak çok güzel

Gecmis ilsn cnm.mideye gastroenteroloji bakiyor

Çok sevindim. Allah bir daha göstermesin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…