- 18 Ağustos 2011
- 3.181
- 303
- 363
- Konu Sahibi landfloves
-
- #26.941
Gunaydin kizlar cokkk zor bir gunu gecirdik bitirdik allaha sukurler olsun pinar cokk iyi masalah saat 10da cikacak yogun bakimdan dun gece annesi yogun bakima girince kalkip gitmeye ile kalkmis :) biraz aglamis nazlanmis annesine sabahta doktorla haber yollamis annene selam soyleyin onu cok seviyorum ozledim diye dun geceyi hatirlamiyor galiba . Dun doktor aciklama yapti ameliyatin cok iyi grctigi beklediklerinden cok iyi netice aldiklarini gozunde bir sorun olmayacagini tum kitleyi temizleeye bildiklerini bunun bir muclze oldugunu soyledi simdi dusumu aldik rahat rahay isime gidecegim allah kimseyi ameliyathane kapisinda bekletmesin
Spedy sormustn cnm.bugun karnim agriyo ve yine azcik kan var.3 gun oldu heralde azcik geliyo hep..olucam sanirim
Anaaaaaaaaam şok şok şok
Şoklar içersindeyim anaaaammm ay
Gazete haberlerine bakarken Acunun Survivore bu yıl içşn katılan isimlere bakıyordum
Birde ne göriiiiimmm
Gül Fakı !
Üniversiteden sınıf arkadaşım
Tuncay şanlının da sevgilisiymiş
Ben dumur kal oha herşeyi yaşıyorum şu an
Simdi baktim e bu kiz zaten meshur diilmi..gordum bunu ben.adriana limaya benziyor die cikmisti
Subat 9.mart 8..arada 26 gun var.bol 2 ye.13 :) hani kacirdim dedigim gun var ya o istenasip kismet...
anneler hep böyle sanırım. hasta olduğumda kaıdn hiç oturmadan bana baktı hizmet etti meğer benden beter hastaymış dr gidince öğrendi 3 gün raporlu da evde dinleniyor şimdi
Günaydın herkese dudağımda uçuk gittikçe çoğalıyorönerebileceğiniz ilaç var mı internetten bunları buldum
vectavir ve zovirax
günaydın kızlarrr..emekçi kadınlar günümüz kutlu olsun..
similla yerleşme kanması olabilir canım ara ara az gelen kanaman..
kızlar pazar gününden beri çok midem bulanıyor yemek dahi yapamıyorum kusacak gb oluyorum..
bide bir bel ağrısı anlatamam..grip olucam sanırım ya..havalar düzeliyor ben hasta oluyorum hep..
mide bulantısı için hangi polikliniğe gidilir?
Gunaydin kizlar cokkk zor bir gunu gecirdik bitirdik allaha sukurler olsun pinar cokk iyi masalah saat 10da cikacak yogun bakimdan dun gece annesi yogun bakima girince kalkip gitmeye ile kalkmis :) biraz aglamis nazlanmis annesine sabahta doktorla haber yollamis annene selam soyleyin onu cok seviyorum ozledim diye dun geceyi hatirlamiyor galiba . Dun doktor aciklama yapti ameliyatin cok iyi grctigi beklediklerinden cok iyi netice aldiklarini gozunde bir sorun olmayacagini tum kitleyi temizleeye bildiklerini bunun bir muclze oldugunu soyledi simdi dusumu aldik rahat rahay isime gidecegim allah kimseyi ameliyathane kapisinda bekletmesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?