- 18 Ağustos 2011
- 3.181
- 303
- 363
- Konu Sahibi landfloves
-
- #26.961
buan naaptı acaba eşi falan nasıl olduki? inşallah herşey yolundadır.
c.tesi iş görüşmesine bi kız gelmişti bahsettim mi bilmiyorum bugün tekrar gelecek smmm burdayken o da görsün dedik bakalım inş.alırlar artık ve inş.işime yarar bu kız büroda filan çalışmış resmi muhasebe biliyodur hem de mali müşavirlik düşünüyomuş öyle dedi doğruysa bana çok yarar
Ben geldim evimdeyim gitmedim ise pinarimiz cikti yuruyor konusuyor masalah agrilari var tabii.bendr gittim esyalarini aldim yikiyorum akdam giderken goturucem dun ayakta cok yoruldum bugunde dinleneyim hamile oldugumu unutuyorum hep is yerini aradim haber verdim ama icim rahat etmedi yine
Anaaaaaaaaam şok şok şok
Şoklar içersindeyim anaaaammm ay
Gazete haberlerine bakarken Acunun Survivore bu yıl içşn katılan isimlere bakıyordum
Birde ne göriiiiimmm
Gül Fakı !
Üniversiteden sınıf arkadaşım
Tuncay şanlının da sevgilisiymiş
Ben dumur kal oha herşeyi yaşıyorum şu an
selam herkese
bugun oglumun 40 i doluyo. pazar gunu kv. de de mevlud yapcaz.artik dakolay giriyorum siteye cunku kocam dun surpriz yapip bana tel alip yollamis samsung galaxy s 3 mininete giremiyorum diye soyleniyodum. amaca ulasmis vidi vidilarim
ozden yazdiklarini okuyunca gozlerim doldu valla aklima dogumdan ciktgm an geldi. ben doguma girerken babami gormemistim yetisememisti. ameliyathane hep aklimdaydi cikista kapi acildi herkes oradaydi babama baktim hemen gozler dolmus esim de alnimdan opmeye calisiyo ama ben baba baba diyip agliyorum elini tuttum o da agladi insan ne ameliyati olursa olsun farkli duygulara kapiliyo garip oluyo.
Spedy sormustn cnm.bugun karnim agriyo ve yine azcik kan var.3 gun oldu heralde azcik geliyo hep..olucam sanirim
asiviral al canım eğer geçmezse, akşam sür sabah hiçbişey kalmaz o decere iyidir.
Herkese günaydınlar kızlar, özden iyi haberler duymak çok güzel
selam herkese
bugun oglumun 40 i doluyo. pazar gunu kv. de de mevlud yapcaz.artik dakolay giriyorum siteye cunku kocam dun surpriz yapip bana tel alip yollamis samsung galaxy s 3 mininete giremiyorum diye soyleniyodum. amaca ulasmis vidi vidilarim
ozden yazdiklarini okuyunca gozlerim doldu valla aklima dogumdan ciktgm an geldi. ben doguma girerken babami gormemistim yetisememisti. ameliyathane hep aklimdaydi cikista kapi acildi herkes oradaydi babama baktim hemen gozler dolmus esim de alnimdan opmeye calisiyo ama ben baba baba diyip agliyorum elini tuttum o da agladi insan ne ameliyati olursa olsun farkli duygulara kapiliyo garip oluyo.
Subat 9.mart 8..arada 26 gun var.bol 2 ye.13 :) hani kacirdim dedigim gun var ya o istenasip kismet...
Fatura kesmek istersen bize kesebilirsin tatlim :)Slm kızlar
bgn canım hiç birşey yapmak istemiyo telefonu alıp elime bütün gün oyun oynasam da vakit geçse istiyorum..
yarına birsürü işim var dükkanda hiçft.kesemedim bu hafta daha fiyatlamalarını yapmadılar yarın full işteyim
özden pınarın hemencik iyi olmasına çok sevindm ya allah birdaha yaşatmasın o sıkıntıları size nazarlardan korusun maşallah ona
hayırlısı olsun canım daha yeni başladık :) bu arada kaçırdığım gün dediğin en yüksek ihtimalin olduğu gün dimi? o günlerde bizde de bişey olmadı
Fatura kesmek istersen bize kesebilirsin tatlim :)
Evt cnm catlama midir nedir..tam ortada oluyormus..bir sonraki adet tarihi kesin belli olmadigi icin bilemiyoruz
hayırlısı olsun canım daha yeni başladık :) bu arada kaçırdığım gün dediğin en yüksek ihtimalin olduğu gün dimi? o günlerde bizde de bişey olmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?