Eylül dostluğumuza burada devam (:

c.tesi iş görüşmesine bi kız gelmişti bahsettim mi bilmiyorum bugün tekrar gelecek smmm burdayken o da görsün dedik bakalım inş.alırlar artık ve inş.işime yarar bu kız büroda filan çalışmış resmi muhasebe biliyodur hem de mali müşavirlik düşünüyomuş öyle dedi doğruysa bana çok yarar

Hadi hayirlisi...

Karnim agriyor bi yandan evi supuruyorum mecburen..

Marketlerde kadin urunlerinde indirim var bugun.bir gidip bakmak lazim

selam herkese
bugun oglumun 40 i doluyo. pazar gunu kv. de de mevlud yapcaz.artik dakolay giriyorum siteye cunku kocam dun surpriz yapip bana tel alip yollamis samsung galaxy s 3 mini nete giremiyorum diye soyleniyodum. amaca ulasmis vidi vidilarim

ozden yazdiklarini okuyunca gozlerim doldu valla aklima dogumdan ciktgm an geldi. ben doguma girerken babami gormemistim yetisememisti. ameliyathane hep aklimdaydi cikista kapi acildi herkes oradaydi babama baktim hemen gozler dolmus esim de alnimdan opmeye calisiyo ama ben baba baba diyip agliyorum elini tuttum o da agladi insan ne ameliyati olursa olsun farkli duygulara kapiliyo garip oluyo.

Ben geldim evimdeyim gitmedim ise pinarimiz cikti yuruyor konusuyor masalah agrilari var tabii.bendr gittim esyalarini aldim yikiyorum akdam giderken goturucem dun ayakta cok yoruldum bugunde dinleneyim hamile oldugumu unutuyorum hep is yerini aradim haber verdim ama icim rahat etmedi yine

ayy maşallah yaa ben o kadarını beklemiyodum görümcem çok ağırdı

Merhaba hanımlar.Dünya kadınlar gününüz kutlu olsun...

Melis aynı hisleri bende yaşamıştım bir ara.Çünkü ilk surviver birincisi Uğur Pektaş'ta benim sınıf arkadaşımdı.Okula ilk kayıt olduğu gün sarışın bir sevgilisi vardı,doğru düzgün derslerede girmiyordu zaten.Ama sayesinde 100 almıştım bir dersten sağolsun
Sonrada bi baktık Gamze Özçelikle beraber...

Ozaman tekrar hosgeldin aramiza..ii olmus.mesela oglusunun fotosunu cekip 10 sn de paylasabilirsin artik bizimle :)
Seninde bu yazdiklarin benim gozlerimi doldurdu hep diyorum anne bananin yerini asla kimse alamaz.koca hic yani :)
Bilmiyorum cocuk olunca bu fikrim degisirmi

Slm kızlar
bgn canım hiç birşey yapmak istemiyo telefonu alıp elime bütün gün oyun oynasam da vakit geçse istiyorum..
yarına birsürü işim var dükkanda hiçft.kesemedim bu hafta daha fiyatlamalarını yapmadılar yarın full işteyim
özden pınarın hemencik iyi olmasına çok sevindm ya allah birdaha yaşatmasın o sıkıntıları size nazarlardan korusun maşallah ona

merhaba arkadaşlar, hepimizin dünya kadınlar günü kutlu olsun.. ben annemdeyim,erken geldim kahvaltı yaptık, şimdi yan apt.daki komşusuna gidecez, bizimde söz yüzüklerimzi kesmişti o komşu.. kadın tokatlı bat yapmış, ilk defa yiyecem bakalım..

dün sinemaya gidemedik eşimin dediği film o değilmiş, dediği filmde kalkmış. başkada güzel bişey yoktu, markete gittik alışverişimizi yaptık evde film izledik.

bu akşamda annemler kadınlar günlerini kutlamaya komşularıyla bi mekana gideceklermiş canlı müzik eğlence falan varmış gece 3'e kadar.. belki bende gidecem eşim git dedi ama evde yanlız kalacak diye karar veremedim.

Spedy sormustn cnm.bugun karnim agriyo ve yine azcik kan var.3 gun oldu heralde azcik geliyo hep..olucam sanirim

hadi ya yine de 1 umut adet günün yarın senin

asiviral al canım eğer geçmezse, akşam sür sabah hiçbişey kalmaz o decere iyidir.

Herkese günaydınlar kızlar, özden iyi haberler duymak çok güzel

bu aldığım iyi gelmezse bide onu denerim

ooooooooo kadının fendi erkeği yendi demek güle güle kullan canım

bugün 2 müdürde yok bizim izin kağıdı imzalattım 14:30 da çıkmak için ama içim elvermedi acaba gitmesem mi diye :26:

Subat 9.mart 8..arada 26 gun var.bol 2 ye.13 :) hani kacirdim dedigim gun var ya o iste nasip kismet...

hayırlısı olsun canım daha yeni başladık :) bu arada kaçırdığım gün dediğin en yüksek ihtimalin olduğu gün dimi? o günlerde bizde de bişey olmadı

Fatura kesmek istersen bize kesebilirsin tatlim :)

hayırlısı olsun canım daha yeni başladık :) bu arada kaçırdığım gün dediğin en yüksek ihtimalin olduğu gün dimi? o günlerde bizde de bişey olmadı

Evt cnm catlama midir nedir..tam ortada oluyormus..bir sonraki adet tarihi kesin belli olmadigi icin bilemiyoruz

bazen benim de çalışmalara başlayasım geliyo sonra geri gidiyo
eşimin işi bi belli olsa hangi mağazaya gideceği açıklansa her an haber gelebilir sonra fazla ertelemicem inş.iyi bol kazançlı bi mağaza olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…