- Konu Sahibi landfloves
-
- #26.981
bu aralar farkındaysanız pek yemek yapmıyorum aklıma da bşy gelmiyo dün eşim büfeye baktı gelirken bşyler getiririm dedi ben de spordan gelince geç oluyo diye yapmadım ama eşim bi yere uğradığı için yemek taşımak istememiş yanında bizim ordaki kebapçıdan kanat söyledik bi de yarımdan biraz daha büyük kokoreç onu da ikiye bölüp yedik eeee spor nerde kaldı???
kızlar geçmişi okuyamadım.eskilerden dem vurmuşsunuz ben onlardan değilim inşallah
özdencim kim olduğunu ve hastalığını anlamadım ama çok çok geçmiş olsun allahım sağlık sıhat versin arkadaşına inşallah.
bu arada ben dün gece çok feci sancılandım heralde bebek geliyor dedim.ama yok 3 saatlik sancıdan sonra paşam uyudu kaldı,şimdi dayandı böğrüme nefes aldırmıyor
Geliyorum anne az kaldı diyordur
Canım o bahsettiklerimiz sürekli kk da takılıpta bizim sayfanın yüzüne bakmayanlar içindi...
Öyle ama ne yapacaksın tercih meselesi...ayyy sağlıcakla bi gelseydi bebişim,arkasından da kocam gelirdi ohhhhh ne güzel olurdu.
ama ayıp etmişler onlarda bu nankörlük bence işim bitti byeeee demek
gelmeyenler kendi bilir onlar kaybetti böyle güzel bi topicte yazışmak için herkes can atıyo biz kimseyi almıyoz
kazen bile hayran bize sohbetimizi kıskanıyo
benden başka maraba yok galiba bugün
öğlen olsa da gitsek p.tesi elemanım başlıyo bakalım azimli çalışkan birine benziye yüzüm gülecek sonunda inş.kız aöf 4. sınıfmış azimli belli smmm sınavarına hazırlanıyomuş burda stajını da başlatmak istiyo uzun süreli düşünüyo yani
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?