Eylül dostluğumuza burada devam (:

bu aralar farkındaysanız pek yemek yapmıyorum aklıma da bşy gelmiyo dün eşim büfeye baktı gelirken bşyler getiririm dedi ben de spordan gelince geç oluyo diye yapmadım ama eşim bi yere uğradığı için yemek taşımak istememiş yanında bizim ordaki kebapçıdan kanat söyledik bi de yarımdan biraz daha büyük kokoreç onu da ikiye bölüp yedik eeee spor nerde kaldı???

bugünde geç gidicem eşim de geç gelecek yorgun oluyorum yemek yok ne yapsam bilemedim

Bir daha spor yapsaydınız

kızlar geçmişi okuyamadım.eskilerden dem vurmuşsunuz ben onlardan değilim inşallah
özdencim kim olduğunu ve hastalığını anlamadım ama çok çok geçmiş olsun allahım sağlık sıhat versin arkadaşına inşallah.
bu arada ben dün gece çok feci sancılandım heralde bebek geliyor dedim.ama yok 3 saatlik sancıdan sonra paşam uyudu kaldı,şimdi dayandı böğrüme nefes aldırmıyor

Geliyorum anne az kaldı diyordur
Canım o bahsettiklerimiz sürekli kk da takılıpta bizim sayfanın yüzüne bakmayanlar içindi...

Geliyorum anne az kaldı diyordur
Canım o bahsettiklerimiz sürekli kk da takılıpta bizim sayfanın yüzüne bakmayanlar içindi...

ayyy sağlıcakla bi gelseydi bebişim,arkasından da kocam gelirdi ohhhhh ne güzel olurdu.
ama ayıp etmişler onlarda bu nankörlük bence işim bitti byeeee demek

gelmeyenler kendi bilir onlar kaybetti böyle güzel bi topicte yazışmak için herkes can atıyo biz kimseyi almıyoz
kazen bile hayran bize sohbetimizi kıskanıyo

selam kızlar

2 gündür ev gezmelerine gidiyorum pastalar börekler:)

dün akşamda kelebeğin rüyası filmine gittik salya sümük çıktık tabii ama çok güzeldi.

yarında ev gezmesi ayarladım ömrüm boyunca gezmediğim kadar gezdim 3 gündür.

özdn pınarın durumuna çoook sevindim canım ama kendine de dikkat et olur mu?

Herkesler gitmis

Tum gun uyuduk mercimekle kasik agrim gecti cok sukur baya uzdum yordum bebisi saolsun teyzeleri beni baya fircaladida kendime geldim :)

Bugün ne yazdıysam hiçbiri gitmedi çok bunaldık eğitimde bir arkadaşın cenazesi çıktı bu akşam geri gitti
yarın voleybol maçı varmış oraya gideceğiz rakip banka ile bakalım ne olacak

öğlen olsa da gitsek p.tesi elemanım başlıyo bakalım azimli çalışkan birine benziye yüzüm gülecek sonunda inş.kız aöf 4. sınıfmış azimli belli smmm sınavarına hazırlanıyomuş burda stajını da başlatmak istiyo uzun süreli düşünüyo yani

ben 16:00 a kadar buradayım öğlende buradayım neredeyse akşamda.
inşallah bu kez gelen güzel çalışan birisidir. gelip yan gelip yatıp sürekli izin almaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…