Eylül dostluğumuza burada devam (:

ben 16:00 a kadar buradayım öğlende buradayım neredeyse akşamda.
inşallah bu kez gelen güzel çalışan birisidir. gelip yan gelip yatıp sürekli izin almaz

çalşkan birine benziyo ciddi biri belli ama şimdi aradı p.tesi dr.randevusu varmış dün aklına gelmemiş salı gelecek o yüzden

Slm kizlar.sabah 8 de kalktim.yoruldum dinleniyrm simdi..borek ocakta pisince dusa giricem vaktim kalirsa ins.

HAYIRDIR misafir mi geliyor.
bugün ayın 9 u geldi mi tamamen kesildi mi

Evt tatlim eski isyerimden arkadaslarim.5 cesit yapabildim.birde esim fistikli sarma almis ondan koyarim oldu bitti..menu su :
Borek
Sarma
Mahlepli kurabiye
Browni
Findikzade tatlisi..

Spedym benimki geldi artikin kesin...umidim sende bu ay hayirlisiyla :)

slm
terem miden nasıl oldu canım
smilla menü çok güzelmiş ellerine sağlık
bende adetolmadım 1 hafta geçti ama benim arada geçikiyo böyle test yaptım çıkmadı ama yarın bi daha yapcam

slm
bende adetolmadım 1 hafta geçti ama benim arada geçikiyo böyle test yaptım çıkmadı ama yarın bi daha yapcam
selam canım çok şükür dün geçti bulantım..teşekkür ederim sorduğun için
senin1 kere daha böyle gecikmişti sanırım reglin..
belki bakarsın bir tane bebiş geliyordur inşallah

herkese iyi hafta sonları diliyorum ben duşumu aldım anneme gidiyorum..
akşama kına var dayımlarda geliyorlar kalabalık olacaz..
eşimi de yalnız smmm sınavına gönderdim ilk defa vicdan azabı çekiyorum..

menü gayet iyi valla
öğle arası bende ananeme gittim yemeğe bu arada paso geziyorum meydanı boş buldum Ç

hayırlısı canım öteki ay daha çok çalışırsınız. benim içinde bakalım ne olacak hiç bebek falan hissetmiyorum. Dr onca şey belirtisi dedi ona rağmen hissetmiyorum

1 haftamız var daha bakalım neler olacak.

sniperlit ; inşallah sende hamilesindir adet gecikmesi bende çok sık yaşıyordum 3*4 aydır normale döndü ama ne olacağı belli olmaz tabi

terem ; anne ile vakit geçirmek çok keyifi oluyor iyi eğlenceler.

zahter bitiş ne zaman sizin belli mi ? benim eşimde kazansa böyle gidecekti demek

Son düzenleme:
Hamile haberi mi var topikte ? Benim eğitim haftaya cumartesi son gece dönüyorum pazartesi şubede iş başı biz dönünce diğer grup gelecek

bilmiyorum canım hayırlısı bakalım benimde oluyor 3*4 ayda bir gecikiyo doktorada gittim bi sebebi de yok stresten filan dedi doktorda olmayınca daha da stres yapıyorum yarın falan tekrar test yapcam

herkeşler gitmis yaaa,allahım isteyen herkese sağlıklı,hayırlı evlatlar versin inşallah.allahım gönlünüzden geçenleri hayırlısıyla size versin.gibenin duası kabul olur derler.umarım dualarım kabul olur,
bende teyzeme gittim pasta börek çook yedim hamur işi yiyince ayaklarım ellerim şişti hep şimdi ayaklarımmı uzattım zonkluyor resmen

Bloga kasarli krep kizartmasi ekledim kahvaltilik..tavsiye edilir..

Kizlar siz yapip yapip yiyin bloga hic eklemeyin olurmu :/

slm

ayy hadi bakalım inşallah hamilesindir canım.. tekrar test yapınca yaz mutlaka merak ederiz.

8 mart çok güzel geçti, gündüz annemin komşularına oturmaya gitmiştik, oyun havaları açtık biraz orda oynadık akşamda yemekten sonra güzel bir mekana gittik kadın kadına orda da çok eğlendik bi gelinle damat yoktu düğün gibiydi.

ben eğlenirken eşiminde maçı vardı, incecik giyinmiş bi güzelde terlemiş eve gelmiş soğuk suylada duş almış fena hasta şimdi, yatak döşek yatıyor... birde doktora gitmem ilaç içmem diye diretiyor. bitki çayları yaptım terlettim şişe çektim falan biraz iyi oldu ama hala kırgınlık varmış bütün vucudunda..

Bloga kasarli krep kizartmasi ekledim kahvaltilik..tavsiye edilir..

Kizlar siz yapip yapip yiyin bloga hic eklemeyin olurmu :/

uzun zamandır değişik bişey yapmıyorum, normal herkesin bildiği yemekleri yazmakta saçma geliyor bana. kaşarlı krep kızartması değişikmiş benimki krep sevmiyor ama bide böyle deneyebilirim..

bende şimdi helva yaptım, eşim geldi yanıma aşkım benden umudunu kestin mi, helvamı mı yapıyorsun diyor :)) hee dedim sen gidicisin

hastalandım canım bugün

Sana normal gelen yemegi ben bilmiyo olabilirim.farkli yerlerden oldugumuz icin yapilis sekli bile farkli olabilir.mesela helva yapmissin.ben helva yapmayi bilmiyorum.internetteki tariflere de guvenmiyorum ben.denenmisleri yapiyrm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…