Eylül dostluğumuza burada devam (:

Günaydın herkese. Müşteriye geldim az sonra isyan edeceğim 1 saattir kadını bekliyorum. ...

SNIPERLT önümüzdeki ay olur inşallah canım.

ADET günüme son 5 kaldı bakalım bekliyorum heyecanla. ..

günaydın kızlar

sabah kocaman bir göbeğe uyandım ben bir kaç ay sonra traktör tekeri yutmuş gibi olacağım sanırım

Herkese günaydınlar
dün hava çok güzeldi izmirde eşimin kuzenleriyle sabah kahvaltısına gittik açıkhavada kahvaltımızı yedik güneşi çok özlemişim valla içim ısındı resmen.sonra birlikte okey oynadık.deniz kenarında dolaştık balık ekmek yedik falan gayet güzel geçti buraya kadar sonra akşam üstü onları evine bıraktık eşim biara kardeşiyle konuştu telde sana uğrucam falan dedi.bende sandımki ona gidicez dönüşte.kardeşiyle annemler çok yakın oturuyolar.kuzenleri bıraktıktan sonra dedim kardeşinde alalım onlada dolaşalım biraz yok o çıkmaz şimdi zaten dışardaymış yeni eve gelmiş ben seni annenlere bırakayım onla bir işim var halledip gelirim dedi.allah allah ne işi bu dedim iş işte dedi.ya ne işi ama onu soruyom dedim sonra ya o yurt dışına gidicek ya üstüne başına bişey alıcakmış 1-1buçuk saat takılıp gelcem dedi.ne alaka ya dedim hem dışarı çıkmaz şimdi diyosun hemde üstüne başına bişeyler alıcak ona bakıcaz diyosun bu netezatlık anlamadım dedim kızgın bi şekilde.ya kızım trip yapma herşeyde söylenmez işte deyip lafı kapatmaya çalıştı.annenlerle konuştnmu biliyolarmı gelceğimizi dedi sen bana söyledin mi ki onları arayıp haber vereyim dedim.sonra indim arabadan kapıyı çarpıp gittim annemlere.o gelene kadar uyumuşum geldiğinde de bilerek kalkmadım yarım saat daha.
annemlern yanında konuşmaya çalıştı yüzüne bile bakmadım.otururken msjlar geldi onlara cevap yazdı biara gözgöze geldik msj yazarken,sonra kalktı yerinden telefonuna baktım kardeşiyle msjlaşmış ama msjların içeriği silinmiş.11gibi kalktık eve gelesiye yatağa yatasıya kadar tek kelime etmedi bende konuşmadım.sabahta dükkana gelesiye kadar konuşmadı bende hiçbirşey söylemedim.işle alakalı bişey istedi okadar,daha demin kardeşi aradı hastaneye git ozaman ne duruyosun falan dedi.sanırım aralarındaki mevzu kardeşinin bir rahatsızlığı yüzünden ama ben yinede kızgınım söylenmemesi gereken birşey olabilir ama bana doğru düzgün söyleyebilirdi rahatsız bir bakıp gelicem diyebilirdi.şüphe yaratcak şekilde davranışlar içine girmesi beni gıcık eden şey.şimdi küsüs o kendini haklı olarak görüyo öyle gördüğü sürece asla yanaşıp barışmaz bende inadımdan barışmam nasıl olcak nasıl davransam bilmiyorum başım ağrıyo buyüzden

tövbe yarabbim aklıma direk cinsel yolla bulaşan hastalık geldi

erkek demi kardeşi

Son düzenleme:
gunaydinlarr. mutlu haftalar herkese.
kayinvalide dun kagan icin mevlud okuttu. gel gor ki oglum hic durmadi rurekli agladi bu sabah da bi kac kez oksurdu.. ins. hasta olmaz eger olursa kv ye fena cemkirecem cunku kalabaliga sokmayalim dedim o bi firsatini bulup milletin kucagina vermis

Henuz 5haftalik ama kendini 5 aylik sanan gobegin

Eklentiler

• $IMG_20130311_101800.webp
    46 KB · Görüntüleme: 34

yazık kıyamam kuzuya neden minik bebek elalemin kucağına verilir allah aşkına

Son düzenleme:
tövbe yarabbim aklıma direk cinsel yolla bulaşan hastalık geldi

erkek demi kardeşi

erkekte yok ya okadar da değildir heralde :26: dün meraktan çatlıcaktım şimdi biraz rahatladım öenmli bişey değildir kesin çünkü onun huyudur nezaman hastalansa saklar sonra gelir kendi anlatır saçma sapan bir huyu var

öncelikle günaydın tatlım ne güzel bir gün olmuş öyle
benim direk aklıma belki kardeşi istemiştir yengeme çaktırma söyleme diye o geldi sende boşver gtme üzerine erkekler genellikle sorulmayınca gelip kendileri anlatıyorlar aslında içi içini yiyordur şimdi

sofiş senin bebeğin neden bu kadar ağlıyo kuzum kolik mi yoksa?
eğer öyleyse koliği geçene kadar ankaraya gideyim deme yalnız kesinlikle yapamazsın

inş. hastalanmaz annesi, arada öksürmesi normaldir korkma

smillia kaşarlı krep fikri güzelmiş denemek lazım
çitlenbik benim de aklıma o virüs geldi töbe töbe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…