Eylül dostluğumuza burada devam (:

Saol cnm findikzadeyi ilk defa yaptm guzel oldu allahtan.bole manyakliklarim vardir.riske giriyorum :)

Gunaydn cnm.hani sen youtube tan bi video izleyin demistn.bebek mucizesimiydi neydi aklima geldi

evet tatlım du hemen bulup koyıyım part part ilerliyor

[video=youtube;EeXbzibsntM]http://www.youtube.com/watch?v=EeXbzibsntM[/video]

günaydın kızlar

sabah kocaman bir göbeğe uyandım ben bir kaç ay sonra traktör tekeri yutmuş gibi olacağım sanırım

dur daha bismillah sen beni görsen korkarsın o zaman

son ayda böyle yapınca korkma
[video=youtube;ki5kaH54jCc]http://www.youtube.com/watch?v=ki5kaH54jCc[/video]

neden acaba

en çok bunları dduyunca korkuyorum valla

siz çalışan insanlarsınız uykusuzluğa alışkınsınız, ben hiç alışkın değilim ve çok zorlanıyorum gerçekten

ama ne demişler bi gülüşü ömre bedel

artık insanları tanımaya başladı, gülüyo agu magu diyo, eline verdiğimiz oyuncaklarıı kapıyo onları inceliyo çok eğlenceli oluyo bebekler:))

sofişimm neden paşamız öyle rahatsızlandki umarım hasta değildr:26:

ahsen söylenme bal yanak uyutmamış sanki ne var

anne karnında hareketli olan bebekler doğduklarında yaramaz oluyolar
bizim berra karnımdayken bir dk durmazdı gece uyanırdım onun tekmeleriyle

şimdi bizi haşat ediyo resmen
iki dk durdugu yerde durmuyo sürekli poposu pışlansın, hop hhop hop gezsin istiyo

chitlenbik özdn in dediği gibi olabilir mi acaba??? niye saklar insan hastalığını???

sofiş geçmiş olsun şimdiden inş.iyice hastalanmaz kuzu

yaa kızlar jeloo bizi terketti farkındysanız yoğun oluyomuş ama bi 5 dk. bile girse 1 kere slm verse bize yine yeter

valla kızlar inş.öyle birşey değildir ama dediğim gibi o hep öyledir saklar rahatsızlığını.şuan önemli olan biizim aramızdaki sorun nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum birşey olmamış gibi davransam kendini haklı görüp ben hatalı davranmış olcam bu hiç içime sinmiyo konuşmasam o hiç konuşmaz durup dururken aramız bozuldu ona sinir oluyorum.
ahsencim o uyutmayanı yerim ben yerimm
sofişim kaana geçmiş olsun ama ihmal etme bi dr.görsün bebişler böyle canım ya hemencik hastalanıyorlar çok üzme kendini geçer annesi

yarin kontrolu war soylicem dra gerci soyluyorum ama cok gazli diyo..
her daim emmek istiyo memeye kavusunca uyuyo. esimde cagirip duruyo anlamiyo anlatiyorum cok huysuz diyorum. ona gore hava hos yippranan ben olcam

o zaman ağliciyiiimmmmm

birde dikkat ettik babasına çok işve cilveli, düşkün olcak galiba ne zaman o dokunsa sevse içimden çıkcak gibi oluyor

Henuz 5haftalik ama kendini 5 aylik sanan gobegin

Koca göbüşlü özden koca göbüşlü özdennn

İyi iyi biz gelene kadar tam sevmelik olur demek ki

sen bol bol yay o kıçını canikom
ortalama 10 hafta sonra çok arayacaksın

sus ahaha evet hatırlamak istemiyorum, daha doğrusu inanamıyorum 28+0 olduk artık 29. hafta içersindeyiz
daha sonra bende bu uyumuyorr yanlış olmuş bu diyebilirim

her daim emmek istiyo memeye kavusunca uyuyo. esimde cagirip duruyo anlamiyo anlatiyorum cok huysuz diyorum. ona gore hava hos yippranan ben olcam

senin oğlan babaya çok benziyor, özler tabi babasıda oda haklı

henüz bağırsakları gelişiyo canım gaz problemi normal azzcık daha sabret 2. ayın sonunda bayagı düzelmiş oluyor

biz hiç gaz problemi yaşamadık çok şükür ama etrafımda duydugum bütün erkek bebekler böyle

seninki gaz problemi dışında biraz da koliğe benziyo sanki
hep aynı saatlerde mi ağlıyo

ayşe öner gaz masajı yazsana youtube a,
çok işe yarıyo

o zaman ağliciyiiimmmmm

birde dikkat ettik babasına çok işve cilveli, düşkün olcak galiba ne zaman o dokunsa sevse içimden çıkcak gibi oluyor

olabilir kız bebekler babalarına düşkün oluyor
benim kızım bütün erkeklerin kucağında susuyor gülüyor konuşuyor
kadınlardan pek haz etmiyo

İyi iyi biz gelene kadar tam sevmelik olur demek ki

o zamana kadar takla bilem atar benim kızım

bu erkeklerin doğası böyle işte bebeklikten başlıyo demek ki hep bi gaz çıkarma halindeler biz bayanlar gibi kibar değiller işte

kız bebekler genelde öyle erkeklere düşkün oluyo

bugün rahat rahat yazışayım da yarın kız gelince pek giremem o da alışmasın

ooo tamamdır o zaman kızımın amcası bol bi tutuştururum kucaktan kucağa gezer
daha şimdiden plan yapıyorum ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…