Eylül dostluğumuza burada devam (:

Bende dün güzel havanın tadını çıkaranlardandım
sabahtan annemlere gittim, güzel bir kahvaltının ardından, annem, kardeşim birlikte dışarı gezmeye çıktık, hem bana yürüyüş olsun diye ama 4 saatlik uzun bir yürüyüş oldu ben yorulmadım kardeşim yamuldu hemen, azcık kendimizi şımarttık ilk önce alışveriş yaptık sonra en son durak kuaföre geçtik
bütün gün gözüm hep bebeklerdeydi bebek arabalarında bizde böyle gezdircez diye çok heveslendim
çok iyi geldi ya artık bahar gelsin yaz gelsin bebişim gelsin

günaydın hanımlaaaarrr..

hızlı bi haftasonundan sonra yeni bir hafta başlıyor.

sofişim geçmiş olsun bebişine inş. ilerlemez öksürüğü

ocwmays ah ah gelecekteki halimi görüyorum sanki ama şimdi o günlerin acısını çıkarmaya çalışıyorum kuzum.

hanzade inş yeni eleman iyi ve bilgilidir de üzerinden biraz yükünü alır canım.

citlenbik canım boşver takma kafana erkekler bizim gibi detaylı düşünemedikleri için bilmememiz gerektiği düşündükleri şeylerde geçiştirebiliyorlar.

özdn sen beni akşamları gör 7 aylık hamile oluyorum resmen sabahları 4. aya geri dönüyorum çok şükür henüz kilo almadım.

ay unuttuğum var mı acaba bi daha bakayım ben geçmişe

kızlar bu arada hep mide bulantılarımı yazdım artık iyi olduğumu yazmak istedim.

bugün 17.haftamıza girdik ve artık hiç bulantım yok ama ben yaklaşık 1 aydır evimi temizleyemiyordum tahmin edeceğiniz üzere evi b.k götürüyo öyle kirlendi kii daha da kirlenmiyo evime kimseyi alamıyordum

artık daha enerjiğim ve cuma günü yardımcı bayan gelecek annem ben ve o bayan evimi kırklayacağız inş.

diyeceksiniz niye bu sevinç valla evimin kir olması beni psikolojik acayip çökertti ve malesef temizleyecek gücüm yoktu ama şu an acayip değişik bi enerji geldi

bu yaz tatil planımızı yaptık.
Bodrum yada Marmaris istiyoruz.

tavsiye edeceğiniz denize sıfır çok lüks olmamak şartıyla oteller var mı
Green Platan seçtik ama alternatif var ise bakabiliriz

29 haziran 5 Temmuz arasında düşündük

melisin videolarını izledim çok duygulandım allahım ne büyük ne muazzam yaratmış bizleri

şimdi benim bebişin şeklide değişmiş muhtemelen gidince kalp sesi ve keseyi görebileceğiz

biz hep eylül tatilllerini severiz ama bu yıl eylülde gidemeyiz bebişkodan dolayı o yüzden temmuzda gideriz bizde

bizim de plan belli değil bir sürü şey var aklımızda bakalım bu sefer erken rez.olmadı doğaçlama olacak bakalım

speedy milupa bebek olmadan gönderiyo mu ki bebeğim var diye mi üye oldun

speedy milupa bebek olmadan gönderiyo mu ki bebeğim var diye mi üye oldun

Bİ ARKADAŞ yarışmaya katılmıştı ona oy vermek için üye oldum. ama bebek olmadan yollamıyor. hamileyim diye sallamıştım.
sonrasında da sık sık mesaj atıyor bebeğiniz şu kadarlık oldu falan diyee

şimdi hamile kalınca yine üye olacağım doğru tarihlerle

melisin videolarını izledim çok duygulandım allahım ne büyük ne muazzam yaratmış bizleri

şimdi benim bebişin şeklide değişmiş muhtemelen gidince kalp sesi ve keseyi görebileceğiz

oy kıyamam ama eşinle izle daha iyi kavrıyor birşeyleri etkileniyorlar baya

temmuz gibi tatile giderseniz ohh koca göbüşle denizin tadını çıkartırsın

Biz bu yaz eltimlerle beraber gidicektik tatile.benim hamile olma planlarim yuzunden iptal ettik.onlar gidecek

merhaba hanımlarrr...
hanzade umarım yeni elemanın elin ayağın olur da iş yükün az da olsa hafifler canım..
çitlenbik sinirlenmekte son derece haklısın..ben olsam sebebini öğrenene kadar konuşmam

mlsvt canım ne kadar büyümüş liva hanım maşallah
sofiş Allah kabul etsin canım mevlüt okutmuşsunuz..inşallah kağan da bir an önce düzene girer..
kocana kavuşursun..
özdn bebiş baya büyümüş canım

miracle havalar güzelleşti bak kuzum sana da enerji geldi..

mls geçen gün söylediğinde bütün akşam o videoları izledik..aman Allahım hayretlerle baktık..
ne kadar muazzam bir süreç..en sonunda kadın doğururken eşim de valla bende doğurucam nerdeyse..bir stres aldı adamı..sonra bana diyor ki aşkım sen bana söylemeden git doğur gel diyor..
ben orda çatlarım yoksa..böyle bir parlak fikirli kocam benim

Bizde hep eylülde çıktık ama bende yaz ortasında çıkmak istiyorum bu sene tatile.yanlız 9temmzda ramazan başlıyo 8 ağustosta bayram ya 9temmuz öncesi ki olmaz çünkü yeni taşınmış olucaz paramız kalmayacak bayramdan sonra da 26sına kadar gidip dönmemiz lazım kuzenin düğünü olacak bakalım bizim bu tedavi ne olcak belli değil herşey belirsiz
miracle iyi olmana çok sevindm artık bebişin tadını çıkar
teremcim haklıyım dimi çok sinir etti beni

insan eşinden saklamamlı..söyleseydi bilmiyormuş gb davran deseydi bu durum oluşmazdı..
kendimi senin yerine koyunca ben bunları düşündüm canımcım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…