- 12 Ocak 2011
- 8.811
- 8
- 158
- 38
- Konu Sahibi landfloves
-
- #27.081
insan eşinden saklamamlı..söyleseydi bilmiyormuş gb davran deseydi bu durum oluşmazdı..
kendimi senin yerine koyunca ben bunları düşündüm canımcım
merhaba hanımlarrr...
hanzade umarım yeni elemanın elin ayağın olur da iş yükün az da olsa hafifler canım..
çitlenbik sinirlenmekte son derece haklısın..ben olsam sebebini öğrenene kadar konuşmam
mlsvt canım ne kadar büyümüş liva hanım maşallah
sofiş Allah kabul etsin canım mevlüt okutmuşsunuz..inşallah kağan da bir an önce düzene girer..
kocana kavuşursun..
özdn bebiş baya büyümüş canım
miracle havalar güzelleşti bak kuzum sana da enerji geldi..
mls geçen gün söylediğinde bütün akşam o videoları izledik..aman Allahım hayretlerle baktık..
ne kadar muazzam bir süreç..en sonunda kadın doğururken eşim de valla bende doğurucam nerdeyse..bir stres aldı adamı..sonra bana diyor ki aşkım sen bana söylemeden git doğur gel diyor..
ben orda çatlarım yoksa..böyle bir parlak fikirli kocam benim
niye iptal ettiniz ki hep birlikte keyifli geçer
Ya hamile kaldigimda yokta, kalirsam eylul ayinda 5-6 aylik olurum die havuzada giremem..birde onlarda cocuk var.ickide yok..nebileyim vazgecmistiksmilla kalabalık gidince keyifli oluyo niye iptal ettiniz ki hem hamile kalsan bile bebişle suyun keyfini çıkaırsınız
işin kötü yanı yarın benm yumurtlama günüm ve biz küsüs :26:gel de barış şimdi hiiiç umurm değil amaaa kendi bilir zaten olduğu yok kendiliğinden
Ya hamile kaldigimda yokta, kalirsam eylul ayinda 5-6 aylik olurum die havuzada giremem..birde onlarda cocuk var.ickide yok..nebileyim vazgecmistik
Tatlim haklisin bencede.yazinin basini okurken acaba suprizmi hazirliyor die dusundum :) sonu kotu cikti..sen saklarmisin ondan ailenle ilgili.ondanmi yapiyorki..benim esim anlatir bana.ortak arkadaslarimizin sirri olur mesela bana soler.soleme ama der..ben solemem hic...anlattiririm hep
çocuklarla zor olur diyosan haklı olabilirsin hem tatile gidince herşeyden faydalanmak lazım içmek de lazım eğer kullanıyosan ve diğerleri içmiyosa zor oluyo sen ona uymak zorunda kalıyosun tek başına tadı çıkmıyo o zman eşinle gidersin ya da kuzenlerin filan yok mu kafa dengi biz de gidecek o kadar kişi varki herkes bizimle gitmek istiyo ama ortada bşy yok daha bizimle geyik güzel oluyo özellikle eşim çok eğlencelidir
Ya ctesi bizim kizlarla birlikteyken falci cagirdik.kadin bakti banada kahve ve tarot.
Bazi seyleri bildi bazilari salladi.eski sevgilimden bahsetti.k ile basliyo adi dedi.hala aklinda sen varsin dedi.bunlari fln bildi..
Kehanetlerinden bahsedeyim : 6.ayda kiz bebege hamile kalcakmisim..esim bi is yapacakmis yada isbirligi.maddi acidan rahatlicakmisiz..9.ayda yazlik gibi bisey alcakmisiZ.ben kendi isimi yapcakmisim...
Kenanetler tutarsa biz yasadik..pek inandirici diil ya fal iste
mls izleme canım korkutma kendini
Ya ctesi bizim kizlarla birlikteyken falci cagirdik.kadin bakti banada kahve ve tarot.
Bazi seyleri bildi bazilari salladi.eski sevgilimden bahsetti.k ile basliyo adi dedi.hala aklinda sen varsin dedi.bunlari fln bildi..
Kehanetlerinden bahsedeyim : 6.ayda kiz bebege hamile kalcakmisim..esim bi is yapacakmis yada isbirligi.maddi acidan rahatlicakmisiz..9.ayda yazlik gibi bisey alcakmisiZ.ben kendi isimi yapcakmisim...
Kenanetler tutarsa biz yasadik..pek inandirici diil ya fal iste
Bi kaynim icer.diger kaynim dinidir..eglenceli olacagindan suphem yok ama dozu olur yani..arkadaslarla daha zevkli.bide baya pahali otel istiyolar.dini dedigim kaynim kendi havuzu olan villa tipi istiyor.karisi icin...bu kadar para vercez ben havuza giremicem icki yok.yazik geliyor paraya
vafi daphne özdn cvp verin bu haftasonu c.tesi pazar eşim izinli çekmeköye gidicez kalmaya ama c.tesi sizinle buluşacağımı söyledim speedyden çıkınca gelirim dedim
çocuklarla zor olur diyosan haklı olabilirsin hem tatile gidince herşeyden faydalanmak lazım içmek de lazım eğer kullanıyosan ve diğerleri içmiyosa zor oluyo sen ona uymak zorunda kalıyosun tek başına tadı çıkmıyo o zman eşinle gidersin ya da kuzenlerin filan yok mu kafa dengi biz de gidecek o kadar kişi varki herkes bizimle gitmek istiyo ama ortada bşy yok daha bizimle geyik güzel oluyo özellikle eşim çok eğlencelidir
Walla esim daha biz izmirlilerle tanismasigimiz icin ciddi oldugumuzu dusunmuyo acikcasi dalga geciyo.sizin fotolari gosterdigimde ist da olsak giderdin dio..siz bi gelinde ins tanisiriz kocanada soler zaten.abi manyak bunlar die baslar :))simill yazın gelirsem inş.mutlaka sana gelicem hatta eşlerimizi tanıştırabiliriz senin ki de isterse çok eğlenceli olacağına eminim
ooo çok geç çok korktum bile
sadece haziran ayında kız bebiş kısmına inanmak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?