- Konu Sahibi landfloves
-
- #27.101
Walla esim daha biz izmirlilerle tanismasigimiz icin ciddi oldugumuzu dusunmuyo acikcasi dalga geciyo.sizin fotolari gosterdigimde ist da olsak giderdin dio..siz bi gelinde ins tanisiriz kocanada soler zaten.abi manyak bunlar die baslar :))
Ben sadece kiz bolumune inanmak istiyorum.ay ndn hazirann...salladi o kesin.zaten diyorki sen kendini hazir hissetmiyosun hala diyor..hiiii dedim bende
Similla kızın olursa şimdiden talibim haberin olsun
Similla kızın olursa şimdiden talibim haberin olsun
böyle giderse o kızı doğurup büyütecek sen hala.....
böyle giderse o kızı doğurup büyütecek sen hala.....
Benim annem babamdan buyuk.
Bende esimden buyugum....annem istemezdi hic kendi yasadigi icin...simdi bende istemiyorum daphneeeee.acele et bak :) ben bu ctesi baslicam yine mesaiye
Sana ikiz doğuracağımı söylemiştim değil mi:26: Diğer oğlumada senin kızını alacağım hatta kaçırmayı planlıyorum
Bir kaç haftadan bir şey olmaz. Hatta ben erken doğururum yeterki oğlum senin kızından büyük olsun
çok sıkıldımartık evime gitmek istiyorum
bebiş alışverişine başlamak istiyorum
zaman yaklaştıkça ben stres oluyorum
ama benim oğlum olacak galiba eğer kız olursa olabilir sizden iyisini mi bulucaz
ama benim oğlum olacak galiba eğer kız olursa olabilir sizden iyisini mi bulucaz
Daha ne kadar oradasın?
Hem aynı memleketliyiz de. Tanıdık bildik yerden gelin almış olurum bende oh annesi gibi güzelde olur daha Allah tan ne isterim...
bebğim olursa neye benzer acaba çirkin olacak diye geçiyo hep içimden neden bilmiyorum
çarşanba artık gelmelerini bekliyoruz canım
hoş gelselerde evde olucada eşimin işleri yoğun, yazı özledim akşamları gezmeleri
karnım büyüdükçe afakanlar basıyor bana
Banada hep esmer güzeli çocukların olacakmış gibi geliyor.
3 aydan bile daha az bir süren kaldı. Yaz sonu bebişinizle birlikte gezmelere başlarsınız artık. Hiç sıkıntı yapma.
sanırım ki 9 haftam kaldı
doktor mayıs 15 ten sonra beklenir dedi ultrsayon ölçmlerinde 23 mayıs gözüküyor
yaz gelsin gezelim ohh süper hafiften esintili bi hava
bilmiyorum hamilelik buhranlarına girdim sanırım bu ara
dışarı çıksam gezsem bu seferde yamuluyorum ağrılardan ortası yokmu bu işin
Banada hep esmer güzeli çocukların olacakmış gibi geliyor.
3 aydan bile daha az bir süren kaldı. Yaz sonu bebişinizle birlikte gezmelere başlarsınız artık. Hiç sıkıntı yapma.
Cok guzel bi ayda dogum yapican mayis sicakta diil sogukta.ins guzel atlaticaksin dogumuda.izleme ole video fln korkutma kendini durdukyere..
Ya bak sende oyle oldn.belki bizde bole olcaz.karin buyuunce sisko cirkin gorundugunu saniyolar.hic ama hic ole diil halbuki.ben bayiliyrm ole hamileleri gorunce.cok sirin giyinenler var.ama psikoloji ole oluyor heralde.eltimle alisverise cikmistik.hicbir giysiyi ellemiyor giydiklerini begenmiyor.halbuki azicik gobegi var cok iyi durumda.ama ona oyle geliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?