Eylül dostluğumuza burada devam (:

Similla kızın olursa şimdiden talibim haberin olsun

böyle giderse o kızı doğurup büyütecek sen hala.....

Sana ikiz doğuracağımı söylemiştim değil mi:26: Diğer oğlumada senin kızını alacağım hatta kaçırmayı planlıyorum

Benim annem babamdan buyuk.
Bende esimden buyugum....annem istemezdi hic kendi yasadigi icin...simdi bende istemiyorum daphneeeee.acele et bak :) ben bu ctesi baslicam yine mesaiye

Bir kaç haftadan bir şey olmaz. Hatta ben erken doğururum yeterki oğlum senin kızından büyük olsun

çok sıkıldım artık evime gitmek istiyorum
bebiş alışverişine başlamak istiyorum
zaman yaklaştıkça ben stres oluyorum

ama benim oğlum olacak galiba eğer kız olursa olabilir sizden iyisini mi bulucaz

çok sıkıldım artık evime gitmek istiyorum
bebiş alışverişine başlamak istiyorum
zaman yaklaştıkça ben stres oluyorum

Daha ne kadar oradasın?

ama benim oğlum olacak galiba eğer kız olursa olabilir sizden iyisini mi bulucaz

Hem aynı memleketliyiz de. Tanıdık bildik yerden gelin almış olurum bende oh annesi gibi güzelde olur daha Allah tan ne isterim...

bebğim olursa neye benzer acaba çirkin olacak diye geçiyo hep içimden neden bilmiyorum

Daha ne kadar oradasın?

Hem aynı memleketliyiz de. Tanıdık bildik yerden gelin almış olurum bende oh annesi gibi güzelde olur daha Allah tan ne isterim...

çarşanba artık gelmelerini bekliyoruz canım
hoş gelselerde evde olucada eşimin işleri yoğun, yazı özledim akşamları gezmeleri
karnım büyüdükçe afakanlar basıyor bana

bebğim olursa neye benzer acaba çirkin olacak diye geçiyo hep içimden neden bilmiyorum

Banada hep esmer güzeli çocukların olacakmış gibi geliyor.

çarşanba artık gelmelerini bekliyoruz canım
hoş gelselerde evde olucada eşimin işleri yoğun, yazı özledim akşamları gezmeleri
karnım büyüdükçe afakanlar basıyor bana

3 aydan bile daha az bir süren kaldı. Yaz sonu bebişinizle birlikte gezmelere başlarsınız artık. Hiç sıkıntı yapma.

3 aydan bile daha az bir süren kaldı. Yaz sonu bebişinizle birlikte gezmelere başlarsınız artık. Hiç sıkıntı yapma.

sanırım ki 9 haftam kaldı
doktor mayıs 15 ten sonra beklenir dedi ultrsayon ölçmlerinde 23 mayıs gözüküyor
yaz gelsin gezelim ohh süper hafiften esintili bi hava
bilmiyorum hamilelik buhranlarına girdim sanırım bu ara
dışarı çıksam gezsem bu seferde yamuluyorum ağrılardan ortası yokmu bu işin

Cok guzel bi ayda dogum yapican mayis sicakta diil sogukta.ins guzel atlaticaksin dogumuda.izleme ole video fln korkutma kendini durdukyere..

inşallah güzel olurlar canım yaa altıncı hissim öyle demiyo ama olsun sağlıklı olsun benim olsun çirkin de olsa bana dünyanın en güzeli gelir sanırım

Cok guzel bi ayda dogum yapican mayis sicakta diil sogukta.ins guzel atlaticaksin dogumuda.izleme ole video fln korkutma kendini durdukyere..

ne biliyim tatlım zaman yaklaştıkça insan daha çok neler yaşıcağını bilmek istiyor tırstım zaten kapadım izlemiyorum
inşallah bakalım güzel ayla birlikte güzel bebişimde gelsin, sanırım birde insanın hala inanamama duygusuda oluyor pek algılayamıyorum hala

Ya bak sende oyle oldn.belki bizde bole olcaz.karin buyuunce sisko cirkin gorundugunu saniyolar.hic ama hic ole diil halbuki.ben bayiliyrm ole hamileleri gorunce.cok sirin giyinenler var.ama psikoloji ole oluyor heralde.eltimle alisverise cikmistik.hicbir giysiyi ellemiyor giydiklerini begenmiyor.halbuki azicik gobegi var cok iyi durumda.ama ona oyle geliyor

kızlar bende bi yaz gelsn istiyorum bi de gelmesin malum biizim yazlarımız sizinkiler gibi değil çoook sıcak geçiyor ve ben karnı burnumda olacağım ama koca göbeğimle bol bol denize girmeyi planlıyorum adrasan olimpos belki muğla marmaris taraflarına doğru planlarımız var ben koca karnımla bol bol gezmek istiyorum umarım sıkıntılı geçirmem son aylarımı.

bu arada kızlar dün eşim kv ve kp eşimin kardeşleriyle gezmeye gittik akarsu vardı eşim suyun yanına gitmemi istedi hadi inelim dedi kv kp götürme bişey falan olur dediler eşim bi kızdı onlara eş benim eşim götüreceğim dedi bi anda baya bozuldu kv ama eşim şaka yapmak istedi ama malum artık bende bi kv adayıyım ya akşam eşime bi kızdım b kızdım benim oğlum bana böyle dese çok üzülürüm de bi daha böyle söyleme de bi sürü kızdım galiba kv tripleri başladı bile.önce olsa çok hoşuma giderdi eşimin yaptığı beni korudu falan derdim ama artık kv empatisi kurabiliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…