Eylül dostluğumuza burada devam (:

Heheeee..biz simdi kv leri sikayet edince savunursunda onlari

Selam kızlar biz geldikk giremedim foruma bayadır özledim sizi,gelen giden çok oldu birde üstüne mevlüt olunca vakit ayıramadım kendime,oğluşumu uyuttum şimdilik uyuyor uyanana kadar size bakıyım dedim,herkes iyidir umarım

Son düzenleme:
Simila bende ankarada gelince arkadaşım götürdü bir yere oda bazı şeyleri bildi 2013 sonunda kız bebeğin olacak hazırlık yap dedi eşim kendi işini yapacak haziranda ev alacağız filan

canım hoşgeldin ben de bugün senden bahsettim hiç gelmiyo diye 5 dk.cık ayırsa selam verse yeter diyodum yanii nasıl gidiyo annelik

canım hoşgeldin ben de bugün senden bahsettim hiç gelmiyo diye 5 dk.cık ayırsa selam verse yeter diyodum yanii nasıl gidiyo annelik

Hanzade inanki aklım hep forumda ama giremedim,gelen giden derken ha şimdi bakarım yok birazdan derken hep birşey çıkıyor,gelen giden duruldu şimdilik biraz kendime vakit ayırıp gelicem artık foruma,bak gördünmü başka bişeyden bahsetseymişsin olurmuş annelik çok güzel gidiyor heleki oğluşumun gülücükleri eşliğinde birde agu diyor çok mutlu olduğunda agu agu gidiyor bizide çok mutlu ediyor sıpam ya
Sizler nasılsınız bakalım geçmişi okuyamadım bir ara okurum

jelocum hoşgeldin. oğluşun kocaman olmuş maşallah çok tatlı sıpa. uslu bi bebek heralde.

bikaç foto ekledim yine kızlar.

daphne herkesten önce düşünüyodu ama sanırım en sona kalacak bu gidişle

jelocum hoşgeldin. oğluşun kocaman olmuş maşallah çok tatlı sıpa. uslu bi bebek heralde.

bikaç foto ekledim yine kızlar.

topik ne çok değişti ya çok ilginç. ilk önce düğün hazırlıkları konuşuyoduk sonra evle ilgili ipuçları vs vs şimdi ise bebişlerrr..

hayat hızlı ilerliyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…