- Konu Sahibi landfloves
-
- #27.121
bu arada kızlar dün eşim kv ve kp eşimin kardeşleriyle gezmeye gittik akarsu vardı eşim suyun yanına gitmemi istedi hadi inelim dedi kv kp götürme bişey falan olur dediler eşim bi kızdı onlara eş benim eşim götüreceğim dedi bi anda baya bozuldu kv ama eşim şaka yapmak istedi ama malum artık bende bi kv adayıyım ya akşam eşime bi kızdım b kızdım benim oğlum bana böyle dese çok üzülürüm de bi daha böyle söyleme de bi sürü kızdım galiba kv tripleri başladı bile.önce olsa çok hoşuma giderdi eşimin yaptığı beni korudu falan derdim ama artık kv empatisi kurabiliyorum
Selam kızlar biz geldikkgiremedim foruma bayadır özledim sizi,gelen giden çok oldu birde üstüne mevlüt olunca vakit ayıramadım kendime,oğluşumu uyuttum şimdilik uyuyor uyanana kadar size bakıyım dedim,herkes iyidir umarım
canım hoşgeldin ben de bugün senden bahsettim hiç gelmiyo diye 5 dk.cık ayırsa selam verse yeter diyodum yaniinasıl gidiyo annelik
Hosgeldin jeloo ozden hamile birde vafi
Ozdn ve vafi hamilemi ay canlarım ya tebrik ederim iyi bir karar inşallah çok güzel bir hamilelik geçirirler
Sen ne zaman başlıycaksın daphnem
Bu ayin sonunda. İnsallah bebegim cok bekletmez beni:)
daphne herkesten önce düşünüyodu ama sanırım en sona kalacak bu gidişle
ay sonu bunu hatırlatırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?