- Konu Sahibi landfloves
-
- #27.141
ay kızlar kaydetmemişim resimleri şimdi oldu
daphanem daha adapazarına gittiğin hafta yazacktım nasip olmadı..o hafta bende adapazarındaydım..ben annem oralı..
kuzenlerim kahvaltıya çağırmıştı bizi aa dedim daphanem de burda bugün diye söyledim eşime..
sen nerelisin kuzum...
Babam azeri annem sivasli ben istanbul dogumluyum esimde manisali :))))))) cok karisigim ben :)))
ne güzel bütün memleketlerin güzelliğini almışsın kuzum...
Sagol canim sen nerelisin?
benden de karışık bi cevap..annem babam boşnak (yugoslav göçmeni)annem adapazarı doğumlu..
babam sırbistan..ben istanbul doğumluyum..eşim de bilecikli..
çarşanba artık gelmelerini bekliyoruz canım
hoş gelselerde evde olucada eşimin işleri yoğun, yazı özledim akşamları gezmeleri
karnım büyüdükçe afakanlar basıyor bana
herkese selam kızlar ben hala sağdan sola soldan sağa yuvarlanıyorum dün gece hiç uyumadım çook mutsuzum zaten kocamda yanımda değil evimi de özledim.offfffffffffffffffsanırım ki 9 haftam kaldı
doktor mayıs 15 ten sonra beklenir dedi ultrsayon ölçmlerinde 23 mayıs gözüküyor
yaz gelsin gezelim ohh süper hafiften esintili bi hava
bilmiyorum hamilelik buhranlarına girdim sanırım bu ara
dışarı çıksam gezsem bu seferde yamuluyorum ağrılardan ortası yokmu bu işin
Sen benim hemşerimsin :)
merhaba kızlar ben çok hastayım, eşimden bulaştı sanırım. bu akşam hastaneye gidecez randevu aldık. bende hasta olunca sonunda eşim hastaneye gitmeye ikna oldu. boğazım ağrıyor yutkunamıyorum burnum sürekli akıyor acayip halsizim başımda ağrıyor..
özden yok mu? hani şu avrupa networking kul.adı ve şifresi vermişti ya, eşime iç çamaşırları almıştım ordan bir seneyi geçti hala yumuşacık rengi bile değişmedi sapasağlamlar.. ama başka yerden aldıklarım o kadar yumuşatıcıda kullanmama rağmen kazık gibi sağı solu söküldü rengi falan soldu.. biraz daha çamaşır alacam şifre kul.adı olan var mı bana özel msj atsa..
citlenbikim erkekler bişey saklayamıyor iş çevirdiklerini sanıyorlar takma kafana nasılsa öğrenirsin.
sofişim bebişine geçmiş olsun canım.
Ya kızlar benim askerim bugün dönüyo çok şükür. Perşembe günüde ben görücem nasipse. Ama bişeye çok hewes edersem illa bişey olur. Pazar günü pikniğe gitmiştik galiba güneş bana dokundu. Yüzüm kırmızı kırmızı oldu ve sivilcelendi çok çirkin.Polenlerde dokundu galiba. Ve dudağımda koca bi uçuk
Aşkım beni uzun zaman sonra bu çirkin halimle görücek yaa off napabilirm bi çaresi var mı bu durumumun:18:
lemlemcim aaahh ahhh diyorum aynı dertler bizdede mevcut. Bunları düşünmekten bazen nişanlılığımızın bu telaşların tadını çıkaramıyorum aklıma hep bu durumlar takılıyo.. Herşeyimiz en güzelinden olsun diye hayal ediyorum ama gerçek dünyaya döndüğümde malesefki elimizdeki imkanlar neye elveriyosa onunla yetinmek zorundayız diyorum.Ama olsun 6 sene sonunda aşkıma kawuşucam diye teselli ediyorum sonrada kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?