Eylül dostluğumuza burada devam (:

daphanem daha adapazarına gittiğin hafta yazacktım nasip olmadı..o hafta bende adapazarındaydım..ben annem oralı..
kuzenlerim kahvaltıya çağırmıştı bizi aa dedim daphanem de burda bugün diye söyledim eşime..
sen nerelisin kuzum...

Babam azeri annem sivasli ben istanbul dogumluyum esimde manisali :))))))) cok karisigim ben :)))

çarşanba artık gelmelerini bekliyoruz canım
hoş gelselerde evde olucada eşimin işleri yoğun, yazı özledim akşamları gezmeleri
karnım büyüdükçe afakanlar basıyor bana

herkese selam kızlar ben hala sağdan sola soldan sağa yuvarlanıyorum dün gece hiç uyumadım çook mutsuzum zaten kocamda yanımda değil evimi de özledim.offfffffffffffffff
korkutmak gibi olmasında haline şükret dostum bu en iyi günlerin

Son düzenleme:

merhaba kızlar ben çok hastayım, eşimden bulaştı sanırım. bu akşam hastaneye gidecez randevu aldık. bende hasta olunca sonunda eşim hastaneye gitmeye ikna oldu. boğazım ağrıyor yutkunamıyorum burnum sürekli akıyor acayip halsizim başımda ağrıyor..

özden yok mu? hani şu avrupa networking kul.adı ve şifresi vermişti ya, eşime iç çamaşırları almıştım ordan bir seneyi geçti hala yumuşacık rengi bile değişmedi sapasağlamlar.. ama başka yerden aldıklarım o kadar yumuşatıcıda kullanmama rağmen kazık gibi sağı solu söküldü rengi falan soldu.. biraz daha çamaşır alacam şifre kul.adı olan var mı bana özel msj atsa..

citlenbikim erkekler bişey saklayamıyor iş çevirdiklerini sanıyorlar takma kafana nasılsa öğrenirsin.

sofişim bebişine geçmiş olsun canım.

Geçmiş olsun lanfloves. Dikkat et kendine.

Merhaba kızlar.Bende temizlik yaptım biraz,banyoyu tuvaleti yıkadım,çamaşır attım,balkonu sildim.Hava güzel,dün kombiyi kapattım,bütün pencereleri açtım hava alsın ev biraz.İnşallah hasta olmam bende...

Yemek düşünüyorum şimdide...

jeloo,bebişin çok tatlı maşallah

Landflowers geçmiş olsun canım.
ya şimdi kardeşi geldi dün çok kötüydüm bütüngün durup dururken terledim ateşim çıktı falan diye geldi anlattı bana şimdi ben kime ne diyim adam geldi anlatıyo bu benden saklıyo kardeşinde mi var denegesizlk anlamadım gitti..bunu kendi ağzından öğrenmeden asla konuşmucam onlaa

landfloves geçmiş olsun ben de bakmak isterim o iç çamaşırlarına kendimiz üye olamıyo muyuz

pingu bak bir zaman ki asker heyecanın
17/05/2011

Son düzenleme:
O sitenin ürünlerinden hiç almadım fiyatları nasıl benimde kocamın atletleri hep yıprandı denemek için alsam bende

teşekkür ederim kızlar, amin bir an önce iyileşmek istiyorum..

sitenin nickini ve şifresini hatırlayan yok mu kızlar? bende bi kağıda yazmıştım ama sonra kaybettim, keşke tlfnuma kaydetseymişim.. bizde üye olabiliyoruzdur belki ama uğraşmak istemedim. özden hepimize göndermişti şifresini falan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…