Eylül dostluğumuza burada devam (:

çok hamaratsın maşallah canım negüzel evin tertemiz olmuşturrr miss gibi

O sitenin ürünlerinden hiç almadım fiyatları nasıl benimde kocamın atletleri hep yıprandı denemek için alsam bende

atletleride çok güzel çıktı ama benim eşim kilo aldığı için olmuyor artık.. XL alacam. kendimede ikili takımlardan almıştım onlarda çok güzel çıktı, tavsiye ederim. hamileler içinde iç çamaşırları var, geçen bir arkadaşımla konuşuyordum o demişti hem piyasadaki fiyatlardan daha uygun hemde daha kaliteli demişti.

Ya benim göğüslerim zaten büyüktü,doğum kontrol hapıyla birlikte iyice büyüdü.Deli oluyorum.Sütyen bulamıyorum bir türlü istediğim gibi.En sonunda gidip küçültme ameliyatı olacağım galiba

düğün hazırlığı sırasında gecelik alalım diye göndermişti o mu ben o gün bi baktım bşy de almadım hatırlamıyorum da şimdi

kadın dediğin dolgun olur boşver yaa benim anne tarafım çok fena bu konuda annem teyzem kuzenlerim anneannem.... ben hariç hepsinin normalden fazlar büyük iyi ki onlara çekmemişim ama biraz daha olsa iyi olurmuş bedenleri hep 100 ün üzerinde 100-110-115 takarlar annem senin gibiyken benim de küçüktü sonradan oldu diyo ama benim olmaz artık öyle inş.

neyse kızlar tamam özden gelince ona sorayım kimse hatırlamıyor anlaşılan.. ben bikaç kişi daha o siteden alışveriş yaptı diye hatırlıyordum ama sizlerden biri değil demek ki?

Walla rahatsizsan kuculttur.benim arkadasim kucultturdu beline cok baski oluyordu.simdi cok rahat

benim bi kuzenim küçülttü ama ama hala çok büyük bekar olduğu için dr.daha fazla alamamış süt bezlerine zararı oluyomuş öyle rahatsız oluyosan çocuk doğurduktan sonra küçülttürüp dikleştirirsin taş gibi olur

Valla o kadar sorun yapıyorum ki diyorum bi ameliyat olsam hepsini aldırıcam :) Özellikle sıkıntısını düğünlerde çekiyorum,normalde hiç oturmam,ama sürekli bi kendini kasma halide insanı yoruyor.Sporcu sütyeni kullanan oldumu hiç? Nasıl oluyor acaba? Hani iyice sıksın,hiç hareket etmesin istiyorum
Bu siteden gördüğüm yorumlarla bir sütyene tam 85 lira verdim,ama görünüş olarakta güzel değil,küçükte göstermiyor.Öyle yorumlar ki,mucize bekledim ama...

Landfloves;çok geçmiş olsun ikinizede...

Çok çok geçmiş olsun kandflıves dikkat et kendine dinlen güzelce:2:

teşekkür ederim canım yanlız kandflıves kim? ya benim nickimi yazmak zor oluyor sanırım ama açılımını söyleyeyim o zaman daha anlaşılır olur..

landfloves = (l)and(f)loves baş harflerimiz arasında "and" ve sonunda da "loves" var :))

Kusura bkma tatlım bn tablet ve telefonlar yüzünden yazma özürlüyüm, yazmak problem değil klavyede yanyana olan k ve l nin suçu
Herhalde en fazla imla hatası bendedir

benim annemin gögüslleride genç kızken yeni evliyken falan benimki kadarmış şimdi maşallah 110 bedenin içine sığmıyor oda çok rahatsız omuzları boynu ağrıyormuş. inşallah bende öyle olmam..

sende eftelya çocuktan sonra ameliyatla küçültürsün inşallah.

Şu anda yarın doğurucakmışımda yetişemicekmişim gibi bebek odasına avize, perde ve duvar kağıdı bakıyorum:126:
Bazen kocama acımıyor değilim yerinde olmak istemezdim, bu şeylerimden bıkmış olmalı :101::132:

Ay guldum buna cok..bende kotu yaziyrm arada telden dolayi..
Anacim ne manaliymis nickin..
Benimkinin hic bir anlami yok...tee yillar evvel okey oynamak icin uye olacakken bu gelmisti aklima...cocugumun adinami koysam :) simillaaaa gel kizim..adini okeye uye olmak icin almis olmam cok manali.gurur duyar anasiyla

Çok güldüm ya olsun ynede bir nick yani sindrella gibi
Bnmki çok daihane benim adım ve kocamın diğer adının brleşimi
Bulmam çok zor oldu

Değiştrme olsaydı kk da değiştrrdim

Son düzenleme:

heheeheee anlamlıdır benim nickim.. aslında önce "landf" almıştım ama bu mail adresi kullanılıyor diye hata verdi başka mail adresime bu nicki yazdım bu sefer bu nick kullanılıyor deyince sonuna love ekledim yine mail adresi olmadı falan en sonunda sonuna bide "s" ekledim :)) Kk anlam kazandırdı yani bu kadar.. sonrada baktım o kullanılıyor dedikleri mail adreslerime de şifre vs göndermişler ama artık bununla size yazmaya başladığım için diğerlerini açmadım bile. yani landf ve landflove içinde şifre vs gelmiş..tabi çok geç..

Aydasu yine okumaktasın, eşinden al şu laptopuda gel yamacımıza
Elif hanım neyapıyor? İyice tepikler artmıştır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…