- 7 Eylül 2011
- 2.116
- 50
- 158
- Konu Sahibi landfloves
-
- #27.161
Merhaba kızlar.Bende temizlik yaptım biraz,banyoyu tuvaleti yıkadım,çamaşır attım,balkonu sildim.Hava güzel,dün kombiyi kapattım,bütün pencereleri açtım hava alsın ev biraz.İnşallah hasta olmam bende...
Yemek düşünüyorum şimdide...
jeloo,bebişin çok tatlı maşallah
O sitenin ürünlerinden hiç almadım fiyatları nasıl benimde kocamın atletleri hep yıprandı denemek için alsam bende
teşekkür ederim kızlar, amin bir an önce iyileşmek istiyorum..
sitenin nickini ve şifresini hatırlayan yok mu kızlar? bende bi kağıda yazmıştım ama sonra kaybettim, keşke tlfnuma kaydetseymişim.. bizde üye olabiliyoruzdur belki ama uğraşmak istemedim. özden hepimize göndermişti şifresini falan
kadın dediğin dolgun olur boşver yaaYa benim göğüslerim zaten büyüktü,doğum kontrol hapıyla birlikte iyice büyüdü.Deli oluyorum.Sütyen bulamıyorum bir türlü istediğim gibi.En sonunda gidip küçültme ameliyatı olacağım galiba
Ya benim göğüslerim zaten büyüktü,doğum kontrol hapıyla birlikte iyice büyüdü.Deli oluyorum.Sütyen bulamıyorum bir türlü istediğim gibi.En sonunda gidip küçültme ameliyatı olacağım galiba
kadın dediğin dolgun olur boşver yaabenim anne tarafım çok fena bu konuda annem teyzem kuzenlerim anneannem.... ben hariç hepsinin normalden fazlar büyük iyi ki onlara çekmemişim ama biraz daha olsa iyi olurmuş bedenleri hep 100 ün üzerinde 100-110-115 takarlar annem senin gibiyken benim de küçüktü sonradan oldu diyo ama benim olmaz artık öyle inş.
Çok çok geçmiş olsun kandflıves dikkat et kendine dinlen güzelce:2:
teşekkür ederim canım yanlız kandflıves kim?ya benim nickimi yazmak zor oluyor sanırım ama açılımını söyleyeyim o zaman daha anlaşılır olur..
landfloves = (l)and(f)loves baş harflerimiz arasında "and" ve sonunda da "loves" var :))
Ay guldum buna cok..bende kotu yaziyrm arada telden dolayi..
teşekkür ederim canım yanlız kandflıves kim?ya benim nickimi yazmak zor oluyor sanırım ama açılımını söyleyeyim o zaman daha anlaşılır olur..
landfloves = (l)and(f)loves baş harflerimiz arasında "and" ve sonunda da "loves" var :))
Anacim ne manaliymis nickin..
Benimkinin hic bir anlami yok...tee yillar evvel okey oynamak icin uye olacakken bu gelmisti aklima...cocugumun adinami koysam :) simillaaaa gel kizim..adini okeye uye olmak icin almis olmam cok manali.gurur duyar anasiyla
Çok güldüm yaolsun ynede bir nick yani sindrella gibi
Bnmki çok daihane benim adım ve kocamın diğer adının brleşimi
Bulmam çok zor oldu
Değiştrme olsaydı kk da değiştrrdim
Anacim ne manaliymis nickin..
Benimkinin hic bir anlami yok...tee yillar evvel okey oynamak icin uye olacakken bu gelmisti aklima...cocugumun adinami koysam :) simillaaaa gel kizim..adini okeye uye olmak icin almis olmam cok manali.gurur duyar anasiyla
Seninki sesli harf bakimindan cok fakir :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?