Eylül dostluğumuza burada devam (:

Bazen sesli harf fakiri nickim yüzünden yeni profil alsammı acaba demiyor değilim:44:

Sana nickinle hitap etmiyoruz zati bosver...bugun menumde su var:
Taze fasulye
Pilaw
Cacik

Yarinda besamel soslu makarna planim var ilk defa yapicam.icine sucukta koyucm onu arastiriyrm

ben annemdeyim aradı geliyormuş buraya..biz dışarı çıkarız büyük ihtimal..
bütün evdeydik zaten..evde mercimek çorbası ,tas kebabı ve turşu var gidersek..
annemde de yoğurt çorbası,kuru etli nohut ve boşnak böreği var..
eşim nohuta ve böreğe bayılır..burda da yiyebiliriz..

Jeloo gelmiş oglus nw kadar büyümüş öyle. Maşallah penguen batusta maşallah kocaman olmuş dünyaya geleb nasıl büyüyor ya

Günaydın ;

bugün muhteşem müdür seyahatten dönecek. yani balkabağına dönüşecek herşey

cumartesi günü geliyorsunuz dimi kızlar. geçmişte konuşulmuş. özellikle canınızı istediği bişeyler var ise söyleyin hamile 2 oldu malum

MLSVT ; dün paylaştığın videoları buradan izleyemedim yasaklı olduğu için akşam evden baktım. hepsini gebelik düşündüğümüzde izlemiştik. gerçekten muhteşem sahneler insan duygulanıyor :2:

Günaydın beybitooolaaaar

Spedy iyi yapmışsın tatlım insan sürekli daha sonra şimdi böyle bu kadar diye dolanıyor

günaydın kızlar

mls 1 kereye mahsus değiştirebiliyosun nicki canım benim ilk yazıştığım zamanlarda ki nickim bu değildi hatırlarsan

gunaydın dostlar :)

Ya ağlamasın hiç kimse
Ya da gülmesin şu her zaman gülenler
Ya kimse de olmasın para denen illet
Ya da paylaşmasını öğrensin paralı millet
Ya kimse söylemesin sevdiğini
Ya da yapsınlar şu asıl sevginin tarifini
Ya şu bayramlar hiç yaşanmasın
Ya da bayramlarda et yemeyen kalmasın

Günaydın beybitooolaaaar

Spedy iyi yapmışsın tatlım insan sürekli daha sonra şimdi böyle bu kadar diye dolanıyor

EVET CANIM senin bebiş kocaman olmuş ya maşallah

yarı finalda söylemişti bu şiiri çok güzeldi

Günaydın a dostlar, ne güzel güneşli bir gün böyle. Kendime sokaklara caddelere atasım var.
Dün kayınvalidemle konuştum. Bana diyor ki bebek yok mu hala Her an beni şaşırtıp dengemi bozabilme yeteneği var. Sınavı kazanırsan gelin buraya diyor. Ben bakarım çocuğa diyor

Son düzenleme:

o istiyor falan diye vazgeçme sakın. sınava gir sonra yap bz kaynanandan çok soruyoruz hem

Günaydın hatunlar boğazlarım şişti sesim çıkmıyo hasta oldum ilaç aldım ama inşallah iyi olurum atalay mi kazandı akşam izlemedim

günaydın kızlar ,

pınarcık bugün taburcu oluyor

çok sırt ağrım var kızlar gögüslerimi ztan taşımam imkansız çok ağırlaştılar birde , sütyen takmadan uyurdum hep şimdi imkansız biraz kımıldasa fena canım acıyor bildiğiniz süt ineği oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…