- Konu Sahibi landfloves
-
- #27.201
günaydın kızlar ,
pınarcık bugün taburcu oluyor
çok sırt ağrım var kızlar gögüslerimi ztan taşımam imkansız çok ağırlaştılar birde , sütyen takmadan uyurdum hep şimdi imkansız biraz kımıldasa fena canım acıyor bildiğiniz süt ineği oldum
günaydın kızlar ,
çok sırt ağrım var kızlar gögüslerimi ztan taşımam imkansız çok ağırlaştılar birde , sütyen takmadan uyurdum hep şimdi imkansız biraz kımıldasa fena canım acıyor bildiğiniz süt ineği oldum
çok güzel haber canım yaaa demek çıkıyor artık hastaneden evde daha çabuk iyileşir. ziyaretçi yasağı falan var mı
hadi canım o kadar çok ağrı oluyor mu :2: korktum he
gözünüz aydın özden..nasıl hala nazlanıyormu?acısı varmı?
bu arada BLOĞA fındıkzade tatlısı ekledim..
bir süre kollayacak kendini ,
ya sorma kocaman kocaman goguslerim oldu
taşımakta zorlanıyorum bildiğin sırtım ağrıyor ağırlıktan
herkese böle oldu mu bilmiyorum ama benim gögüslerim fena durumda
dün çok güzel karşıladı beni
sonra birden popo ağrısı tuttu doktorlar bile gülüyor beyin ameliyatı olupta popo ağrısından sikayet eden sensin diye
doktorları bezdirmiş zaten dün hatasını anlayıp kıvılcım abi özür dilerim diyo doktora seni tatile yollayacağım diye koca doktora onlanra alışkındır sanırım böle nazlı hastaya ,
similla fındıkzade burada semt ismi tatlısıda mı var
günaydın kızlar ,
Aaa pınarın haberine çok sevindim
Gözünüz aydın çok güzel bir haber bu
İlk haftalar normal göğüs ağrıları dokunmak yasak diye dolanıyorsunbirde fazla göğüs büyümesi kız bebişe işaret derler daha erken snn için ama
Aaa bide özden minnoşun daha görüntüsç yok dimi
Ben bu KK da okuyo okuya uzman oldum
Yok kesede nerde durursa cinsiyet
12 haftalıkken falan Nub teorisne göre cinsiyet
Hepsini koy tahmin yapalım
similla ;
dün kitapta ovulasyın testi için şey yazıyordu.
bu testler her zaman doğru yanıt vermiyormuş. sabah çok erken saatte yapılması önerilse bile yine de bildiğiniz yöntemi deneyin falan diyor.
bu ay sizde yumurtlamanı hesapla öyle yapınaklıma sen geldin
cumartesi olacak insallah sanırım verirler ultrason resmini koyarım bakarız teorilere
içimden geçen kız bakalım
bizde 3 kız 3 erkek torun var benimki dengeleri değiştirecek biraz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?