- 18 Ağustos 2011
- 3.181
- 303
- 363
- Konu Sahibi landfloves
-
- #27.221
miracle ın okadar kıza işareti vardı gitti erkek oldu...boşverin işaretleri
benim belim çok hassas.evde iş yapayım yada 5 dk ayakta durayım hemen ağrır.çıtlatırım rahatlamak için.eşim diyor sen çocugu nasıl taşıcan.hakkaten ben biraz zor taşırım çocuk mocuk..hiç doktora gitmedim ama hep böyleydim..sanırım hassas birşey oldugunu sanmıyorum
valla tüm belirtiler kız gibi bakalım
eşim yazık adamı öle bir sıkıştırıyorum ki yatakta gecen burnunu duvara vurmuş
hamilesin diye bişey demedim ya sabır dedim diyor
goguslerim ne zaman düzelicek melis
cumartesi olacak insallah sanırım verirler ultrason resmini koyarım bakarız teorilere
içimden geçen kız bakalım
bizde 3 kız 3 erkek torun var benimki dengeleri değiştirecek biraz
Özden senin mercimeğin ağzı, çenesi şekillenmeye başlamış ya
similla ;
dün kitapta ovulasyın testi için şey yazıyordu.
bu testler her zaman doğru yanıt vermiyormuş. sabah çok erken saatte yapılması önerilse bile yine de bildiğiniz yöntemi deneyin falan diyor.
bu ay sizde yumurtlamanı hesapla öyle yapınaklıma sen geldin
Yok ama o hiç koymafı buraya teoriler üretmediksadece göstermediği için kızmı acaba oldu
Oy oy bel ağrısı hamilelikte daha fena azıtıyor o çıtlmalar yalan olur hemen devrilirsin yatağa
bu kadarda yapılmaz acı biraz kocana dur bakalım göbek bi çıksın o zaman atarsın yataktan
Göğüslerin ağrısı sanırım 12 haftayı buluyor, damar damar omaya başlar yakında ama oda geçici sonra vcudun dengeliyor
Verirler vermezlerse unuturlarsa sen hatırlat istiyorum göüntüsünü diye
Şimdi kalp atışı için ultrasyon aletine bağlı belk alttan bakarlar
O an o zamanlarım aklıma geldide duygulandım
Artık tüm teorileri burda lonuşruz hımm acaba o mu bumu diye
bu ay testide yaparım yinede..hastalığım bitince ertesi gün başlayıp bi 10 gün hergün yapmayı planlıyorum..belki yumurtlama günlerinde sabah yaparız.
kızlar buluşma bu hafta sonu imiş ama ben bu hafta doktora gideceğim bebeği görmeye sonrada ablamı ziyerete gideceğiz ben gelemeceğim maalesef
Tatlım brde hamilelik testleri için
Görümcemin başına geldi 2 ay üst üste yaptığı tüm gebelik testletinde pozitif hastnye gidiyor kanda negatif
Başkasında duysam inanmazdım
Hemen bı merhaba dıyım dedım
nabersınız kızlar
esım gecen hafta evdeydı hep gıremedım gece gıttıgınde de ben sızdım kaldım
sımdı uyuyor ben de hastaneden geldım hemen bı selam vereyım dedım
jelo oglunun masallahı var cok tatlı olmus bu sıpa...
ben bı gecmısı okıyım
Aydasu elma şekerin nasıl?
alttan neden baksınlar ki
ee ben kayınvalidemle gideceğim alttan bakacaklarsa kadın hiç gelmesin
daphnem sekerım ıyı ya...
Artık galıba yavas yavas tekmelere baslıyoruz :)
henuz sert degıl, pencereye biri tık demıs sekılde, ibraam tatlıses kıvamında takılıyoruz
Garıp olan su kı dun ne zaman mutfagın kapısından ıcerı gırsem tekme yedım
Sen nasılsın, neler yapıyorsun, soyle bebek var mı dıye sormuyorlar mı gıcık oluyorum olsa solerız herhalde, ne bu baskı...
Özden
ya benım tek umudum hamılelıkte buyumesıydı ama yıne olmadıAllah ıcın agrı cektım ama buyumedı ya la keske buyuyeydu
pınara da cok sevındım canım, her gun bı oncekınden daha guzel olsun ınsallah ...
sımılla bugun ıs kadınlıgına gerı donmussun kuzum
cıtlenbık sen nasılsın kuzucum?
melıs, gectın mı evıne?
kuzum sormussun gecen gun neden hastaneye o kadar gıttın dıye, hastane evıme cok yakın baktım sıra cok yavas ılerlıyor eve geldım gerı gıttım derken boyle oldu, hem kadın doğuma hem urolojıye gıttım, bugun de sonuclarımı almaya gıttım ıgneler ıse yaramıs sukur bakterılerım azalmıs, her ay mutlaka gorcem senı dedı, gebelıkte ıdrar yolları ıltahabı asla atlanmamalı dıye...
speddy hadı bakalım heyecanla senın gununu beklıyoruz, hakkınızdan hayırlısı olsun canım...
Artık galıba yavas yavas tekmelere baslıyoruz :)
henuz sert degıl, pencereye biri tık demıs sekılde, ibraam tatlıses kıvamında takılıyoruz
Garıp olan su kı dun ne zaman mutfagın kapısından ıcerı gırsem tekme yedım
speddy hadı bakalım heyecanla senın gununu beklıyoruz, hakkınızdan hayırlısı olsun canım...
Canım ultrasyon aletine göre değişiyor, kimisinde gelişmiş oluyor gerek kalmıyor, kimisinde emin olmak isteniyor vs kesin birşey yok hazırlıklı ol diye söyledim
He brde bak bi teori buldumilk kasıklarında batma acıma oldumu olduysa hangi tarafta
Aydasu minik prense napıyooorr
Speedy cim bnde hatta ilk test yaptğmda inanmamıştım kan değerlerimi beklmiştim
Melıs...
Speddy evet basladı kızım mınık mınık dokundurmaya, hatta şunu yazarken de yedım mınnak bı vuruş, poposunu ısırdıgımdan
Valla en son 164 gr dı speddy teyzesı galıba bıraz ıstahsız artık ne demeye mutfaga gırınce tepkı verdı henuz cozemedım, ıns uzmez benı kuzum yemek konusunda benım annemı uzdugum gıbıama etme bulma dunyası ondan korkuyorum
Ne guzel sız adet olcagınız tarıhı bılıyorsunuz, benım hıc oyle bır luksum olmadı, varsa hemen ertesı gun cıkar zaten kuzum...
Benımkı ne garıp oluyor yahu son adet tarıhım 13 ekımdı ben 21 kasıma kadar hergun yaptım cıkmadı o gun coook hafıf cıkmıstı, sız sanslısınız...
Melıs...
Evet canım cok onemsıyorlar enfeksıyonu Allah korusun erken doğuma sebep olurmus...
Senın lıva kocaman kız oldu artık ultrosonda zaten her yerını aynı anda goremıyorsunuzdur bız ble goremıyoz artık :)
Bakalım kılosu ne olmsu livanın
Benım kendı ozeldekı doktor kontrolum haftaya carsamba
Ayda bır gıdıyorum, gecen gun hem kızımı ozledıgımden hem de devlet hastanesı dıbımde ordada bı doktorum olsun dıye gıttımnapayım cok ozlemıstım
Çarsamba seker yuklemesı yapılcak, azcık tırsıyom, parmaktan kal falan alcaklar mı :18:
Bı de tetanoz asısı var onumuzdekı hafta :18:
Speddy evet basladı kızım mınık mınık dokundurmaya, hatta şunu yazarken de yedım mınnak bı vuruş, poposunu ısırdıgımdan
Valla en son 164 gr dı speddy teyzesı galıba bıraz ıstahsız artık ne demeye mutfaga gırınce tepkı verdı henuz cozemedım, ıns uzmez benı kuzum yemek konusunda benım annemı uzdugum gıbıama etme bulma dunyası ondan korkuyorum
Ne guzel sız adet olcagınız tarıhı bılıyorsunuz, benım hıc oyle bır luksum olmadı, varsa hemen ertesı gun cıkar zaten kuzum...
Benımkı ne garıp oluyor yahu son adet tarıhım 13 ekımdı ben 21 kasıma kadar hergun yaptım cıkmadı o gun coook hafıf cıkmıstı, sız sanslısınız...
inşallah diğer testlerinde de güzel sonuçlar alırsın canım şeker yüklemesinde kan almazlar diye düşünüyorum glukoz içirmeleri lazım.
diğer hamiş kızlar doğru cevabı verir ben salladım valla
başlasın artık kendini belli etsin karnın büyüdü zaten bide tekme ohhh mis gibi en güzel zamanların şimdi başladı artık tamamen hiisedeceksinsağlığı yerinde ise zayıf olmasına takılma. etme bulma dünyası kesinlikle doğru bakalım ben neler yaşayacağım. çok ağlayan yemek yemeğen bir bebekmişim inşallah benim öyle olmaz korkmaya şimdiden başladım
yesin onun totosunu teyzesi ya maşallah kuzuya :92::92:
benim son 3*4 aydır böyle düzenli ama bu ay yine süpriz yapıp tüm düzenim bozulabilirde.herşeyi bekliyorum kendimden.
cuma geceye kadar adet olmam lazım olmadı evde yaparım artık
Şeker yüklemesi için erken değil mi? 27. Haftada olunuyor çoğunlukla
Ama korkulcak birşy yok aç gidiliyor ilk koldan kan akınıyor sonra şekerli birşey içip 1 saat bekliyorsun yine alınıyor açlık tokluk bakılmış olunuyor
He brde şeker yüklemesne sakın yalnız gtme zaten şekeri içince dışarı brakmıyorlar eşin olsun yanında
Bazen 2 3 kere bakabiliyorlar yüklemedeki mktara bağlı
Tetenoz için doğru 1. Doz sonra 1 ay sobra 2. Doz oluyor
İyimyağmışsın iki doktor insan çok özlüyor dimi
Baya baya büyümüştür elif hanım işve cilveler yapıyordur
Benim kızda sanırım 1500kg olmuştur sığamıyor içime sanki dönerken hep bi söyleniş halde
olsun kuzum arada duzen bozulsa da gelecegı gunu tahmın edebılıyorsun, ay sen yazınca degısık geldı cuma geceye kadar dıye, benım hıc oyle olmadı ne zaman gelse hosgeldın dedım
Valla bız annelerımıze cektırmısız bı gerı donusu olur dıye dusunuyorum
valla kuzum bızım doktor hersey erken yapıyor ayrıntılı ultasonu bıle 18. haftada olduk, hos o an gereklıydı ama...
Bılmıyorum bana da erken geldı 21. haftada olucam cunku, devlettekı doktora sordum ortalama 25 ama doktorun ıstedıyse daha erken yapılabılır dedı, ne derlerse yapıyoz valla...
Yok yok evet okumustum o yuzden esımın geceye gıdecegı gune aldım randevuyu, kan aldırırken bıle bayılma potansıyelıne sahıbım cunku
bı kac kısıden parmaktan da bıseye baklıyorlar dıye bırsey okumustum ondan tırstım yoksa koldan alsınlar nolcek bayılır gerı kalkarım
masallah masallah lıvaya ya ne kadar hızlı buyuyorlar melıs yaa, aramızda 8 hafta var ben de mı ole olcam senın kadan olunca
1500 kılo masallah masallah kuzuma...
Kılo durumları ne alemde melıs var mı sıkayetın hatırladıgım kadarıyla sen abartsan da baya ıyı gıdıyordun
Bu arada sexi göbek pozlarımı koydum hanımlar
gördüm o kocaman göbeğini maşallah ya açık gözükünce kocaman geldi gözüme
çok gerilmiş gibi duruyor rahatsız etmiyor mu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?