Eylül dostluğumuza burada devam (:

Yok ama o hiç koymafı buraya teoriler üretmedik sadece göstermediği için kızmı acaba oldu
Oy oy bel ağrısı hamilelikte daha fena azıtıyor o çıtlmalar yalan olur hemen devrilirsin yatağa

bu kadarda yapılmaz acı biraz kocana dur bakalım göbek bi çıksın o zaman atarsın yataktan
Göğüslerin ağrısı sanırım 12 haftayı buluyor, damar damar omaya başlar yakında ama oda geçici sonra vcudun dengeliyor

cumartesi olacak insallah sanırım verirler ultrason resmini koyarım bakarız teorilere

içimden geçen kız bakalım

bizde 3 kız 3 erkek torun var benimki dengeleri değiştirecek biraz

Verirler vermezlerse unuturlarsa sen hatırlat istiyorum göüntüsünü diye
Şimdi kalp atışı için ultrasyon aletine bağlı belk alttan bakarlar
O an o zamanlarım aklıma geldide duygulandım

Artık tüm teorileri burda lonuşruz hımm acaba o mu bumu diye

Tatlım brde hamilelik testleri için
Görümcemin başına geldi 2 ay üst üste yaptığı tüm gebelik testletinde pozitif hastnye gidiyor kanda negatif
Başkasında duysam inanmazdım

alttan neden baksınlar ki

ee ben kayınvalidemle gideceğim alttan bakacaklarsa kadın hiç gelmesin

Hemen bı merhaba dıyım dedım
nabersınız kızlar
esım gecen hafta evdeydı hep gıremedım gece gıttıgınde de ben sızdım kaldım
sımdı uyuyor ben de hastaneden geldım hemen bı selam vereyım dedım

jelo oglunun masallahı var cok tatlı olmus bu sıpa...

ben bı gecmısı okıyım

bu ay testide yaparım yinede..hastalığım bitince ertesi gün başlayıp bi 10 gün hergün yapmayı planlıyorum..belki yumurtlama günlerinde sabah yaparız.

sabahları olma riski daha yüksekmiş canım biz boşa mı sabahın 6 sında kalktık o zaman haftasonu.
işkence gibi oluyor ama bakalım tutacak mı bunca uğraştık..

kızlar buluşma bu hafta sonu imiş ama ben bu hafta doktora gideceğim bebeği görmeye sonrada ablamı ziyerete gideceğiz ben gelemeceğim maalesef

üzüldüm yaaa ablanı ertesi güne erteleyemez misin hastane çıkışı gelsen

Tatlım brde hamilelik testleri için
Görümcemin başına geldi 2 ay üst üste yaptığı tüm gebelik testletinde pozitif hastnye gidiyor kanda negatif
Başkasında duysam inanmazdım

bunu duymadım çok ilginç valla zaten olursa pozitif çıkarsa kan testi için beklerim değerim iyice yükselsin diye.
haftasonu giderim 1/2 gün geçmiş olur. zaman yaklaştıkça heycan dorukta. şuanda ne adet belirtisi nede hamilelik belirtisi falan yok
gögüs ucum acıyor oda dokununca..

şeyi duymuştum bende adet olursun ama hamilede olabilirmişsin üstüne görme diyorlar bana çok ilginç gelmişti

Aydasu elma şekerin nasıl?

Aydasu elma şekerin nasıl?

daphnem sekerım ıyı ya...
Artık galıba yavas yavas tekmelere baslıyoruz :)
henuz sert degıl, pencereye biri tık demıs sekılde, ibraam tatlıses kıvamında takılıyoruz
Garıp olan su kı dun ne zaman mutfagın kapısından ıcerı gırsem tekme yedım

Sen nasılsın, neler yapıyorsun, soyle bebek var mı dıye sormuyorlar mı gıcık oluyorum olsa solerız herhalde, ne bu baskı...

Özden
ya benım tek umudum hamılelıkte buyumesıydı ama yıne olmadı Allah ıcın agrı cektım ama buyumedı ya la keske buyuyeydu
pınara da cok sevındım canım, her gun bı oncekınden daha guzel olsun ınsallah ...

sımılla bugun ıs kadınlıgına gerı donmussun kuzum

cıtlenbık sen nasılsın kuzucum?

melıs, gectın mı evıne?
kuzum sormussun gecen gun neden hastaneye o kadar gıttın dıye, hastane evıme cok yakın baktım sıra cok yavas ılerlıyor eve geldım gerı gıttım derken boyle oldu, hem kadın doğuma hem urolojıye gıttım, bugun de sonuclarımı almaya gıttım ıgneler ıse yaramıs sukur bakterılerım azalmıs, her ay mutlaka gorcem senı dedı, gebelıkte ıdrar yolları ıltahabı asla atlanmamalı dıye...

speddy hadı bakalım heyecanla senın gununu beklıyoruz, hakkınızdan hayırlısı olsun canım...

alttan neden baksınlar ki

ee ben kayınvalidemle gideceğim alttan bakacaklarsa kadın hiç gelmesin

Canım ultrasyon aletine göre değişiyor, kimisinde gelişmiş oluyor gerek kalmıyor, kimisinde emin olmak isteniyor vs kesin birşey yok hazırlıklı ol diye söyledim

He brde bak bi teori buldum ilk kasıklarında batma acıma oldumu olduysa hangi tarafta

Aydasu minik prense napıyooorr

Speedy cim bnde hatta ilk test yaptğmda inanmamıştım kan değerlerimi beklmiştim

Yarın akşam geçerim evime yarın geliyorlar, ama int yok bi kaç hün olmayabilirim
Sende çok şükür güzel haberler almışsın testler iyimiş
İdrar yolu enfksynu erken doğuma yol açtığı için çok önemseniyor canım şükür atlatmışsın
Artık muayneler zaten ayda 1 olur şimdi sana zaman geçmez

Bende haftaya pazartesi gidicem miniği görmeye bakalım ne kadar büyümüş

kuzuya bak ya hafif hafif tekmeler başlamış artık.
mutfağı sevecek mi acaba yoksa içeri girmeni mi istemiyor. nutella reklamı var ya o geldi aklıma
şimdi seni alıştırıyor sonra o tekmeler hızlanacak galiba ..

3 gün kaldı bakalım sonucumuz ne olacak

ben şey diyebiliyorum belli hafta öncesinde ultrason da gözükmediği için mecbur alttan bakıyorlar kese var mı yok mu diye

15 inde adet olmam lazım 1 gün beklesem mi diyorum belki çıkmaz falan bekleyebilir miyim bilmiyorum o ayrı

eve hala test almadım durup dururken yapmamak için

Merhaba kızlar
benm sinüzitim azdı dünle bgn başım çok fena gözlerim kaş kısmı başım çok ağrıyo
aydasum hoş geldin sende senin minnak büyümüşte annesini mi tekmelermiş maşş.elifciğee..
bizim kaderimiz hep beklemekten yana sanırım kızlar bizim arkadaşta aynı anda ev aldı bu ay sonu taşınıyolar biz mayısa kadar beklicez allah hayırlısını versin ama bu beklemeler çok can sıkıcı. haftaya bgn progestorunumu ölçtürmeye gidicez ona da daha 7 gün var

Melıs...
Evet canım cok onemsıyorlar enfeksıyonu Allah korusun erken doğuma sebep olurmus...
Senın lıva kocaman kız oldu artık ultrosonda zaten her yerını aynı anda goremıyorsunuzdur bız ble goremıyoz artık :)
Bakalım kılosu ne olmsu livanın

Benım kendı ozeldekı doktor kontrolum haftaya carsamba
Ayda bır gıdıyorum, gecen gun hem kızımı ozledıgımden hem de devlet hastanesı dıbımde ordada bı doktorum olsun dıye gıttım napayım cok ozlemıstım
Çarsamba seker yuklemesı yapılcak, azcık tırsıyom, parmaktan kal falan alcaklar mı :18:
Bı de tetanoz asısı var onumuzdekı hafta :18:

Speddy evet basladı kızım mınık mınık dokundurmaya, hatta şunu yazarken de yedım mınnak bı vuruş, poposunu ısırdıgımdan
Valla en son 164 gr dı speddy teyzesı galıba bıraz ıstahsız artık ne demeye mutfaga gırınce tepkı verdı henuz cozemedım, ıns uzmez benı kuzum yemek konusunda benım annemı uzdugum gıbı ama etme bulma dunyası ondan korkuyorum

Ne guzel sız adet olcagınız tarıhı bılıyorsunuz, benım hıc oyle bır luksum olmadı, varsa hemen ertesı gun cıkar zaten kuzum...
Benımkı ne garıp oluyor yahu son adet tarıhım 13 ekımdı ben 21 kasıma kadar hergun yaptım cıkmadı o gun coook hafıf cıkmıstı, sız sanslısınız...

inşallah diğer testlerinde de güzel sonuçlar alırsın canım şeker yüklemesinde kan almazlar diye düşünüyorum glukoz içirmeleri lazım.
diğer hamiş kızlar doğru cevabı verir ben salladım valla

başlasın artık kendini belli etsin karnın büyüdü zaten bide tekme ohhh mis gibi en güzel zamanların şimdi başladı artık tamamen hiisedeceksin sağlığı yerinde ise zayıf olmasına takılma. etme bulma dünyası kesinlikle doğru bakalım ben neler yaşayacağım. çok ağlayan yemek yemeğen bir bebekmişim inşallah benim öyle olmaz korkmaya şimdiden başladım
yesin onun totosunu teyzesi ya maşallah kuzuya :92::92:

benim son 3*4 aydır böyle düzenli ama bu ay yine süpriz yapıp tüm düzenim bozulabilirde. herşeyi bekliyorum kendimden.
cuma geceye kadar adet olmam lazım olmadı evde yaparım artık

Şeker yüklemesi için erken değil mi? 27. Haftada olunuyor çoğunlukla
Ama korkulcak birşy yok aç gidiliyor ilk koldan kan akınıyor sonra şekerli birşey içip 1 saat bekliyorsun yine alınıyor açlık tokluk bakılmış olunuyor
He brde şeker yüklemesne sakın yalnız gtme zaten şekeri içince dışarı brakmıyorlar eşin olsun yanında
Bazen 2 3 kere bakabiliyorlar yüklemedeki mktara bağlı
Tetenoz için doğru 1. Doz sonra 1 ay sobra 2. Doz oluyor
İyimyağmışsın iki doktor insan çok özlüyor dimi
Baya baya büyümüştür elif hanım işve cilveler yapıyordur

Benim kızda sanırım 1500kg olmuştur sığamıyor içime sanki dönerken hep bi söyleniş halde

Son düzenleme:

olsun kuzum arada duzen bozulsa da gelecegı gunu tahmın edebılıyorsun, ay sen yazınca degısık geldı cuma geceye kadar dıye, benım hıc oyle olmadı ne zaman gelse hosgeldın dedım
Valla bız annelerımıze cektırmısız bı gerı donusu olur dıye dusunuyorum

valla kuzum bızım doktor hersey erken yapıyor ayrıntılı ultasonu bıle 18. haftada olduk, hos o an gereklıydı ama...
Bılmıyorum bana da erken geldı 21. haftada olucam cunku, devlettekı doktora sordum ortalama 25 ama doktorun ıstedıyse daha erken yapılabılır dedı, ne derlerse yapıyoz valla...
Yok yok evet okumustum o yuzden esımın geceye gıdecegı gune aldım randevuyu, kan aldırırken bıle bayılma potansıyelıne sahıbım cunku
bı kac kısıden parmaktan da bıseye baklıyorlar dıye bırsey okumustum ondan tırstım yoksa koldan alsınlar nolcek bayılır gerı kalkarım
masallah masallah lıvaya ya ne kadar hızlı buyuyorlar melıs yaa, aramızda 8 hafta var ben de mı ole olcam senın kadan olunca
1500 kılo masallah masallah kuzuma...
Kılo durumları ne alemde melıs var mı sıkayetın hatırladıgım kadarıyla sen abartsan da baya ıyı gıdıyordun

son 4 aydır sanırım 15 inde olmuş oluyorum. 14 ü gecesi yada 15 i sabahı gibi. düzenli olması güzel oluyormuş ama ne zaman olucam diye beklemiyorum. 1 hafta öncesinde ağrıları başlıyordu öyle anlıyordum önceden..
seninde süpriz oluyordu hep öylesi de güzeldir ama ya beklenmedik anda şimdi beklemesi daha zor :18:
inşallah uslu bebeklerimiz olur

Doktorun istediyse o en iyisini bilir tatlım varsa bi durum önceden önlemi alınmış olur hem
Ayrıntılıyda baya erken olmuş olsun sonuçta atlatmşsın onun steeli bekleyişi olcağına ben 23. Haftaya kadar akla karayı seçmiştim birde okuyunca sürekli birşeyler diken üstndeydim

Eşinle gtmende çok iyi olur çnkü 50 lik olursan 1 saat 75 lik olursan 2 3 saat bekliyorsun açlıkta olunca halszlik olsbiliyr anan sen dkkat et hem illa brşey olucak diyede birşey yok

Çok çabuk büyüyorlar artık seninkide kilolanmaya başlıcak heleki 25. Haftadan sonra
Benimde tahmini değerim 1500, 3 hafta önce 1160 dık

Kilo konusuna hiç girme
1 haftadan fazladır tartılmıyorum en son 7 kg almıştım orda bıraktım sabitlemek istedim:26:

Bu arada sexi göbek pozlarımı koydum hanımlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…