Eylül dostluğumuza burada devam (:

şimdi sadece daphne ve ben mi gidiyoz speedye

özdncim bildiğim kadarıyla hamileliğin ilk döneminde mecburen görebilmek duyabilmek için alttan bakıyolr senin 6.haftan muhtemelen alttan bakarlar üstten bşy görünmez heralde gerçi mandal olmaktan çıktı artık ama

bir de bebeğin durduğu yere göre cinsiyet teorisi tutmuyo ona göre eltimin oğlu olması gerekiyodu ama kız

ayrıca çeneniz düşmüş yanımda eleman var altta duruyo açamıyom şimdi yemekte ondan okuyabildim
kızı tuttum diğer kızın öğlene kadar bitiremediği fişleri bitirdi üstüne benim yaptığım faturaları verdim onları da bitirdi kafası çalışıyo 1 kere gösterdim sadece hiç soru sormadan yaptı herşeyi

merhaba hanımlar... geçmişi okudum ama aklımda hiç bişey kalmadı, başım çok ağrıyor burnum sürekli akıyor, ağzımdan nefes alıyorum mecburen. yorgun bitkin ve halsizim..

dün akşam yemek yapmadım sucuklu yumurta yedik bugün yapmak istiyorum ama aklıma hiçbirşey gelmiyor.

landfloves gecmıs olsun canım, doktora gıttınız mı, ilac alıyonuz mu?

Ben de yavastan mutfaga geceyım esım uyanmadan atıstırmalık bıseler yapayım

İlk teoriye göre ozdenn kızdaha devamıda gelicek artık ben çıkan sonçlardan oran yaparım

Sende yapta bebiş sanada yapalım

Bak şimdi çok sevndm nihayet dzgn bir yardımcın oldu sanırım

landfloves gecmıs olsun canım, doktora gıttınız mı, ilac alıyonuz mu?

Ben de yavastan mutfaga geceyım esım uyanmadan atıstırmalık bıseler yapayım

teşekkür ederim canım..eşime randevu almıştık akşam gittik hastaneye ikimizde de aynı belirtiler olduğu için doktor bu yazdığım ilaçları ikinizde kullanın dedi.. ama bu ay biz deneme yapmıştık olurda ya tutarsa hesabı ilaç içmekten korkuyorum. ıhlamur ve kuşburnu kaynattım onu içtim, bilmiyorum ilaç içsem mi içmesem mi :2::2:

kıyamam ya...
annelık deneme yapmaya baslayınca bıle yerlesıyor ıste ınsanın ıcıne, canım benım ya...
insallah ıhlamur falan ıse yarar canım bı de ıcıne 1 kasık bal kat, ben onun sayesınde ıyı oldum gecenlerde

merhaba kızlar...
mls maşallah diyorum sana bacım

aydasu maşşalh senin elife de başlamış annesiyle oynamaya..
çitlenbik sıkma canını kuzum geç lsun ama güç omasın derler doğru gerçkten..haftaya çok güzel haberlerle geliceksin inşallah..baharda da taşıncan mis mis

özdn gözünüz aydın canım umarım pınar içinde sizin içinde herşey çok daha güzel olur..

kızlar dünden beri aniden boğazlarım şişiyor.yutkunamıyorum resmen..ilaç aldım oturuyorum..hava çok güzel annemle
dolaşıcaktım ama o da hastaymış..

ya bide dün melisin paylaştığı videoyu izledim, 14 gün içinde bile ilk oluşmaya başlayan kısım omurilikmiş ne kadar da önemli ve tehlikeli bir dönem aslında..düşünsene birde ilaç içtiğini, silerim burnumu otururum naapim

bu arada dünkü videoyu eşimle birlikte hayretle izledik, ne badireler atlatılıyormuş ne savaşlar veriliyormuş meğersem :)) sonrada bizde birinci olmuşuz düşünsene kapıyı ilk biz bulmuşuz deyip sevindim

aydasucuğum maşallah demek minik tepiklere başlamış senin yavru.

landflowes sanada geçmiş olsun canım..bol bol dinlen canım ve c vitamini tüket..ben balla limon karıştırdım onu içiyorum umarım iyi gelir..

teşekkür ederim terem ıhlamur çayıma bal karıştırdım şimdi bende onu içiyorum.

zahtercim sanada geçmiş olsun, kaç gün kaldı eğitiminin bitmesine?

öncelikle geçmiş olsun tatlım ilaç içmiyorsan ıhlamur yap içine elma portakal tarçın koy kaynat sonra balla iç çok iyi geliyor hemde vitamin deposu oluyor

videoyu demek izledin harika birşey dimi, insanın aklı ermiyor bi garip oluyor
önceden bize göre hamile kalmış, hamile işte ama az çok işin içine girince o zman anlıyor insan ne kadar mucizevi birşey olduğunu:26:

teremciim çok teşekkür ediyorum bu halimle güzel demişsin bana ama yakın zamanda senden de bi atak bekliyoruz

bzim bu kızlara kalsak işimiz yaş, illa tepelerinde söylenip durcaz, en doğurtkan topic olucaz bu gidişle

chitlenbik herşeyin hayırlısı ev taşıma mayısa kalmış ama demekki bundada bir hayır vardır öyle düşün canım

herkese güzel bir hafta diliyorummmm
özden pınar taburcu oluyor demek çok sevindim landfloves canım çok geçmiş olsun nane limon kaynat açar hemen burnunu,
dün anneannemi hastaneye götürdüm sonra anneme geçtim 12 falandı eşim aradı canım sıkılıyor gelim öğle yemeği yiyelim dışarda dedi sonra beni aldı avm ye gittik alışveriş yaptık yemek yedik tabi bırakmadım eşimigezdik tozduk pierre lotiye falan gittik akşamda yemek yapmadım kahvaltı ile geçiştirdik. Az öncede aradı dün yokum diye elemanlar karıştırmış işleri akşam kesicem seni diyo
Sabahtan beride temizlik yaptım çok yoruldum ne yemek yapsam acaba kaç gündür yemek yapmadım özledim mutfağımı

VAFİ ; DAPHNE ; HANZADE ; ÖZDEN

bu haftayı erteleyelim hep birlikte olalım derseniz anlayışla karşılarım...
vafi gelebilecek mi hiç bilmiyorum. isterseniz herkes bununla ilgili yorumunu yazsın.

bana bu hafta da uyar bir sonraki haftada önemli olan birlikte olmak darılmam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…