Eylül dostluğumuza burada devam (:

akşam yemeğimi belirledim, işin yarısı bitti sayılır. buzlukta bezelyem vardı ne zamandır yapmamıştım, havuçlu patatesli zeytinyağlı bezelye yapacam. yanınada pirinç pilavı ve közlenmiş patlıcan ve biberlerim vardı onlarıda çıkardım onlarlada sarımsaklı zeytinyağlı bir salata yapacam. karnım çok acıktı zaten.

bu sıralar bende bide gece yemeleri başladı, akşam yemeğinde iyi yiyorum ama gece yatmadan acıkıyorum, o kadar meyve çerez çayın üstüne birde oturup bişeyler hazırlayıp yiyorum, eşim yemiyor neyseki bana uymuyor :)

maşallah bize landfloves aynen bende öyleyim bu aralar yaaa doymuyorum bi türlü...yemekten sonra çayın yanında pasta kek vs sonra kuruyemiş vs sonra meyve faslı başlıyor yatarken hala canım bişeyler istiyor. Geçen gece turşu istedi canım çok pis boğaz olurum hamileliğimde kesin
Buzluğumda taze fasulyem var kıymalı olarak onu yaparım bide geçen günden bulgur pilavım var ama az, yanınada süleymaniye çorbası ve salata yaparım.

valla ben kalabalık olma taraftarıyım haftaya işim yok hatırladığım kadarıyla zahter özdn filan da gelecekse haftaya ertelyebiliriz size bırakıyorum hatta bu c.tesi eşim izinliymiş daha bile iyi olur benim için belki

tamam o zaman

zahter özdem ve vafi haftaya siz gelebilecek misiniz ?

daphne senin içinde bir sıkıntı var mı ?

şimdi eşimi aradım eğer erteleyebilirsen daha iyi olur dedi ama tabi ki bu hafta olursa da gelicem yine merak etmeyin

Bende çok pis boğaz oldum ama benim canım akşam çekmiyo gündüz ne çekiyosa çekiyo off dünyaları verseler yicem yani çok çabuk acıkıyorum yiyorum arkasından canım tatlı bişeyler istiyo midem çok büyümüş benm heralde :18:
buarada denizcim bu çorbayı ben ilkkez duyuyorm nasıl yapılıyor güzel mi oluyor tadı?bide senin eşinin rahatsızlığı nasıl oldu?

kimse benden pisboğaz olamaz böbeğimi çekemiyorum bile çok şişman değilim tamam ama göbeğim melisin ki kadar spora gidiyorum sözde gece 12 de kebap siparişleri bizim evde ye yat ohhh napıcam bilmiyorum

evet aynen benim hamileliğimde çok pis olur.. iki gün önce canım kebap istedi eşime söyledim gidip aldık geldik eşim yiyebileceğimi düşünmüyordu ama hepsini bir nefeste bitirdim.. dünde marketten çiğköfte almıştık, gece yatarken aklıma geldi ben gidiyorum dedim eşime, oda korktu birden nooldu nereye gidiyosun dedi? dolapta çiğköfte var şimdi aklıma geldi onu yiyecem dedim, güle güle ölüyor eşim. koca bir kase marul yıkadım oturdum yedim hepsini. neyseki ben babama çekmişim yerim yerim kilo almam.

Bezelye ve pilav, bu akşamli menümüz aynı canım

Hamile olan bnm brde benim halimi düşünün habre yiyorum
Tatlı yesem tuzlu çekiyor tuzlu yiyorum bu sfer yne tatlı inanılmaz bi kısır döngü

ah canım benim unutmamışsınçok şükür herşey yolunda ilaçlarını kullanıyor 2 nisanda nefrolojide kontrolümüz var inşallah değerleri düşmüştürde biyopsiye gerek kalmaz.
süleymaniye çorbası çoook güzel ve besleyici canım çokta pratik yazarım tarifini

ben de yiyip kilo alamayanlardandım bunun için çok doktora gidip ilaç kullanmışlığım vardır hatta ama bu sene hep göbek yapıyorum anlamsız bi şekilde niye yaaa:84:

hep aklımda da sormayı unutuyorum sevindim düzelmesine inş.değerleride düşmüştür.
yaz mutlaka sende baya bi değişik tarifler var anladığım kadarıyla sitemizde fotoğraflı paylaş canımcım bizde yapalım

ben de yiyip kilo alamayanlardandım bunun için çok doktora gidip ilaç kullanmışlığım vardır hatta ama bu sene hep göbek yapıyorum anlamsız bi şekilde niye yaaa:84:

hanzade benim bu yememe karşılık 90-100 kilo olmam lazım ya, evlendikten sonra 6 kilo alşdım 3ünü verdim yinede iyi bile kilom. Hamburgermenü falan yerken ben extra menü dışında bi burger daha alıyorum anca doyuyorum

yaş ilerledikçe metabolizma yavaşlıyor haliyle birde evliliğin vermiş olduğu hormon değişiklikleri de var senin vücut buraya kadar dayanmış canımm hamile kalmadan göbeğimiz çıkcakkk

yazarım tabi, hatta ben çok uzun zamandır yıllardır biriktirip resim falan çektiğim tariflerimi blog kurup yayınlamak istiyordum. Kurdum blogumu ama yapım aşamasında

tamam o zaman

zahter özdem ve vafi haftaya siz gelebilecek misiniz ?

daphne senin içinde bir sıkıntı var mı ?

Benim şimdilik bir işim yok. Kızlara uyarsa gelirim bende.

anammm sende iyi yiyomuşun hakkatten ben okdar değilim ama menüleri dibine kdar bitirir oldum eskiden yarısını bırakırdımm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…