- 31 Ocak 2012
- 3.137
- 25
- 118
- Konu Sahibi landfloves
-
- #27.261
VAFİ ; DAPHNE ; HANZADE ; ÖZDEN
bu haftayı erteleyelim hep birlikte olalım derseniz anlayışla karşılarım...
vafi gelebilecek mi hiç bilmiyorum. isterseniz herkes bununla ilgili yorumunu yazsın.
bana bu hafta da uyar bir sonraki haftadaönemli olan birlikte olmak darılmam.
valla ben kalabalık olma taraftarıyım haftaya işim yok hatırladığım kadarıyla zahter özdn filan da gelecekse haftaya ertelyebiliriz size bırakıyorum hatta bu c.tesi eşim izinliymiş daha bile iyi olur benim için belki
maşallah bize landfloves aynen bende öyleyim bu aralar yaaa doymuyorum bi türlü...yemekten sonra çayın yanında pasta kek vs sonra kuruyemiş vs sonra meyve faslı başlıyor yatarken hala canım bişeyler istiyor. Geçen gece turşu istedi canım çok pis boğaz olurum hamileliğimde kesin
Buzluğumda taze fasulyem var kıymalı olarak onu yaparım bide geçen günden bulgur pilavım var ama az, yanınada süleymaniye çorbası ve salata yaparım.
maşallah bize landfloves aynen bende öyleyim bu aralar yaaa doymuyorum bi türlü...yemekten sonra çayın yanında pasta kek vs sonra kuruyemiş vs sonra meyve faslı başlıyor yatarken hala canım bişeyler istiyor. Geçen gece turşu istedi canım çok pis boğaz olurum hamileliğimde kesin
Buzluğumda taze fasulyem var kıymalı olarak onu yaparım bide geçen günden bulgur pilavım var ama az, yanınada süleymaniye çorbası ve salata yaparım.
akşam yemeğimi belirledim, işin yarısı bitti sayılır. buzlukta bezelyem vardı ne zamandır yapmamıştım, havuçlu patatesli zeytinyağlı bezelye yapacam. yanınada pirinç pilavı ve közlenmiş patlıcan ve biberlerim vardı onlarıda çıkardım onlarlada sarımsaklı zeytinyağlı bir salata yapacam. karnım çok acıktı zaten.
bu sıralar bende bide gece yemeleri başladı, akşam yemeğinde iyi yiyorum ama gece yatmadan acıkıyorum, o kadar meyve çerez çayın üstüne birde oturup bişeyler hazırlayıp yiyorum, eşim yemiyor neyseki bana uymuyor :)
Bende çok pis boğaz oldum ama benim canım akşam çekmiyo gündüz ne çekiyosa çekiyo off dünyaları verseler yicem yaniçok çabuk acıkıyorum yiyorum arkasından canım tatlı bişeyler istiyo midem çok büyümüş benm heralde :18:
buarada denizcim bu çorbayı ben ilkkez duyuyorm nasıl yapılıyor güzel mi oluyor tadı?bide senin eşinin rahatsızlığı nasıl oldu?
ah canım benim unutmamışsınçok şükür herşey yolunda ilaçlarını kullanıyor 2 nisanda nefrolojide kontrolümüz var inşallah değerleri düşmüştürde biyopsiye gerek kalmaz.
süleymaniye çorbası çoook güzel ve besleyici canım çokta pratik yazarım tarifini
ben de yiyip kilo alamayanlardandım bunun için çok doktora gidip ilaç kullanmışlığım vardır hatta ama bu sene hep göbek yapıyorum anlamsız bi şekilde niye yaaa:84:
ben de yiyip kilo alamayanlardandım bunun için çok doktora gidip ilaç kullanmışlığım vardır hatta ama bu sene hep göbek yapıyorum anlamsız bi şekilde niye yaaa:84:
hep aklımda da sormayı unutuyorum sevindim düzelmesine inş.değerleride düşmüştür.
yaz mutlaka sende baya bi değişik tarifler var anladığım kadarıyla sitemizde fotoğraflı paylaş canımcımbizde yapalım
şimdi sadece daphne ve ben mi gidiyoz speedye
özdncim bildiğim kadarıyla hamileliğin ilk döneminde mecburen görebilmek duyabilmek için alttan bakıyolr senin 6.haftan muhtemelen alttan bakarlar üstten bşy görünmez heralde gerçi mandal olmaktan çıktı artık ama
bir de bebeğin durduğu yere göre cinsiyet teorisi tutmuyo ona göre eltimin oğlu olması gerekiyodu ama kız
ayrıca çeneniz düşmüş yanımda eleman var altta duruyo açamıyom şimdi yemekte ondan okuyabildim
kızı tuttum diğer kızın öğlene kadar bitiremediği fişleri bitirdi üstüne benim yaptığım faturaları verdim onları da bitirdi kafası çalışıyo 1 kere gösterdim sadece hiç soru sormadan yaptı herşeyi
valla ben kalabalık olma taraftarıyım haftaya işim yok hatırladığım kadarıyla zahter özdn filan da gelecekse haftaya ertelyebiliriz size bırakıyorum hatta bu c.tesi eşim izinliymiş daha bile iyi olur benim için belki
tamam o zaman
zahter özdem ve vafi haftaya siz gelebilecek misiniz ?
daphne senin içinde bir sıkıntı var mı ?
hanzade benim bu yememe karşılık 90-100 kilo olmam lazım ya, evlendikten sonra 6 kilo alşdım 3ünü verdim yinede iyi bile kilom. Hamburgermenü falan yerken ben extra menü dışında bi burger daha alıyorum anca doyuyorum
siyahdeniz pierloti demişsin karşısı bizim ev sende katılsana bu hafta yada haftaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?