Eylül dostluğumuza burada devam (:

çok isterim canım daha öncede daphnelere giderken gelmek istedim ama kısmet olmadı söz verip gelmemek hoş olmuyor, ben takip ediyorum sizi zaten gelebilecek olursam arayıp açın kapıyı ben geldim derim

anladım canım gelmek istersen ararsın o zaman tam nerede oturduğunu bilmiyorum ama tarifte edebilirim

afiyet olsun melis, sen havuç patates koyuyormusun? ben sade sevmiyorum sanki bezelye suyundan ayrı duruyor gibi oluyor ama havuç ve patatesle yapınca daha bi özleşiyor.

hanzade bende de göbek var, bazen eşime gösteriyorum 4 aylık gibi göbek var acaba hamileyimde haberim mi yok diyorum :) olabiliyormuş ya hamile olupta yinede adet görenler duymuştum..

Kızlar birşey sormak istiyorum size
Daha önce Ebay dan alışveriş yapanınız hiç oldumu? Veya çevrenizde yapan?:26:
Acaba nasıl oluyor işleyiş kargo ücretlendirme? Cahil kaldım güvenemedim

bi kaç sitede alışveriş yapanını gördüm. aslında site güvenli ama dil yabancı olduğu için çok güvenemedim ben.
tahmini buraya gelişi 15*20 günü buluyorr

başı ağrıyanlar aklınızda bulunsun, hatta bende buraya yazayımda kalıcı olsun ilerde unutursam hatırlatın bana... başım çatlıyordu ağrıdan, int.de okudum türk kahvesi yapıp içine 2-3 damla limon sıkıp için yazıyordu hemen kalktım yaptım.. 15 dak. sonra yavaş yavaş azalarak geçti baş ağrım resmen zonkluyordu içmeden önce

benim kayınvalidem genç kızlığındada evlendiğindede hep tombişmiş eşime hamile kaldığında 4 ay adet olmuş anlamamış hamile olduğunu, e kilolu olduğu için karında hep şiş zaten, bi, gün eğilmiş camdan dışarı bakarken karnımda bişey oynadı diyo doktora gitmiş acaba ne diye doktorda hamilesiniz demiş.

eski iş yerimden biri yapmıştı sorunsuz bir şekilde gelmişti, hatta daha öncede bişeyler aldığını söylemişti, ama ben onun haricinde duymadım kendim de bişey almadım.

vay anasınııııı 4 ay hemde... valla eğer korunmuyor olsaydık koşa koşa gider test yapardım ama korunuyorduk biz, olamaz yani, olmaz canıııım... yok yok göbek benimkisi, hem hep vardı biraz göbeğim zaten..

şaka gibi valla adet olunca anlaması zor olur.. ama 4 ay sonra hamile olduğunu öğrenmek komedi

4 ay sonra faketmiş 2 ay daha adet olmuş düşün. Doğumdada 5,5 kilo doğmuş eşim, okadar zor doğurmuşki kadıncağız bide manyak bi ebeye denk gelmiş bacaklarımı tokatlaya tokatlaya doğurttu madem şişkosun ne hamile kalıyosun diye azarlamış kadını kocama kızınca ebesine saydırıyorum bende

yedikule/fatihte oturuyorum canım çok isiterim gelmeyi inşallah...

evet yakınız canım inşallah zaman olur gelirsin

------

benim annemde abimi doğurmuş hastaneden geldiğinde eski kilosundaymış ve çok kolay doğumolmuş.
ama bana doğum yaptıktan sonra hiç kilosunu verememiş. ve çok zor bir bebekmişim annemi kimse misafirliğe çağırmazmış.
ben ağladıkça dayıları falan çok üzülürmüş anneme :44:

bi kaç sitede alışveriş yapanını gördüm. aslında site güvenli ama dil yabancı olduğu için çok güvenemedim ben.
tahmini buraya gelişi 15*20 günü buluyorr

eski iş yerimden biri yapmıştı sorunsuz bir şekilde gelmişti, hatta daha öncede bişeyler aldığını söylemişti, ama ben onun haricinde duymadım kendim de bişey almadım.

Açıklamalı olarak buldum bi yerde, çok gzel bebiş kıyafetlri var çokta uygun oyzden taktım kafaya bnde:44:

hadi yaa ebeye bak sen, ona neymiş ki.. yazık ya üzüldüm.. eskiden sezeryanda yokmuş bu kadar baksana 5.5 kiloyu normal doğumla doğurmuş.. şimdiki doktorlar bebek 3.5 kg geçtiyse hemen bebek çok büyük normal doğum yapamazsınız deyip anneleri korkutuyorlar ve sezeryana alıyorlar.

bezelyemi yaptım, pirinçlerimide sıcak suya ıslattım geldim.. patlıcan ve biberlerimde çözüldü.

Kızlar klavye çalışıyorum sınav için. Kendimi sınav salonunda hayal ediyorum. Heyecandan kalbim küt küt atıyor, ellerim buz gibi oldu. Her metni bu şekilde hayal ederek yazıp sonunda sınav heyecanını yenmeyi planlıyorum Normalde hiç heyecanlı değilim ne oluyor bana anlamıyorum. Altı üstü 3 dakikacık dişimi sıkacağım

speedy o zaman haftaya gelelim mi daphnenin işi yokmuş zahter de gelirmiş vafiden ses yok ararız olmadı özdn de belki gelir kalabalık olalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…