- 11 Mart 2008
- 56.597
- 4.466
- 873
- Konu Sahibi landfloves
-
- #27.281
çok isterim canım daha öncede daphnelere giderken gelmek istedim ama kısmet olmadı söz verip gelmemek hoş olmuyor, ben takip ediyorum sizi zaten gelebilecek olursam arayıp açın kapıyı ben geldim derim
anladım canım gelmek istersen ararsın o zaman tam nerede oturduğunu bilmiyorum ama tarifte edebilirim
Kızlar birşey sormak istiyorum size
Daha önce Ebay dan alışveriş yapanınız hiç oldumu? Veya çevrenizde yapan?:26:
Acaba nasıl oluyor işleyiş kargo ücretlendirme? Cahil kaldım güvenemedim
Kızlar birşey sormak istiyorum size
Daha önce Ebay dan alışveriş yapanınız hiç oldumu? Veya çevrenizde yapan?:26:
Acaba nasıl oluyor işleyiş kargo ücretlendirme? Cahil kaldım güvenemedim
benim kayınvalidem genç kızlığındada evlendiğindede hep tombişmiş eşime hamile kaldığında 4 ay adet olmuş anlamamış hamile olduğunu, e kilolu olduğu için karında hep şiş zaten, bi, gün eğilmiş camdan dışarı bakarken karnımda bişey oynadı diyo doktora gitmiş acaba ne diye doktorda hamilesiniz demiş.
benim kayınvalidem genç kızlığındada evlendiğindede hep tombişmiş eşime hamile kaldığında 4 ay adet olmuş anlamamış hamile olduğunu, e kilolu olduğu için karında hep şiş zaten, bi, gün eğilmiş camdan dışarı bakarken karnımda bişey oynadı diyo doktora gitmiş acaba ne diye doktorda hamilesiniz demiş.
vay anasınııııı4 ay hemde... valla eğer korunmuyor olsaydık koşa koşa gider test yapardım ama korunuyorduk biz, olamaz yani, olmaz canıııım... yok yok göbek benimkisi, hem hep vardı biraz göbeğim zaten..
yedikule/fatihte oturuyorum canım çok isiterim gelmeyi inşallah...
bi kaç sitede alışveriş yapanını gördüm. aslında site güvenli ama dil yabancı olduğu için çok güvenemedim ben.
tahmini buraya gelişi 15*20 günü buluyorr
eski iş yerimden biri yapmıştı sorunsuz bir şekilde gelmişti, hatta daha öncede bişeyler aldığını söylemişti, ama ben onun haricinde duymadım kendim de bişey almadım.
4 ay sonra faketmiş 2 ay daha adet olmuş düşün. Doğumdada 5,5 kilo doğmuş eşim, okadar zor doğurmuşki kadıncağız bide manyak bi ebeye denk gelmiş bacaklarımı tokatlaya tokatlaya doğurttu madem şişkosun ne hamile kalıyosun diye azarlamış kadınıkocama kızınca ebesine saydırıyorum bende
Açıklamalı olarak buldum bi yerde, çok gzel bebiş kıyafetlri var çokta uygun oyzden taktım kafaya bnde:44:
speedy o zaman haftaya gelelim mi daphnenin işi yokmuş zahter de gelirmiş vafiden ses yok ararız olmadı özdn de belki gelir kalabalık olalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?